Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Relativismul:toate religiile sunt bune (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11540)

Scotland The Brave 13.07.2011 22:28:22

Citat:

În prealabil postat de tara tara vrem ostas (Post 377181)
Ti se pare corect ca Dumnezeu sa aleaga un popor si sa trimita pe restul in Iad?Nu-mi pare deloc a plan maret si nici a iubitor.Apoi daca te referi la predestinatie nu exista asa ceva.

Daca ati fi citit ce v-am recomandat nu m-ati mai fi intrebat ce ati spus mai sus.Cititi ce spune Apostolul Pavel,nu eu.

tara tara vrem ostas 13.07.2011 22:30:46

Citat:

În prealabil postat de Scotland The Brave (Post 377182)
Daca ati fi citit ce v-am recomandat nu m-ati mai fi intrebat ce ati spus mai sus.Cititi ce spune Apostolul Pavel,nu eu.

Apostolul Pavel nu vorbeste de predestinatie...

Scotland The Brave 13.07.2011 22:32:19

Citat:

În prealabil postat de tara tara vrem ostas (Post 377183)
Apostolul Pavel nu vorbeste de predestinatie...

Ati fi surprins.Dar nu despre predestinare este vorba acolo,sau nu cum o intelegeti dvs.Repet:cititi ce spune Pavel si apoi spuneti ce credeti.Eu chiar as fi interesat sa aud ce credeti dupa ce citit capitolul 11 din Romani.

tara tara vrem ostas 13.07.2011 22:33:22

in plus nu discutam despre biblie aici(cel putin eu nu despre asta vreau sa discut) ci despre ceva mult mai amplu, o imagine de ansamblu a tuturor religiilor... de ce exista asa de multe religii si de ce le-a ingaduit Dumnezeu daca conform unora sau altora doar in religia lor exista mantuire?

tara tara vrem ostas 13.07.2011 22:34:30

Citat:

În prealabil postat de Scotland The Brave (Post 377184)
Ati fi surprins.Dar nu despre predestinare este vorba acolo,sau nu cum o intelegeti dvs.Repet:cititi ce spune Pavel si apoi spuneti ce credeti.Eu chiar as fi interesat sa aud ce credeti dupa ce citit capitolul 11 din Romani.

absolut nimic de predestinare, fiule. si te pot si refuta.. adu-ti argumentele si ti le voi terfeli.

tara tara vrem ostas 13.07.2011 22:35:39

e Dumnezeu unul al elitelor?

Scotland The Brave 13.07.2011 22:35:53

Citat:

În prealabil postat de tara tara vrem ostas (Post 377185)
in plus nu discutam despre biblie aici(cel putin eu nu despre asta vreau sa discut) ci despre ceva mult mai amplu, o imagine de ansamblu a tuturor religiilor... de ce exista asa de multe religii si de ce le-a ingaduit Dumnezeu daca conform unora sau altora doar in religia lor exista mantuire?

Pai era acolo explicat dar ati eliminat sursa si doriti o explicatie din alta parte.Pacat ca nu va intereseaza ce a spus Pavel.In fine,nu estetreaba mea cum decide fiecare.Va doresc spor la discutii,scuze pentru interventia mea.

Scotland The Brave 13.07.2011 22:36:26

Citat:

În prealabil postat de tara tara vrem ostas (Post 377187)
absolut nimic de predestinare, fiule. si te pot si refuta.. adu-ti argumentele si ti le voi terfeli.

Comentati capitolul 11 din Romani.Eventual in comparatie cu capitolul 1 din Efeseni.

tara tara vrem ostas 13.07.2011 22:40:47

Citat:

În prealabil postat de Scotland The Brave (Post 377189)
Pai era acolo explicat dar ati eliminat sursa si doriti o explicatie din alta parte.Pacat ca nu va intereseaza ce a spus Pavel.In fine,nu estetreaba mea cum decide fiecare.Va doresc spor la discutii,scuze pentru interventia mea.

pun pariu ca esti un bibliolatru,ca crezi ca Biblia e cuvantul lui Dumnezeu.

tara tara vrem ostas 13.07.2011 22:42:49

Citat:

În prealabil postat de Scotland The Brave (Post 377189)

ce ma intereseaza e argumentarea existentei si mai ales a ingaduirii(de catre Dumnezeu a) atator religii... daca crezi ca poti face lucrul asta din biblie, esti oaspetele meu, da-i drumul...

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:01:40.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.