Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Stiri, actualitati, anunturi (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=504)
-   -   Mitropolitul Nicolae Corneanu pensionat? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=12917)

MariS_ 01.06.2011 17:13:01

Cine stie sa lamureasca si un mosh ramolit ca mine, de ce l-a omorat Cain pe Abel?
Har, smerenie si jertfa de sine.

N.Priceputu 01.06.2011 18:13:27

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 365635)
Cine stie sa lamureasca si un mosh ramolit ca mine, de ce l-a omorat Cain pe Abel?

din invidie;
vrei să spui că...?

N.Priceputu 01.06.2011 18:21:46

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 365623)
Nene vsovi, ai un stil foarte intortocheat si esti f. greu de urmarit.

Întortocheat, dar stil.

Dumitru73 01.06.2011 18:25:04

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 365654)
Întortocheat, dar stil.

hai ca e simpatic :)

MariS_ 01.06.2011 18:47:15

Citat:

În prealabil postat de N.Priceputu (Post 365652)
din invidie;
vrei să spui că...?

Multam frumos. Era o faza intr-un film renumit, Ostrovul il chema, in care cineva, Anatolie, intreaba pe altcineva, iconomul cel corect, "de ce l-a omorat Cain pe Abel?" si iconomul cel corect nu-i da raspunsul. Si nu mai tineam minte care e raspunsul. Merita vazut filmul.

catalin2 01.06.2011 19:29:34

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 365660)
Multam frumos. Era o faza intr-un film renumit, Ostrovul il chema, in care cineva, Anatolie, intreaba pe altcineva, iconomul cel corect, "de ce l-a omorat Cain pe Abel?" si iconomul cel corect nu-i da raspunsul. Si nu mai tineam minte care e raspunsul. Merita vazut filmul.

Iov il chema pe calugarul cel tanar si nu era cel corect (nici macar nu stiu ce inseamna asta) ci era putin invidios si suparat ca Anatolie il tot necajea. Iar Anatolie ii facea si ii spunea toate acestea din dragoste, nu ca sa rada de el, ci ca sa il ajute si sa il indrepte. La fel iti scriu si eu ceea ce iti scriu ca sa te ajut.
Parintele Rafail spunea ca actorul lui Iov a intrat apoi la manastire, dar cred ca s-a dus doar o scurta perioada, pentru ca vad ca a mai jucat apoi in alte filme.

N.Priceputu 01.06.2011 19:30:59

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 365660)

Da, îmi amintesc. Am văzut filmul.

cristiboss56 01.06.2011 19:41:24

Citat:

În prealabil postat de MariS_ (Post 365635)
un mosh ramolit

Sa traiesti Mosh-Neagu . . . . . .

MariS_ 01.06.2011 19:45:19

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 365682)
Iov il chema pe calugarul cel tanar si nu era cel corect (nici macar nu stiu ce inseamna asta) ci era putin invidios si suparat ca Anatolie il tot necajea. Iar Anatolie ii facea si ii spunea toate acestea din dragoste, nu ca sa rada de el, ci ca sa il ajute si sa il indrepte. La fel iti scriu si eu ceea ce iti scriu ca sa te ajut.
Parintele Rafail spunea ca actorul lui Iov a intrat apoi la manastire, dar cred ca s-a dus doar o scurta perioada, pentru ca vad ca a mai jucat apoi in alte filme.

Da, asa e, multam frumos, catalin2. Il tot intorcea pe Anatolie cu fata pre rasarit cand acesta se mai ruga anapoda, da, da, acuma imi amintesc. Asa e, il invidia putin, ai dreptate, da' pana la urma a ajuns sa-l iubeasca si chiar sa-i duca crucea. Da, da, asa-i dragilor, asa, asa... frumos film.

vsovivi 02.06.2011 16:04:24

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 365623)
Nene vsovi, ai un stil foarte intortocheat si esti f. greu de urmarit.

Si daca scrii si postari asa lungi.. cred ca o faci doar pentru orgoliul matale ca mila de potentiala audienta categoric nu ai.

Păi știu că e greu să citești orice îți face capul calendar, și de aia eu încerc să ți-l fac borderou de Ravel, pardon bamboleio-bamboleia voiam să zic.

Iar în ce n-ai reușit să citești era vorba că sectantul e sectant, ereticool e eretic, și eresectantul e ca un nurișor fără apă, ca o piatră seacă dreasă cu minuni. Dar era vorba de cutremurătoarea întrebare: de ce vă excludeți de la socoteală, dintre ei, fără ca să vă cercetați și să vă probați credința? Din gură e ușor de zis! Deci cum puteți?.. să mă acuzați mereu de orologiu nemăsurat doar pentru că unora le e lene să desțelenească mesajul cifrat? Și nu te întreba cum adică cifrat, păi așa măi frățică: uite așa.

Ora este GMT +3. Ora este acum 02:49:54.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.