Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Intamplari adevarate (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5035)
-   -   ajutati-ma va rog... nu stiu ce sa mai fac cu viata mea... (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=11968)

Yasmina 25.01.2011 22:11:33

Citat:

În prealabil postat de Adrinskaia (Post 328187)
Mie mi se pare ca un loc potrivit pentru tine, oricand ai avea nevoie ar fi sa ajungi sa stai cat ai nevoie la Valea Screzii, si cred ca ai putea si sa fii de folos acolo, sa ai si gradinita de care ai nevoie si cel mai probabil sa inveti ceea ce noi toti trebuie sa invatam, daca nu ma insel, si anume sa ii multumim Lui Dumnezeu pentru ceea ce avem, de ce nu si sa ne punem serios problema cum se crestea un copil in vremea lui Moise, cand au stat in pustiu zeci de ani, pentru ca mi se pare mai mult decat posibil sa ne incerce un astfel de pustiu cat de curand, caci tot suntem atat de robiti patimilor. Stiu ca deznadejdea este greu de depasit cand nu ai ajutoare potrivite, eu as zice sa citesti despre parintele Porfirie si alti Sfinti Parinti. Problema mea este ca eu nu pot nici acum intelege cum a ajuns o pustoaica ca tine, care a nascut imediat dupa bac, sa aiba pretentii de la soacra sa sa-i plateasca gazele si alte datorii, nu putine si ea sa nu se straduiasca macar sa plateasca datoriile celui care i-a oferit cazare fara chirie, replicand cu trufie ca copilul tebuie sa aiba totul, chiar de-ar fi sa calce pe cadavrul soacrei cu probleme grave cu coloana- sa aiba copilul premergator, jucarii...si a avut si mai poate avea ca si tine probleme cu deznadejdea, probabil si de la pretentii prea mari, trufie si la ea si la parinti dar si la el...am sa va rog sa-i pomeniti si pe ei in rugaciunile voastre, caci nu au avut bani de cununia religioasa, avand pretentii exagerate fata de cum s-au cununat mai demult copii proprietarei care le-a oferit casa si careia i-au aruncat zeci de lucruri din casa fara sa intrebe, sub influenta unui nas plin de bani...se numesc Alina si Dan si parintii lor...

La cine faceti referiri?o cunoasteti personal?daca imi permiteti sa fac o remarca,pareti a fi chiar proprietara cu pricina:)(posibil soacra?)
Trebuie sa va reamintiti faptul ca singura nu putea ramane insarcinata...de aceea atributiile se impart pt ambii parinti,si familii,oricat de controversate ar fi relatiile dintre ei!

Din pacate,in Romania functioneaza sintagma:barbatul isi ridica palaria,si pleaca cu onoare,in timp ce femeia ramane cu rusinea!Pare ca o lege nescrisa a unei lumi de salbatici...

maria25 25.01.2011 22:21:49

Adrinskaia, cred ca ati vrut sa spuneti 'o pustoaica ca si mine'.... Nu de mine vorbiti!

P.S : Totusi la aproape 25 ani, nu prea sunt asa pustoaica...

maria25 25.01.2011 22:26:11

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 328178)
Eu,am trimis ieri,un mesaj tuturor prietenilor pe care-i am in lista de messenger,cu rugamintea sa fiu anuntata daca stiu de existenta unui job,pe undeva...
Sa vedem daca are vreun rezultat...

Multumesc Yasmina.

anna21 25.01.2011 22:28:35

Maria, am citit tot topicul, dar nu am inteles: tu unde stai acum?
(Ziceai ca nu poti oferi un acoperis copilului.)

maria25 25.01.2011 22:48:27

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 328202)
Maria, am citit tot topicul, dar nu am inteles: tu unde stai acum?
(Ziceai ca nu poti oferi un acoperis copilului.)

In chirie. Dar risc sa fiu data afara. Momentan, slava Domnului, nu m-a dat 'inca' afara... si sper sa pot rezolva pana la sfarsitul lunii.

o nestiutoare_ 25.01.2011 22:49:46

Citat:

În prealabil postat de maria25 (Post 328207)
In chirie. Dar risc sa fiu data afara. Momentan, slava Domnului, nu m-a dat 'inca' afara... si sper sa pot rezolva pana la sfarsitul lunii.

Chiar nu te poti intelege cu mama ta sa te primeasca?:|

Yasmina 25.01.2011 22:55:29

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 328209)
Chiar nu te poti intelege cu mama ta sa te primeasca?:|

a mai explicat de cateva ori,ca mama ei o indeamna sa"o uite"!
de ce insistati?

o nestiutoare_ 25.01.2011 22:58:48

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 328212)
a mai explicat de cateva ori,ca mama ei o indeamna sa"o uite"!
de ce insistati?

Iertare,maria...
Si celorlalti utilizatori...ca am insistat.

Dumitru73 25.01.2011 23:00:51

Citat:

În prealabil postat de maria25 (Post 328159)
Cred ca ai reusit. Si cred ca cel mai frumos a fost faptul ca ai stiut familia aproape. Vreau sa te intreb... dupa acesti ani, ai primit raspunsul la acel 'de ce' ?

Mie mama mi-a spus de 3-4 ori pana acum sa o uit... In conditiile in care sunt singurul copil si ea este singurul meu parinte...

Si la mine nu este zi fara lacrimi si fara amaraciune... parca este aceeasi zi, zi de zi...

nu am gasit raspunsul. dar asta conteaza prea outin.

Yasmina 25.01.2011 23:06:23

Citat:

În prealabil postat de o nestiutoare_ (Post 328216)
Iertare,maria...
Si celorlalti utilizatori...ca am insistat.

Nu este vb despre iertare,ci despre a citi toate posturile sau cat de cat,printre randuri,pt a nu pune acelasi intrebari la care fata a mai raspuns in cateva dati...

Sa nu va simtiti ofensata,pt acest mic motiv,nu asta am intentionat!

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:44:25.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.