Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   O alimentatie corecta (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=13392)

ovidiu b. 27.07.2011 01:27:34

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 382217)
sunt false .... asta iti explic ... SA TE INFORMEZI si din alta parte .... cit despre batalie stai linsitit ca nu castigi nici una in domeniu asta .... ha ha ha .. si repet ca esti nestiutor .....
multa iubire

Asa este cum zici sunt false...multumesc de complimente. Acuzatiile nefondate au venit din partea (deci scuza-ma ca am folosit cuvantul batalie).

the_Listener 27.07.2011 01:30:44

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 382218)
Chiar ai nevoie de ochelari sau o lupa AMICE. Iti dau din nou unde scrie ca si cei sanatosi sa renunte definitiv la cele Interzise. Mai mult de atat char nu am ce sa iti explic dragul meu AMIC.

Bineinteles, si cei sanatosi trebuie sa renunte la Alimentele din lista celor Interzise, iar Ritmurile Calendarului Ortodox este pentru cei sanatosi care nu pot renunta la cele prezentate in program (carne, branza, lapte, oua). Recomand totodata celor sanatosi pentru inceput sa inceapa cu Ritmurile Calendarului Ortodox prezentat mai sus, si trepatat sa renunte si la produsele animaliere.

amice sa iti explic cum vorbesti iara fara sa gindesti ... uleiulde palmier este un ulei saturat ( solid la temperatura camerei ) si nu se poate gati in el ... deoarece SE DEPUNDE pe vasele de sange ... asadar exceptia de acolo ESTE FALSA ..... asadar al el nu se renunta , nu ? upsss iara imi trebuie ochelari de cal .... stai ca nu gasesc calul .....
pai cum poti sa spui ca se interzice lapte , brinza carne oua peste CIND REGIMUL ( 4 zile SUNT CU PRODUSE ANIMALIERE ) ????????????sau in acele zile nu mai fac parte din animale ? esti confuz rau cred ..... nu mai scrie acum decit daca nu esti obosit serios ..... maine e alta zi si poate esti odihnit ... ha ha ha
multa iubire

the_Listener 27.07.2011 01:32:03

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 382221)
Asa este cum zici sunt false...multumesc de complimente. Acuzatiile nefondate au venit din partea (deci scuza-ma ca am folosit cuvantul batalie).

te acuz in continuare ca esti dezinformat ... si culmea ca nu sunt singurul .. altii au renuntat sa iti mai explice .... dar eu sunt mai greu de cap si am rabdare cu tine ....ha ha ha
multa iubire

ovidiu b. 27.07.2011 01:36:10

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 382223)
amice sa iti explic cum vorbesti iara fara sa gindesti ... uleiulde palmier este un ulei saturat ( solid la temperatura camerei ) si nu se poate gati in el ... deoarece SE DEPUNDE pe vasele de sange ... asadar exceptia de acolo ESTE FALSA ..... asadar al el nu se renunta , nu ? upsss iara imi trebuie ochelari de cal .... stai ca nu gasesc calul .....
pai cum poti sa spui ca se interzice lapte , brinza carne oua peste CIND REGIMUL ( 4 zile SUNT CU PRODUSE ANIMALIERE ) ????????????sau in acele zile nu mai fac parte din animale ? esti confuz rau cred ..... nu mai scrie acum decit daca nu esti obosit serios ..... maine e alta zi si poate esti odihnit ... ha ha ha
multa iubire

Sincer ce faci e rea vointa....sau te plictisesti si ai chef sa razi de mine. Ori discutam ceva concret ori o lasam balta....exista referiri foarte clare la Program si la Lista Interziselor (cu un chinez cred ca ma intelegeam mai bine)....
La cat am discutat eu zic ca iti este clar ...daca vrei sa intelegi e bine...daca nu cauta in alta parte unul pe seama caruia sa te distrezi.

ovidiu b. 27.07.2011 01:39:56

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 382225)
te acuz in continuare ca esti dezinformat ... si culmea ca nu sunt singurul .. altii au renuntat sa iti mai explice .... dar eu sunt mai greu de cap si am rabdare cu tine ....ha ha ha
multa iubire

La acuzatii ma refeream - la faptul ca tu ai spus ca sfatuiesc oamenii sa manance animaliere....ceea ce e fals...daca citesti pana la capat...sfaturile sunt sa renunte la animaliere...iar tu ai spus ca sfatuiesc gresit....

ovidiu b. 27.07.2011 01:42:42

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 382225)
multa iubire

Normal ca nu toata lumea este de acord...avem libertatea de a alege...nici nu asta este scopul...eu am vrut sa sheruiesc ceva si atat..nu sa fac pe desteptul sau ma contrazic cu voi

ovidiu b. 27.07.2011 01:48:41

Citat:

În prealabil postat de the_Listener (Post 382223)
multa iubire

Din nou ai nevoie de LUPA ...Prajeala (execeptie: in ulei de Palmier 1/7 permis)
Nu stiu care din noi este obosit ...cauta in alta parte carcoteli de genul (ca nu e clar cu ce este interzis) ....pune un pic in functiune nervul gandirii...

the_Listener 27.07.2011 01:55:16

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 382228)
Sincer ce faci e rea vointa....sau te plictisesti si ai chef sa razi de mine. Ori discutam ceva concret ori o lasam balta....exista referiri foarte clare la Program si la Lista Interziselor (cu un chinez cred ca ma intelegeam mai bine)....
La cat am discutat eu zic ca iti este clar ...daca vrei sa intelegi e bine...daca nu cauta in alta parte unul pe seama caruia sa te distrezi.

pai am discutat FOARTE CONCRET ... REFERIRILE sunt ILOGICE .... asata explic .... nu poti recomanda un aliment interzis intr-o situatie ca apoi sa ii spui ca e interzis ..... e ca si cum ai spune ca e ok sa fumezi cind esti sanatos dar e inteerzis cind este bolnav cu plaminii .... intelegi acum ? ori e interzis si nu il recomanzi , ori e ok si nu e interzis ..... ce e asa greu in ce explic?
poti sa incerci sa vorbesti in chineza poate inteleg ...
multa iubire

the_Listener 27.07.2011 01:56:54

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 382235)
Din nou ai nevoie de LUPA ...Prajeala (execeptie: in ulei de Palmier 1/7 permis)
Nu stiu care din noi este obosit ...cauta in alta parte carcoteli de genul (ca nu e clar cu ce este interzis) ....pune un pic in functiune nervul gandirii...

adica ai voie sa prajesti in ulei de palmier o data pe saptamina ? DA ... ESTE FALS ... doar uleiul de masline poate fi folosit la prajeli DAR NU SE RECOMANDA PRAJELILE DECIT FFFFFFFFFFFFFFFFFFF RAR.spre deloc ... in nici un caz o data pe saptamina ..... acum e clar ?... si parjelile cu multttaaaaaaaa salata asortata ca are antioxidanti .... upss stai asa ca iara o sa te pierd pe drum .... ha ha ha
multa iubire
ps hai sa iti fac marunt dieta ta -- adica ai voie 4 zile SA TE INTOXICI ca apoi 3 zile sa te DEZINTOXICI ... CARE E LOGICA ?
multa iubire

the_Listener 27.07.2011 02:01:12

Citat:

În prealabil postat de ovidiu b. (Post 382233)
Normal ca nu toata lumea este de acord...avem libertatea de a alege...nici nu asta este scopul...eu am vrut sa sheruiesc ceva si atat..nu sa fac pe desteptul sau ma contrazic cu voi

si eu m-am legat de timpeniile din postul tau ..... te deranjeaza ? cu tine ca persoana nu am nimic .... nu tu esti subiectul acestui topic asa ca DETASEAZA-TE ...
multa iubire

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:06:59.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.