Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Sfintele Pasti - Invierea Domnului (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5070)
-   -   Pasti cu bucurie (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12716)

Patrice 25.04.2011 08:37:25

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 356280)
Am avut cel mai nefericit Paste de pana acum...
Mi-am facut planuri le care nu am putut sa le urmez( nu am ajuns deloc la biserica)
Nimic nu s-a intamplat bine in postul asta,decand m-am apucat:neintelegeri la serviciu dar si acasa ,care au culminat in Saptamana Mare!Singurul indiciu la toate aceste iesiri,poate fi inflamanzirea,care mie personal imi provoaca chiar schimbari de comportament,in prima etapa devin posaca,apoi iritata,dificila !Foamea,stresul si criticile neconstructive sunt doar cateva lucruri care-mi vin de hac!
Azi am lucrat,de Paste...nu a fost nici o atmosfera festiva,nu am mai simtit aceeasi comuniune cu Dumnezeu,ca acum ceva timp in urma...si cum sa se intample asta,daca nu te opresti din ceea ce faci pt a te gandi la Dumnezeu?Macar de Paste?
Sunt foarte,foarte trista,dezamagita chiar!!!
Imi este ciuda ca in amareala unei existente de nimic,in tot pestritul de azi,nu am avut nici o clipa de ragaz,de senin,sa ma gandesc la El...

Draga mea draga prietena...Cata vreme constientizezi cauza starii tale inseamna ca tot pe drumul bun te gasesti...Nu trebuie sa fii dezamagita...Invierea o "porti" in tine , in crezul tau...Iar timp sa te gandesti la EL vei avea de aci inainte.....Si nu stiu dc simt eu asa....ca de fapt mintea sufletului tau tot la Domnul a fost, in ciuda celor petrecute...Esti o fata inteligenta si extrem de puternica, de aceea am convingerea ca te aduni repede si iti vei reechilibra balanta interioara! Iti sunt alaturi cu toata iubirea mea de sora a ta in credinta! Domnul Dumnezeu sa te lumineze!:53:

glykys 25.04.2011 14:21:33

Citat:

În prealabil postat de Yasmina (Post 356280)
Am avut cel mai nefericit Paste de pana acum...
Mi-am facut planuri le care nu am putut sa le urmez( nu am ajuns deloc la biserica)
Nimic nu s-a intamplat bine in postul asta,decand m-am apucat:neintelegeri la serviciu dar si acasa ,care au culminat in Saptamana Mare!Singurul indiciu la toate aceste iesiri,poate fi inflamanzirea,care mie personal imi provoaca chiar schimbari de comportament,in prima etapa devin posaca,apoi iritata,dificila !Foamea,stresul si criticile neconstructive sunt doar cateva lucruri care-mi vin de hac!
Azi am lucrat,de Paste...nu a fost nici o atmosfera festiva,nu am mai simtit aceeasi comuniune cu Dumnezeu,ca acum ceva timp in urma...si cum sa se intample asta,daca nu te opresti din ceea ce faci pt a te gandi la Dumnezeu?Macar de Paste?
Sunt foarte,foarte trista,dezamagita chiar!!!
Imi este ciuda ca in amareala unei existente de nimic,in tot pestritul de azi,nu am avut nici o clipa de ragaz,de senin,sa ma gandesc la El...

Sunt sigura ca Dumnezeu a primit postul si stradaniile tale, poate de aceea le-a si incununat cu multe ispite! Fie sa porti in suflet tot timpul Invierea Domnului si sa raspandesti lumina oriunde vei merge!

vintage 25.04.2011 21:19:54

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 356207)
Adevarat a Inviat ! Sa ne bucuram cu adevarat , caci astazi Hristos a biruit moartea si pe diavol l-a surpat , iar noua cale catre mantuire prin inviere ne-a daruit . Astazi este bucurie pentru tot omul , pentru ca Mantuitorul a biruit moartea si iadul si pentru a noastra Mantuire pe toate le-a lucrat !

HRISTOS A INVIAT! ADEVARAT A INVIAT!

Mi-ati facut o bare bucurie!! M-ati iertat si asta inseamna MULT pentru mine!
Domnul sa va binecuvinteze si sa va ocroteasca!

glykys 25.04.2011 21:32:58

Citat:

În prealabil postat de vintage (Post 356365)

Iar eu ma bucur de bucuria ta, Vintage! Hristos a inviat!

lore86 25.04.2011 21:35:10

Hristos a inviat!

ce salut frumos!in el e cuprins tot crezul si nadejdea noastra!
daca Hristos nu ar fi inviat zadarnica ar fi fost credinta noastra.

HRISTOS CEL INVIAT sa ne invie inimile tuturor, pentru a gusta si noi bucuria fericitei invieri!

cristiboss56 25.04.2011 21:43:49

Citat:

În prealabil postat de lore86 (Post 356373)
Hristos a inviat!

ce salut frumos!in el e cuprins tot crezul si nadejdea noastra!
daca Hristos nu ar fi inviat zadarnica ar fi fost credinta noastra.

HRISTOS CEL INVIAT sa ne invie inimile tuturor, pentru a gusta si noi bucuria fericitei invieri!

Adevarat a Inviat ! Sa-ti traiasca ingerasii si sa te bucuri multi , multi ani de ei !:6:

vintage 25.04.2011 21:43:53

Citat:

În prealabil postat de glykys (Post 356372)
Iar eu ma bucur de bucuria ta, Vintage! Hristos a inviat!

Adevarat a inviat!
Ce salut frumos! Sa ne intampinam unii pe altii mereu cu aceasta marturisire si cu bucurie!

cristiboss56 25.04.2011 21:45:00

Citat:

În prealabil postat de vintage (Post 356365)

Eu iti multumesc , si-ti cer din nou iertare !:53:

lore86 25.04.2011 21:50:39

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 356377)
Adevarat a Inviat ! Sa-ti traiasca ingerasii si sa te bucuri multi , multi ani de ei !:6:

multumesc.
ale tale dintru ale Tale!
a Domnului sunt toate, noi suntem doar administratori!
cerem doar putere sa administram cum se cuvine ce ni s-a incredintat!

blackswan 25.04.2011 21:57:41

Citat:

În prealabil postat de cristiboss56 (Post 356380)
Eu iti multumesc , si-ti cer din nou iertare !:53:

Și eu îmi cer iertare de la dumneavoastră, v-am judecat prea aspru. :6:

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:24:56.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.