Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   Păcatul susținut de Presedinte ! (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=18658)

stefan florin 03.11.2016 11:50:19

Citat:

În prealabil postat de ioan67 (Post 634848)
A Galinei, frate, nu a Pandorei...:)

corect prietene, greseala mea. Ma scuzi!

ioan67 03.11.2016 12:02:55

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 634855)
Știi când ai scris cele de mai sus?
Nu? Dă click pe ">" din dreapta numelui tău.

Uh...
Merci, ma execut chiar acus.

Igor_Paslusnik 03.11.2016 12:55:04

:)
Sunteți printre cei mai frumoși oameni din România... Vă iubesc mult, tare mult. Cum să te saturi de atâta frumusețe?
Și totuși aici e o oglindire a celor viitoare... Dar când vom merge în Împărăție... Acolo-i... Totul...
Toți de aici de pe forum, sunteți printre cei mai frumoși din România. Toți.
Ce mă supără mult mult mult, e că sunteți puțini... Și tot mai puțini.
Fiindcă, pentru a fi frumos, trebuie să îndeplinești niște condiții, că frumusețea nu-i a ta. Și nu-i trupească.
Și ne îmbolnăvim mereu de boli exotice și greu tare ne vindecăm... Și ne urâțim, cum nu s-a mai văzut...
Dar nădăjduim, dacă dăm din coate, mai reușim ceva, altfel mai greu...
Pomeniți.

DragosP 04.11.2016 13:01:16

Na belea, că a acționat în sfârșit cineva. http://www.hotnews.ro/stiri-alegeri_...bat-femeie.htm

simpllu 04.11.2016 13:08:26

Populism...din care poate va ieși ceva bun. :)

CristianR 04.11.2016 13:13:17

Să vedem și când va fi referendumul, pentru că se pare că nu va fi odată cu alegerile, ceea ce e un lucru bun, ca să nu fie exploatat electoral:
sursa.

ioan67 04.11.2016 15:15:43

Parca se zicea p-aici prin topic ca nu e nici o legatura intre politichia alegerilor si initiativa cetateneasca privind familia. Cand ma oboseam cu evidenta, mi se striga sa o las balta, insa deja apar unele comentarii care dau de gandit:
- "...referendumul ar urma sa fie organizat odata cu alegerile parlamentare, iar o mai mare participare la vot ar avantaja partidele mari (PSD si PNL) si ar reduce sansele partidelor mici sa intre in Parlament."
- "In plus, USR, care are un public mai emancipat, ar avea dificultati sa sustina o astfel de initiativa, fapt care i-ar putea afecta sansele. Nici UDMR nu este avantajat de o asemenea initiativa, care ar putea creste participarea la vot."
- "Introducerea unei teme emotionale atat de puternice ar introduce inevitabil in campania electorala un subiect fara legatura cu alegerile parlamentare. Discutiile aprinse despre familie vor pune in paranteza aproape orice dezbatere rationala despre programe economice, de guvernare etc."

Risc din nou o intrebare, de tata asta pe ton mai ridicat, ca sa se auda: oare romanii chiar nu pot fi lasati in pace sa cugete serios la viitorul lor? Oare pe toate trebuie sa le scaldam bine in arome emotionale?
Si mai ales: cine si de ce, dintre oamenii politici de la noi, are mereu nevoie sa alegem emotional? Iar noi, nu vedem inca unde ne-au adus trucajele astea emotionale care au inceput cu "tragedia" Lovilutiei?
Chiar nu invatam nimic din istorie? Nici din asta mai recenta?

Optiunea mea ar fi sa invatam sa separam subiectele, atunci cand ne apucam de dialogul social. Nu sa le facem ciorba, intrucat astfel nu au de castigat decat pescuitorii in ape tulburi.
Ce poate iesi dintr-o constiinta tulbure, cand e vorba, adicatelea carevasazica, de alegerea viitorului unei natiuni?
Ne intoarcem iar la cetateanul turmentat si la simandicosiuni, coana Zoitico?...

Mosh-Neagu 04.11.2016 15:25:54

Ioane, imi amintesti de niste versuri eminesciene: "Ce-i manau pe ei in lupta? / Ce-au voit acel Apus?"
Cam asa si-aici? Unii se folosesc de "emotia" oamenilor. Pana la urma nu prea conteaza daca o sa aram pamantul cu boul sau cu tractorul. Important e sa fie arat. Cati vin sa dea o mana de ajutor si in ce scop, e problema lor. Nu pentru fiecare "voluntar", lucreaza constiinta curata, dar sa-i lasam pe ei ca nu cumva, smulgand acum "neghina", sa afectam roada graului curat!

ioan67 04.11.2016 15:32:38

Ma tem ca roada graului curat a fost deja pangarita...
Impotriva acesteia m-am ridicat deja aici, inca de la prima postare a mea pe topic.
La noi totul e folosit, deviat si astfel pangarit, cu atat mai mult simtamantul firesc al oamenilor pentru om si familie.
Tot ce ne da Dumnezeu, bag sama ca virim in sacul altuia. Nu al nostru.
Lucru care nu se numeste generozitate sau ospitalitate, ci altfel.

Mosh-Neagu 04.11.2016 15:48:01

Ioane, hai sa privim altfel: sta omul cu carul incarcat de roada Harului pe malul prapastiei, gata-gata sa se pravale. Si striga bietul de el, "Ajutooor!" Unii stiu bine ca acolo-i Harul, si sunt bucurosi sa puna umarul. Altii intreaba: "Ce-ai in caruta?" "Pai e Har!". "Si la ce-i bun?" "Face bine la "lingurica"!" zice bietul om, care observa ca nu are in fata un cunoscator. "A, da? Deci pot sa ma laud ca daca te scot, sunt salvatorul bolnavilor de "lingurica", nu?" "Hai ca vedem noi, numa' ajuta-ma sa scot caruta inainte de a veni "furtuna" pacatelor peste noi!"

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:41:21.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.