Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Filozofia crestina vs celelalte filozofii (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14121)

catalin2 16.11.2011 23:03:47

Nu-l mai bagati in seama, nu are nimic de intrebat. Pe langa asta nu stie nici sa vorbeasca politicos.

Pestisorul de Aur 17.11.2011 17:50:17

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 410665)
ma retrag.... dupa cum spuneam, daca vrei sa crezi e treaba ta..... nimeni nu vrea sa te atraga la ortodoxism..... nu te-ai gandit niciodata ca exista posibilitatea sa existe Dumnezeu, ca exista posibilitatea sa ajungi in iad dupa ce mori??? nu ai luat in calcul niciodata posibilitatea asta minuscula???? ce o sa faci atunci????? POATE totul e adevarat si o sa ai o vesnicie de lucru in iad.... reflecteaza la asta......

Am trecut prin astea si nu sunt ateu.De ce va grabiti sa etichetati oamenii?

Pestisorul de Aur 17.11.2011 17:58:36

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 410667)
uitasem.... cred ca ma confunzi..... de ce repeti mereu domnule ''singura religie adevarata"? eu nu am afirmat asa ceva in nici un post... intradevar, reprezinta singura religie, dar e in inima mea... eu nu vorbesc pentru ceilalti..... atei ca tine sunt putini.... cunosc oameni geniali care sunt atat de credinciosi, doctoranzi, adevarati oameni de cultura.... pentru tine si ei sunt tot ultimii oameni..... am vazut ca raspunzi numai la unele posturi, care iti convin..... rusinica..... Doamne ajuta... te salut... ai grija de tine pestisorule de aur..... Dumnezeu sa te lumineze sa afli toate raspunsurile pe care le cauti.... am mai spus... eu le-am gasit....

eu pot sa raspund la toate posturile, dar aleg sa nu raspund la cele absurde sau care repeta aceiasi idee... si asa am gresit ca am raspuns la cele care nu au de a face cu subiectul topicului... scopul meu in acest topic nu e sa vb despre moaste... subiectul topicului este filozofia crestina vs celelalte filozofii... ce e specific filozofiei crestine? ce are filozofia crestina si celelalte filozofii nu au?

P.S daca crezi ca e vreo idee ce adreseaza subiectul asta la care nu am raspuns subliniaz-o si voi raspunde la ea... de fapt voi raspunde la ce vrei tu... nu bag coada intre picioare incepand sa etichetez oamenii , adoptand o atitudine de superioritate si zicand, eu nu mai discut cu Pestisorul de Aur..

Ia intrebati-va voi : Oare de ce sunt "ateii" oameni mai buni ca si crestinii?

Pestisorul de Aur 17.11.2011 18:04:25

Citat:

În prealabil postat de catalin2 (Post 410674)
Nu-l mai bagati in seama, nu are nimic de intrebat. Pe langa asta nu stie nici sa vorbeasca politicos.

Eu am de intrebat si am intrebat voi sunteti inapti... Rog toti inaptii si incompetentii sa se retraga.. Subiectul topicului e "Filozofia crestina vs celelalte filozofii" nu "Moaste" ... Repet : Ce este specific filozofiei crestine? Ce are filozofia crestina si celelalte filozofii nu au?

faith933 17.11.2011 19:06:03

salut pestidoule!

uitate pe youtube la ,,marturii din iad,, sau ,,iadul este real,, sau ,,Testimony of hell,,! aici vei gasi toate raspunsurile de care ai nevoie!Doamne ajuta Iisuse Hristose Fiul Bunului Dumnezeu!Amin.

Patrie si Credinta 17.11.2011 20:40:51

Citat:

În prealabil postat de faith933 (Post 410742)
uitate pe youtube la ,,marturii din iad,, sau ,,iadul este real,, sau ,,Testimony of hell,,! aici vei gasi toate raspunsurile de care ai nevoie!Doamne ajuta Iisuse Hristose Fiul Bunului Dumnezeu!Amin.

sincer,filmuletele mi se par exagerate si fortate,iar amenintarea cu arsul etern in iad daca nu esti de-al nostru mi se pare o tactica de misionar neo-protestant si nu o metoda de apropiere a oamenilor de ortodoxie.in fine,constientizarea iadului are si ea rolul ei(multi sfinti foloseau asta) dar nu aici.

Patrie si Credinta 17.11.2011 20:43:30

Citat:

În prealabil postat de Mtcrysty17 (Post 410665)
ma retrag.... dupa cum spuneam, daca vrei sa crezi e treaba ta..... nimeni nu vrea sa te atraga la ortodoxism..... nu te-ai gandit niciodata ca exista posibilitatea sa existe Dumnezeu, ca exista posibilitatea sa ajungi in iad dupa ce mori??? nu ai luat in calcul niciodata posibilitatea asta minuscula???? ce o sa faci atunci????? POATE totul e adevarat si o sa ai o vesnicie de lucru in iad.... reflecteaza la asta......

citeste postarea mea de mai sus

Pestisorul de Aur 17.11.2011 21:23:27

Citat:

În prealabil postat de faith933 (Post 410742)

Pestidoule?!

Nu am nevoie de chestiile astea si nici nu le-am deschis.

morroshan 18.11.2011 03:44:20

Citat:

În prealabil postat de Pestisorul de Aur (Post 410740)

Ia intrebati-va voi : Oare de ce sunt "ateii" oameni mai buni ca si crestinii?

Presupunand ca afirmatia ta este adevarata, poti te rog sa imi spui de ce consideri tu ca "ateii" sunt oameni mai buni ca si crestinii?

Mtcrysty17 18.11.2011 17:44:25

Citat:

În prealabil postat de morroshan (Post 410773)
Presupunand ca afirmatia ta este adevarata, poti te rog sa imi spui de ce consideri tu ca "ateii" sunt oameni mai buni ca si crestinii?

cea mai buna intrebare de pana acum.... sper sa nu o ocolesti pestisorule..... daca nu esti ateu, de ce nu ne raspunzi tu la intrebarea ta, ce are in plus filozofia crestina ??? abia astept raspunsul tau.... sau esti alta religie??? Doamne ajuta!!!

Ora este GMT +3. Ora este acum 10:33:06.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.