vsovivi |
24.01.2012 12:02:02 |
Citat:
În prealabil postat de stefan florin
(Post 424400)
mda...unsul Domnului...CARE DOMN?
Și au zis către el: "Tu ai îmbătrânit, iar fiii tăi nu-ți urmează căile. De aceea pune peste noi un rege, ca să ne judece acela, ca și la celelalte popoare!"
Cuvântul acesta însă N-A plăcut lui Samuel când i-au zis: "Dă-ne rege, ca să ne judece!" și s-a rugat Samuel Domnului.
Și a zis Domnul către Samuel: "Ascultă glasul poporului în toate câte îți grăiește; căci nu pe tine te-au lepădat, ci M-au lepădat PE MINE, ca să NU mai domnesc Eu
(1 Regi 8:5-7)
Iat tu il compari pe Mihaita cu Moise?
|
Iar după ce Domnul l-a uns pe David rege căci Saul nu a răbdat împresurarea și nu a ascultat de Domnul să aștepte pe Samuel ca să jertfească Proorocul și să binecuvinteze El pe poporul drept credincios și luptător... și apoi după ce David s-a pocăit și s-a întors... voi vreți să lepădați și pe rege ca să reveniți la judecători și triburi patriarhale?
Și atunci a zis Domnul către Samuel, parafrazez cu înțelepciune: " Nu Asculta glasul poporului rătăcit, în nimic din toate câte îți grăiește cu sminteală; căci nu pe tine te-au lepădat nătărăii, ci M-au lepădat PE MINE, ca să NU mai domnesc... Eu prin robul meu David”
Deci asta ziceam ca să nu repetați greșelile căci Unsul Domnului este Mihail al României și e uns de Dumnezeu prin preoții ortodoxiei.
Cel mai bine este un referendum prin care poporul să aleagă între Monarhie-Constituțional Parlamentară și Populară cu revenirea lui Mihail al României pe tronul său de drept sau Republică Semiprezidențială Parlamentară și socială cu Băsescu încă 2 ani, cu președinte ales la 5 ani cu maxim 2 mandate.
Să aleagă românii sub insuflarea Duhului Sfânt ceea ce vor ei pe mai departe.
Așa cum vor alege așa este voia Domnului, dacă nu cumva se vor fura alegerile.
Dumnezeu este cu noi, cu românii creștini, cu România!
|