Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Secte si culte (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5031)
-   -   Vorbirea in limbi la penticostali... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7556)

penticostalulmantuibil 30.04.2010 10:37:10

Citat:

În prealabil postat de Grabriella (Post 241087)
AI PERFECTA DREPTATE !
Dar unde ,cand si cum s-a intamplat si se mai intampla acest fenomen ?

Unde
S-a intamplat in Cezareea, Efes, Ierusalim, Corint si, cred eu, cam peste tot pe unde au ajuns crestinii.

Cand
S-a întamplat frecvent in primele veacuri ale crestinismului, a avut loc mai rar in istoria bisericii, se intampla adesea si astazi.

Cum
Nu cred ca pot descrie mai frumos decat o faci tu:

"Era o stare de mare traire sufleteasca si mari bucurii si o exaltare extraordinara, o fericire de nedescris.Daca ar fi fost dupa ceea ce simteam si traiam si experimentam eu nu as fi putut renunta niciodata. De aceea am cautat mereu si mereu..."

almaris 30.04.2010 11:12:21

Citat:

În prealabil postat de Grabriella (Post 241082)
Epistola către Coloseni a Sfântului Apostol Pavel
Cap.1
.................................................. .................................................. ........................
27. Cărora a voit Dumnezeu să le arate care este bogăția slavei acestei taine între neamuri, adică Hristos cel dintru voi, nădejdea slavei.

Scopul postarii atator versete fiind care?

almaris 30.04.2010 11:13:34

Citat:

În prealabil postat de Grabriella (Post 241083)
Sfânta Evanghelie după Marcu

Cap. 1

32. Iar când s-a făcut seară și soarele apusese, au adus la El pe toți bolnavii și demonizații.

.................................................. .................................................. ......................
Cap. 10

8. Tămăduiți pe cei neputincioși, înviați pe cei morți, curățiți pe cei leproși, pe demoni scoateți-i; în dar ați luat, în dar să dați.

Vrei sa demonstrezi ca exista demonizati sau ca penticostalii ar fi din astia? Spune clar, nu te feri.

almaris 30.04.2010 11:14:59

Citat:

În prealabil postat de penticostalulmantuibil (Post 241138)
Unde
S-a intamplat in Cezareea, Efes, Ierusalim, Corint si, cred eu, cam peste tot pe unde au ajuns crestinii.

Cand
S-a întamplat frecvent in primele veacuri ale crestinismului, a avut loc mai rar in istoria bisericii, se intampla adesea si astazi.

Observ ca vorbesti la trecut, "s-a intamplat"

penticostalulmantuibil 30.04.2010 11:26:36

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 241159)
Observ ca vorbesti la trecut, "s-a intamplat"

Ia aminte la citire frate Almaris!

Nu scriu asemenea „erezii” :). Uite ce am scris:
Citat:

[b] S-a întamplat frecvent in primele veacuri ale crestinismului, a avut loc mai rar in istoria bisericii, se intampla adesea si astazi.

Grabriella 30.04.2010 12:26:14

Citat:

[b]

cand
s-a întamplat frecvent in primele veacuri ale crestinismului, a avut loc mai rar in istoria bisericii, se intampla adesea si astazi.

unde se intampla astazi?

AndruscaCIM 30.04.2010 12:30:04

Citat:

Unde

Cand

Adesea si astazi...unde in afara cultului penticostal, si a carismaticilor?:2:

Si adesea...unde, cand, cum...din primele secole, si pana la aparitia fondatorului cultului penticostal?

Grabriella 30.04.2010 12:30:06

Citat:

În prealabil postat de almaris (Post 240768)
pune si tu posedati intre ghilimele, nu mai aruncati cu vorbele, oamenii nu sunt posedati de duhuri cum au unii impresia, e altceva, o rupere de realitate, nu ma pricep, de aceea am zis ca ar fi bun un psiholog sa explice. Dar pana la urma, sa se roage fiecare cum vrea, daca omul e decent in societate, e responsabil, sa fie sanatos.

versetele erau un raspuns la aceste afirmatii

AndruscaCIM 30.04.2010 12:30:47

Citat:

În prealabil postat de Grabriella (Post 241198)
unde se intampla astazi?

Gand la gand...:71:

AndruscaCIM 30.04.2010 12:35:20

P.S. Mai rar, unde mai exact, si cat de rar in Istoria Bisericii...eu as vrea date, daca tot e vorba de Istorie, pentru ca suna aiurea tare...mai rar in Istoria Bisericii( asta inseamnand ca se stie exact ce si cum), si adesea astazi...adica numai in cultul penticostal, si arhicunoscutul si raspanditul cult carismatic!:26:

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:15:45.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.