![]() |
Citat:
|
Am din ce sa traiesc daca revin in Romania.Am mai multte in tara decat aici.Plus ca am spus ca am de gand sa ma angajez full-time pana reivn adica vreo 6 luni ca sa am bani ptr o perioada in Ro plus cu ce imi mai dau ai mei.Nu asta e problema unde stau si ce mananc.Ideea era daca e buna decizia in sine de a reveni in Romania.Mie una imi e foarte greu acum cand vine vorba de credinta,sunt la inceput si nu prea am la cine sa apelez,duhovnic am dar mie dor sincer sa merg pe la o manastire.Multi vad ca va referiti strict la finante si viitor si cariera, dar eu vreau sa imi intaresc credinta mai ales, ca degeaba ajung sus daca credinta e lipsa.
@diana-lorena poti sa imi dai siteul respectiv?te rog. multumesc |
Manastirea Romaneasca Sf. Cruce din Toronto
Citat:
http://www.holycrossorthodoxmonastery.com/ Cat despre studii : eu zic ca daca te tin curelele (financiar si intelectual) sa ramai sa le faci in Canada. Si nu uita : Dumnezeu este prezent pretutindeni. Insa, daca nu Il ai in suflet, nu ai sa-L gasesti nicaieri. |
Citat:
|
Citat:
Imi este draga Romania, cu sfintele moaste ale sfintilor la tot pasul, cu frumuseti naturale pe care nu le gasesti la oriunde, cu oameni la fel de buni si de rai ca si mine. Mi-e draga Romania, asa umilita cum este ea in zilele noastre. Daca altii o umilesc, ar fi bine ca noi, cei care simtim romaneste, sa-i banadajam ranile asa cum ne pricepem, fiecare in domeniul lui. Poate ca nu suntem la fel de bogati material ca altii, dar cred ca Dumnezeu stie de ce avem nevoie ca sa ne apropie de El. Nu trebuie sa tanjim numai dupa cele materiale. Caci iubirea de arginti este un pacat subtil care este maica a altor pacate mari. Avem nevoie sa ne hranim in primul rand cu Cuvantul lui Dumnezeu, ca sa ne putem mantui. |
Citat:
|
Asa zice un zvon :
Citat:
|
Am auzit si eu replica aceasta: ,,pacat ca-i locuita". Unora le-ar conveni de minune ca aceasta tara sa fie nelocuita. Poate de aceea, mai in gluma, mai in serios, spun ce au pe suflet, prin prisma intereselor!
Iata un roman din Romania care a trecut prin inchisorile comuniste, care a fost urmarit indeaproape ani multi si care a inteles ca menirea lui este de a-si ajuta semenii sa lupte cu fortele raului. Chiar daca nu este canonizat, romanii ii simt sfintenia si-l apreciaza ca atare. Sfantul Arsenie Boca Iar parintele Arsenie Boca ne atrage atantia ca putem ajunge sa fim stapaniti de ... tigani! Nu am nimic cu ei, dar inmultirea lor este in masura sa distruga reperele morale pe care ni le-am creat ca popor de-a lungul timpului si va fi nevoie sa ni le aparam. Este grav ca o parte dintre romani nu sesizeaza pericolul si-i imita, incepand de la manele si terminand cu modul lor de a vorbi si de a actiona. Si-au mai facut si altii vise in privinta Romaniei. O casa ruinata costa mai putin decat una noua. |
Hai acasa Laura !
Ne-am nascut romani prin voia Domnului ! Ne-a dat o tara, o limba, cultura populara ca nimanui, .... Adica si tie ti-a dat ! Nu le nega si nu le inlocui !
|
Citat:
uite site-ul despre care vorbeam: http://www.sfintiiarhangheli.ro/maic...na-va-raspunde poate sa-ti fie de folos si http://www.harrdelos.com/ cu drag, diana |
Ora este GMT +3. Ora este acum 02:22:56. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.