![]() |
:)Irina 77,te rog frumos de tot,sa scrii si la Topicul Sfantul Maslu,initiat si deschis de Odin,ca sa priceapa si ei si altii care nu stiu,cum stau lucrurile cu a-7-a saptea Sfanta Taina a Sfantului Maslu,caci se fac ca nu pricep,sau chiar nu pricep deloc,si fac pe......Multumesc anticipat si Doamne ajuta!
|
Citat:
Soro, daca ai pierderi de memorie sau dificultati de intelegere Sf Maslu te poate ajuta, dar ar fi bine sa te vada si un medic inainte ca problema sa te agraveze. Oricum, nu iti recomanda sa mergi la un Maslu dupa "reteta" lui Corogeanu! |
Citeaza-ma unde am pomenit cuvantul"RASTIGNIRE", si te rog f.frumos sa nu imi rastalmacesti cuvintele,intrucat mai cazi si mai adaugi "la lista ta" un alt pacat.Sa te ierte Dumnezeu ca nu stii ce zici si ce faci!Si asa sa ma ierte Dumnezeu si pe mine!Si nu o sa mai raspund rautatilor si provocarile tale nefondate,nerusinate si........
|
Citat:
RĂSTIGNÍ, răstignesc, vb. IV. Tranz. 1. A ucide în chinuri pe cineva (mai ales în antichitate), pironindu-l cu brațele și cu picioarele pe o cruce; a crucifica. ♦ P. ext. A chinui, a tortura. 2. A întinde cuiva brațele în lături (pentru a-l imobiliza). ♦ Refl. A se întinde (în mod neglijent) cu mâinile și cu picioarele desfăcute. – Din sl. rastengnonti. Este vorba de a doua acceptiune a termenului! Nici pana acum nu ai raspuns, mai nou te folosesti de altii, dar asta nu este nici o noutate. Rautatile mele? Ti-ai recitit postarile, maica Sebastiana? |
:)Mirean,eu te-am iertat si te iert,sa stii tu aceasta,acum te poti spovedi si impartasi linistit:rolleyes:.Sa iti fie de bine!Te las si ramai cu Dumnezeu!Cauta si tu de citeste parerile Sfintilor Parinti Induhovniciti de la link-ul: http://tanacu.blog.com si PENTRU CINE BAT CLOPOTELE LA TANACU?Lectura placuta iti doresc tie in continuare la ac.adresa!:)
|
Citat:
|
:)Ma adresez aici tuturor celor care sunt interesati sa afle mai multe amanunte despre ac.caz Tanacu,sa caute pe GOOGLE IN ROMANIAN si sa tasteze "TANACU" si vor afla mai multe detalii scrise,care detalii sunt dezbatute in 57 pagini.Doamne ajuta!:)
|
Citat:
|
Citat:
|
:)Irina 77:cine are urechi de auzit sa auda,ochi pt.vedere sau ochelari de vedere sa citeasca,minte destula si pricepere sa inteleaga,sensibilitate,dragoste si bun simt sa simta si sa iubeasca(pe aproapele si semenul nostru)Sunt atatea de citit la cele 57 pagini de pe GOOGLE IN ROMANIAN incat nu isi mai au rostul aceste discutii inutile care nu duc la ceva bun decat la ironii,rautati,jigniri si altele....Doamne ajuta!P.S.Daca pe Sfintii Parinti Induhovniciti nu ii cred,cum am putea noi crede sau imagina ca o sa ne creada pe noi,care suntem asa de mici fata de acestia?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 17:16:57. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.