![]() |
Citat:
Iar interpretarea cu "HRISTOS a spus ca va construi Biserica LUI pe Petru sau mai bine spus in sufletul OAMENILOR" cred ca e de la tine citire probabil influentat fiind de jertfa Anei de catre Manole la Curtea de Arges...cu alte cuvinte n-ai prea inteles nimic din ce a vrut Hristos sa spuna...dar nu e de judecat cand totul se bazeaza pe propria interpretare, ca doar pt asta exista Sf.Scriptura, sa invatam sa citim pe ea si sa ne minunam apoi ce luminati suntem. |
Si ce te faci Arhanghelelule, daca afirm ca inca din pantecele mamei mele mi-a vorbit Dumnezeu, nu in mod special, ci asha cum le vorbeshte oricaruia, mai bun sau mai rau, si mi-a comunicat ceva, dar uite ca doar acum am realizat ce anume mi-a comunicat, despre un fel de post/invatzatura nici eu nu-mi dau seama exact, care a aparut si pe acest site la un anumit parinte, adica sunt ceva elemente comune... si de aici trag concluzia ca e nasoala treaba, ca mi se cam impute situatzia, ca inseamna ca sunt cam negativ, un personaj cu nevoi, daca a fost nevoie sa-mi spuna si de acolo sa am grija ca am nevoie de sprijin, si dublu mi-a comunicat fatza de ce am priceput acuma... deci ... ce mai ai de zis? ???
Acuma nu ma intreba despre ce este vorba ca sper ca n-am sa-ti marturisesc, ca stiu ca nu prea mai crede, doar atat itzi pot spune ca atunci nu l-am auzit efectiv, cum n-am auzit pe nimeni pana pe la vre-o 4-5 ani... ca in mintea mea este ceatza totala din respectivii ani ... mai imi aduc aminte ceva de la camin (2-3ani) si in rest pauza... :hmmm::hmmm::hmmm::hmmm::|:) deci sa nu incerci sa ma iei la-ntrebari si multzumeshte-te ca tzi-am zis si atata... ca sunt mai mult probleme de familie. Cred ca acest post l-am scris de bucurie ca am intzeles ceva, am aflat ceva ce nu am intzels timp de 29,1 de ani... :) deci uite ca tzi-am zis si tzie :rolleyes: |
si hai sa-tzi mai zic un pont, sa nu zici ca-s rau si nu-tzi zic si tzie, Gabriel stimabile, dar ce a vrut sa-mi comunice Dumnezeu, adica partea a doua pe care nu o intzelesesem, iata ca am intzeles-o instant, intre cele doua postari, ca intzelesesem anterior doar jumate, dar acum cred ca am intzeles macar ceva din ce mi-a comunicat ... acuma ramene de vazut ca din ce mi-a zis, cat ramane ca intr-adevar sa pricep ce era de priceput, ca, sper ca tzi-ai dat seama si dumneata ca sunt multe de invatzat si nu doar ce mi-a comunicat atunci... Deci am intzeles mesajul respectiv si acum sper sa trec mai departe la altceva, desi sper sa nu uit ca bine mi-a zis, ca mi se potriveshte exact ce mi-a zis, cam ca o manushe, deci sper sa-mi si foloseasca... sper, deci tzi-am zis-o si pe asta! :) mai mult ca sa nu te superi... :p
|
:):):)
sovi...iarta-ma dar chiar nu ma mai pot abtine...toata ziua m-am straduit sa fiu mai serioasa si mai putin curioasa...dar nu mai pottttttttt...da-mi voie sa rad si sa te intreb :dar ce tot ti-a spus mai ingerasul ala sau cine o fi fost?aaaa, adica Dzeu...spune-ne si noua nu fi egoist,ca nu asa ne invata la beseareca :p :D:D:D:D |
Citat:
|
Citat:
Nu ai inteles aluzia la cea vrut sa spuna Domnul Nostru HRISTOS referitor la Petru. Tu crezi ca sa referit numai la Petru cand a vorbit de Biserica LUI??????? |
Citat:
Cine ia declarat Sfinti??????? A spus DUMNEZEU iata acestia sant Sfintii mei??????? Sau oamenii iau declarat Sfinti??????? Stefan Cel Mare este Sfant pentru ca noi oamenii am considerat acest lucru oare nu asa sa intamplat si cu multi dintre acesti Sfinti ce parere ai??????? Crucea are o semnificatie aparte de asta multi nu inteleg. |
Citat:
|
Pardon, heruvimii au 8 aripi ca serafimii au 12 sau 6, scuzatzi de gresheala ca am sfeclit-o olecutza...:p:dontgetit:
|
Gabriele, ar fi multe de zis despre sfinti, de aceea cred ca e mai bine sa deschidem un topic special pentru aceasta intrebare. Nu esti de aceeasi parere?
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:34:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.