![]() |
+dochita
Bunul Dumnezeu sa o odihneasca pe roaba Sa Dochita impreuna cu toti cei placuti Lui, si tu Ana-Maria impreuna cu cei dragi care au cunoscut-o si i-au fost alaturi in viata pamanteasca sa traiti si sa o pomeniti !
|
Dumnezeu s-o odihneasca intru Sfintii Sai!
Citat:
Bunul Dumnezeu s-o odihneasca intru Sfintii Sai pe roaba sa DOCHITA! Sunt sigura ca vegheaza asupra ta de acolo de sus... |
Citat:
N-am incetat sa o trec pe bunica ta pe pomelnic la Sfanta Liturghie , si o fac cu mult drag . Doamne ajuta ! |
Eu si Tudor ne rugam pentru bunica ta: Bunul Dumnezeu sa o pomeneasca pe Dochita, bunica Anei-Maria, in Imparatia Lui! AMIN+
|
Bunic
Dragii mei, acum si bunicul meu, sotul Dochitei, Dumitru-Mihai, s-a dus la Domnul... Care aveti inima buna, va rog sa il pomeniti in rugaciunile voastre, la psaltire si in pomelnicul de la liturghie, macar 40 de zile. Va multumesc mult.
|
Bunul Dumnezeu sa-l odihneasca pe robul Sau Dumitru-Mihai impreuna cu roaba Sa Dochita, si cu cei dragi care l-au cunoscut !
Sa traiti si sa o pomeniti ! |
Citat:
|
Citat:
Dumnezeu sa il odihneasca intru imparatia Sa. |
Dumnezeu sa-l ierte!
" Pomeneste, Doamne, ca un bun pe robul tau Dumitru-Mihai care cu siguranta s-a intalnit cu sotia lui Dochita, si cate in viata au gresit, iarta-le; ca nimeni nu este fara de pacat, fara numai TU, Cel ce poti si celor adormiti a le da odihna! "
|
Condoleante
Dumnezeu sa-l ierte, Vesnica lui Pomenire.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 21:46:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.