![]() |
Citat:
Citat:
Totusi, nu vad nimic rau sa-i inalti imnuri lui Dumnezeu (care duc catre muzica clasica, inaltatoare) folosind instrumente muzicale(vioara, pianul). Personal, detest zdraganelile si tot felul de cantece de doi bani (care se practica intens pe la unele culte neoprotestante). 2. Zecimea a fost incurajata de Insusi Domnul Iisus Hristos (Matei 23:23). Intra la categoria celor "pe care sa nu le lasam nefacute". 3. Biblia nu este obiect de cult ci de studiu si cercetare. Biblia mea nu este plina de praf si nu-i aduc inchinare, ci este plina de notari si urme de folosinta. 4. Sola Scriptura este un principiu promovat si practicat de Insusi Hristos si Sfintii Apostoli. Domnul Iisus Hristos rosteste de cca 40 de ori expresia "este scris" (dand citate din Sfanta Scriptura - Moise si proorocii). Sfintii Apostoli fac acelasi lucru (epistolele lor sunt pline de expresia "este scris". Chiar ne indeamna si pe noi: "sa invatati sa nu treceti peste ce "este scris" (1 Corinteni 4:6) Citat:
|
Citat:
De ce nu mergi tu cu cei de la ISIS sa distrugeti artefacte vechi de mii de ani? Ca esti pe-o minte cu nemernicii aia! |
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
2. De unde ti-a trecut prin minte faptul ca eu as avea ceva impotriva obiectelor de muzeu. Dimpotriva, le pretuiesc. |
Citat:
Da, suntem cum cuntem, dar VREM SA FIM CU HRISTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Insa partea trista pentru tine este ca tu si cei ca tine V-ATI IMPOTRIVIT LOR. RUSINE VOUA!!! |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Citat:
"9. Pentru că în parte cunoaștem și în parte proorocim. 10. Dar când va veni ceea ce e desăvârșit, atunci ceea ce este în parte se va desființa. 12. Căci vedem acum ca prin oglindă, în ghicitură, iar atunci, față către față; acum cunosc în parte, dar atunci voi cunoaște pe deplin, precum am fost cunoscut și eu." Citat:
Citat:
Ex: Nu o sa vezi un sfant pe icoana care rade sau zambeste. Eroi necesari pentru ca se doreste sa fie pusi intr-o lumina ce starneste in om evlavia. |
Citat:
Citat:
|
Citat:
"9.Iar pentru unii care se credeau că sunt drepți și-i disprețuiau pe ceilalți, a spus parabola aceasta: 10.„Doi oameni s'au suit la templu să se roage; unul fariseu și celălalt vameș. 11.Fariseul, stând drept, așa se ruga în sine: Dumnezeule, mulțumescu-Ți că nu sunt ca ceilalți oameni, răpitori, nedrepți, adulteri, sau chiar ca acest vameș; 12.postesc de două ori pe săptămână, dau zeciuială din toate câte câștig. 13.Iar vameșul, departe stând, nici ochii nu voia să și-i ridice spre cer, ci-și bătea pieptul, zicând: Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosului! 14.Vă spun Eu vouă: Acesta s'a coborât la casa sa mai îndreptățit a decât acela. Că tot cel ce se înalță pe sine va fi smerit, iar cel ce se smerește pe sine se va înălța“. |
Citat:
Avem Sf.Parinti care au fost rapiti - dar nu cu imaginatia, ci in mod real - si pe ei ar fi mult mai sanatos sa-i credem. Despre Imparatia cerurilor... nu cred ca se poate discuta. Adica se poate, dar discutia in sine va pune limite Acesteia si va crea imagini distorsionate. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:22:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.