Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Adevar si obiectivitate (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12000)

calator prin ploaie 05.02.2011 19:07:30

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 333588)
Pe cei din manualul de filozofie și mi-a ajuns. Mi-a mai zis și tata, profesor de științe socio-umane, despre tot felul de filozofi. Iar mama, care chiar a citit multă filozofie, îmi împărtășește opinia.

Un intelept spunea odata...."sa te fereasca Dumnezeu de cel care crede ca le stie pe toate , fara sa fi studiat temeinic".....

Scuze dar asa dupa ureche ....si eu pot spune ca nu-mi place Gershwin...pt nu diger stilul sau, dar stiu despre el din manualul de muzica si apoi mi-a spus si mama care este muzicolog si chiar si tata , care desi nu e muzician, nu-l place pe gershwin....dar asta stii ce inseamna? Woow.....ma abtin ...diferenta este insa , ca pana la a nu-mi place mie acest copozitor, am ascultat tot ce s-a putut , am analizat, am tras concluzii si APOI mi-am format o opinie PROPRIE ! Sper ca prinzi mesajul....Doamne ajuta!

Dumitru73 05.02.2011 19:13:57

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333598)
Un intelept spunea odata...."sa te fereasca Dumnezeu de cel care crede ca le stie pe toate , fara sa fi studiat temeinic".....

Scuze dar asa dupa ureche ....si eu pot spune ca nu-mi place Gershwin...pt nu diger stilul sau, dar stiu despre el din manualul de muzica si apoi mi-a spus si mama care este muzicolog si chiar si tata , care desi nu e muzician, nu-l place pe gershwin....dar asta stii ce inseamna? Woow.....ma abtin ...diferenta este insa , ca pana la a nu-mi place mie acest copozitor, am ascultat tot ce s-a putut , am analizat, am tras concluzii si APOI mi-am format o opinie PROPRIE ! Sper ca prinzi mesajul....Doamne ajuta!

"ma tem de omul unei singure carti" Toma de Aquino

mie imi place George Gershwin :)

iulyaan 05.02.2011 19:14:03

camy....te rog frumos......cum poti poti sa-l contrazici pe calator in ploaie?cum de ai tupeul asta in tine?citatele lui.......te lasa fara cuvinte.CATA INTELEPCIUNE,DOMNULE!

calator prin ploaie 05.02.2011 19:18:00

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 333607)

Ma bucur de ce spui, sincer! Personal am reusit sa rezonez doar cu 2 bucati Rhapsody in blue si Preludiile pt pian.....Inseamna ca esti meloman! Ma bucur mult !

calator prin ploaie 05.02.2011 19:19:49

Dumitru73

Uitasem, mi-a placut mult si citatul...Multumesc !

camy_d 05.02.2011 19:20:41

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 333607)

Îmi place de Toma de Aquino, după ce a fost filozof creștin, deci oricum mai bun ca alți filozofi, a zis la un moment dat că nu mai scrie pentru că i se pare că tot ce a scris "sunt paie". Sunt sigură că în acel moment relația sa cu Dumnezeu a urcat pe o altă treaptă, mai înaltă, ceea ce l-a făcut să conștientizeze deșertăciunea filozofiei.

Dumitru73 05.02.2011 19:24:51

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333610)
Ma bucur de ce spui, sincer! Personal am reusit sa rezonez doar cu 2 bucati Rhapsody in blue si Preludiile pt pian.....Inseamna ca esti meloman! Ma bucur mult !

nu sunt chiar meloman.
dar am doua CDuri cu el si cu Rubinstein si imi plac mult.

calator prin ploaie 05.02.2011 19:28:44

Arthur Rubinstein, woow un pianist de exceptie....Te invidiez...Eu...acu chiar "ma laud"...am ceva inregistrari minunate cu Dinu Lipati la pian si George Georgescu dirijor...Sunt nepretuite pt mine....

calator prin ploaie 05.02.2011 19:29:52

Citat:

În prealabil postat de camy_d (Post 333614)
Îmi place de Toma de Aquino, după ce a fost filozof creștin, deci oricum mai bun ca alți filozofi, a zis la un moment dat că nu mai scrie pentru că i se pare că tot ce a scris "sunt paie". Sunt sigură că în acel moment relația sa cu Dumnezeu a urcat pe o altă treaptă, mai înaltă, ceea ce l-a făcut să conștientizeze deșertăciunea filozofiei.

Asa va fi fost...dar pana sa fie vreunul din noi precum Toma D'aquino...cale lunga, draga mea!

camy_d 05.02.2011 20:25:58

Citat:

În prealabil postat de calator prin ploaie (Post 333623)
Asa va fi fost...dar pana sa fie vreunul din noi precum Toma D'aquino...cale lunga, draga mea!

Cale lungă până la sfinți, deci nu faceți ca ei :21:

Ora este GMT +3. Ora este acum 19:15:51.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.