Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Crestinismul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13134)

dobrin7m 19.06.2011 21:13:57

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370225)
ceea ce spui tu din punct de vedere psihologic nu e ok.

Incearca sa gandesti profund si foarte atent sa vezi ca exact asa suntem. Tu ai pacatele tale, eu am pacatele mele , toti avem pacate si toti un suflet care asteapta sa fie curatat.

dobrin7m 19.06.2011 21:15:16

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370210)
in mai multe locuri...

explicit si concret. Asteptam cu totii. Punctual.

Guru inc. 19.06.2011 21:17:13

Citat:

În prealabil postat de gabriela8 (Post 370236)
Despre fotbal, doar despre ce ai putea scrie?:4:

mda... n-am chef de glume... sunt chiar depresiv daca nu ai observat... sa fiu sincer crestinismul ma deprima si nu ma lasa sa dorm noaptea.. e prea gresit... crestinismul e neghiobism..

Guru inc. 19.06.2011 21:18:06

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 370241)
explicit si concret. Asteptam cu totii. Punctual.

cum am zis mai sus... simt ca, crestinismul e neghiobism..

iustin10 19.06.2011 21:19:01

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370235)
nu m-am numit crestin adevarat in nici un moment... ba mai mult am zis ca simt ca, crestinismul nu mai e pentru mine, si v-am intrebat ce ma sfatuiti si ma asteptam sa ma iluminati in vreun fel, dar voi mai mult ma bagati in intuneric si ceata.

Uite,ai si tu o calitate,stii sa intretii o discutie,stii sa faci forumul asta sa nu fie monoton.Uneori parerrile tale pot contraria,dar ai si calitati.Nimeni nu e perfect.Mie mi-ar place sa am deschiderea ta.Hai,nu mai fii suparat . Ca cine se crede mai bun ca tine,inseamna ca nu se cunoaste pe el. Ai o minte ciudata,da eu te simt de al nostru :)

dobrin7m 19.06.2011 21:19:18

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370215)
va consider neiluminati, pe maj dintre voi.. apropos va cunosc bine..

Sfintii Parinti ne invata sa consideram aproapele nostru mai bun ca noi mereu si sa ne amintim de cate am facut si facem noi insine in aceasta viata. Trebuie sa ne plangem pacatele toata viata. Apropo niciodata nu poti cunoaste un om asa cum numai Dumnezeu poate.

Guru inc. 19.06.2011 21:20:54

Citat:

În prealabil postat de dobrin7m (Post 370249)
Sfintii Parinti ne invata sa consideram aproapele nostru mai bun ca noi mereu si sa ne amintim de cate am facut si facem noi insine in aceasta viata. Trebuie sa ne plangem pacatele toata viata. Apropo niciodata nu poti cunoaste un om asa cum numai Dumnezeu poate.

pentru ce? de ce sa ii dai impresia unuia care nu e bun ca e bun?de ce sa ii alimentezi ego-ul unuia care nu face bine? uite exemplu de neghiobism in crestinism.

dobrin7m 19.06.2011 21:22:04

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370218)
cum ar trebui sa ma ajute fraza asta?ma asteptam la altceva 'crestinilor'... la sensibilitate, compasiune, intelegere, sfaturi...

Sfintii Parinti recomanda ca atunci cand suntem strabatuti de ganduri de necredinta de la vrasmas sa ne rugam cu rugaciuni scurte dar staruitoare la Domnul sa inlature ispita de la noi.
Poti incepe: Doamne iarta-ma. Doamne ajuta-ma. Doamne miluieste-ma. Doamne Iisuse.... Chair poti face asta mereu in gand, incontinuu, fara oprire chiar si cand lucri sin atunci sufletul se va linisti si pacea va intra in inima ta.

Guru inc. 19.06.2011 21:22:22

Citat:

În prealabil postat de iustin10 (Post 370248)
Uite,ai si tu o calitate,stii sa intretii o discutie,stii sa faci forumul asta sa nu fie monoton.Uneori parerrile tale pot contraria,dar ai si calitati.Nimeni nu e perfect.Mie mi-ar place sa am deschiderea ta.Hai,nu mai fii suparat . Ca cine se crede mai bun ca tine,inseamna ca nu se cunoaste pe el. Ai o minte ciudata,da eu te simt de al nostru :)

apreciez posturile tale ne-rautacioase... consider non-violenta(nerautatea) o calitate foarte mare.

gabriela8 19.06.2011 21:23:04

Citat:

În prealabil postat de Guru inc. (Post 370245)
mda... n-am chef de glume... sunt chiar depresiv daca nu ai observat... sa fiu sincer crestinismul ma deprima si nu ma lasa sa dorm noaptea.. e prea gresit... crestinismul e neghiobism..

Nici eu nu am chef de glume, dar tot pui intrebari la tot pasul as fi vrut sa scrii raspicat de ce te deranjeaza asa mult crestinismul si care e solutia salvatoare vazuta de tine pentru ca tot bati in crestinism. Te deprima de ce? Ca stii de ce sa te feresti?
Pana acum am crezut ca te joci cu noi.

Ora este GMT +3. Ora este acum 11:50:05.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.