Geony |
08.02.2011 21:57:03 |
Citat:
În prealabil postat de crocomau
(Post 334947)
Cei care nu au scris nimic, ar fi scris exact aceleasi invataturi ca cei care au scris. Toti propovaduiau aceeasi Evanghelie..
|
Ai avea dreptate daca scrierile lui Pavel s-ar asemana cu ale lui Luca, Matei, Ioan, Iacob, Iuda, Petru...
Ti se pare ca Ev. scrisa de Matei seamana cu scrierea lui Iuda?...
Dragutule, vezi ca nu am 2 clase primare sa ma poti lua cu abureli...pe aia de la gradinita ii poti prosti cum vrei tu...
Citat:
(Post 334947)
Toata invatatura care duce la mantuire se gaseste in Sfanta Scriptura. "din pruncie cunosti Sfintele Scripturi, care pot sã-ti dea întelepciunea care duce la mîntuire, prin credinta în Hristos Isus." (2 Timotei 3:15).
|
Care Sfinte Scripturi cunostea Timotei din pruncie?
Cand s-a scris prima carte a NT?
Pavel ii spune lui Timotei sa "tina drep[tarul cuvintelor sanatoase pe care le-a auzit" (II Timotei 1, 13) de la el ... aceste cuvinte incredintate lui Timotei de catre Pavel, trebuiau transmise la oameni credinciosi care sa se priceapa a invata si pe altii (II Timitei 2,2).
Citat:
(Post 334947)
Ca sa o scurtam, va recomand Epistola de dragoste a lui Dumnezeu, catre toti oamenii: Sfanta Scriptura.
|
Sfanta Scriptura e cartea mea de capatai...a ta nu stiu ce este: ori pliantul pe care ti-l da pastorul dupa "scoala de sabata", ori brosura "crestina" pe care vi le imparte la fiecare Evanghelizare pastorii...
|