the_Listener |
27.07.2011 01:30:44 |
Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
(Post 382218)
Chiar ai nevoie de ochelari sau o lupa AMICE. Iti dau din nou unde scrie ca si cei sanatosi sa renunte definitiv la cele Interzise. Mai mult de atat char nu am ce sa iti explic dragul meu AMIC.
Bineinteles, si cei sanatosi trebuie sa renunte la Alimentele din lista celor Interzise, iar Ritmurile Calendarului Ortodox este pentru cei sanatosi care nu pot renunta la cele prezentate in program (carne, branza, lapte, oua). Recomand totodata celor sanatosi pentru inceput sa inceapa cu Ritmurile Calendarului Ortodox prezentat mai sus, si trepatat sa renunte si la produsele animaliere.
|
amice sa iti explic cum vorbesti iara fara sa gindesti ... uleiulde palmier este un ulei saturat ( solid la temperatura camerei ) si nu se poate gati in el ... deoarece SE DEPUNDE pe vasele de sange ... asadar exceptia de acolo ESTE FALSA ..... asadar al el nu se renunta , nu ? upsss iara imi trebuie ochelari de cal .... stai ca nu gasesc calul .....
pai cum poti sa spui ca se interzice lapte , brinza carne oua peste CIND REGIMUL ( 4 zile SUNT CU PRODUSE ANIMALIERE ) ????????????sau in acele zile nu mai fac parte din animale ? esti confuz rau cred ..... nu mai scrie acum decit daca nu esti obosit serios ..... maine e alta zi si poate esti odihnit ... ha ha ha
multa iubire
|