ovidiu b. |
28.06.2015 23:02:07 |
Citat:
În prealabil postat de cristirg
(Post 593758)
Puteti vedea pe Francisc de Assisi pictat in ceata sfintilor in Biserica de la Draganescu. Comentariile din site ne aduc aminte de asramurile hinduse, in nici un caz de Ortodoxie (exemplific: „Dumnezeu e personal si impersonal”, etc).
|
O sursă la acest citat ai?
Citat:
În prealabil postat de cristirg
(Post 593758)
Orice ecumenist are material din plin in Biserica Draganescu ca sa sustina teroria „Biserici Surori”
|
Părintele ar fi zis că cele două biserici, Ortodoxă și Catolică, sunt strane ale aceeași Biserici, cea Ortodoxă de-a dreapta și cea Catolică de-a stânga. Chestii fine, adică biserica de-a stânga trebuie să treacă în partea dreaptă. Am să caut sursa și evetual tot contextul.
Apoi prin pictarea celor două biserici părintele proorocește unirea celor două biserici, însă scapi un mic detaliu, de fapt nu-l scapi, tu vorbești din copy/paste fără cunoști, fără să cercetezi. Biserica Ortodoxă Sf Sofia (dacă nu mă înșel) este pictată într-o lumină, pe când Biserica Catolică este într-o semiumbră.
https://bocapictura2015.files.wordpr...1896.jpg?w=720
PE ACEASTĂ PIATRĂ (A DUMNEZEIRII) VOI ZIDI BISERICA MEA ȘI PORȚILE IADULUI NU O VOR BIRUI.
|