Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Morala Crestina (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5076)
-   -   Tatuare - Intrebare cu privire la anumite simboluri (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=14359)

guardian knight 12.04.2012 09:14:40

parere !

cred ca tatuajul este profund necrestinesc !
el avand mai degraba origini pagne !

Deasemenea se stie ca figurile geometrice si cifrele,au o anumita energie,fiind caramizile facute de catre Creator,pentru a ridica Templul infinit al Universului,deci ele emit o anumita energie de sorginte transcendenta,si nu e bine sa le purtam zugravite pe trup,deoarece ne pot dauna(caci unele vin si de la Spiritul de Rau !).

Tatuajele sunt de fapt niste lucruri diavolesti,o maculare a trupului uman,ele fiind doar apanajul diferitelor confrerii oculte (membrii ss, erau tatuati,de asemenea bandele interlope din inchisori,mafia,homosexuali,etc...etc ) menite sa confere unitate membrilor !

JoyDivision 12.04.2012 09:28:06

si cand te tatuezi, suporti o durere foarte puternica, pt ce sa chinui propriul trup in felul acesta? in loc sa fii multumit ca nu ai boli, iti provoci singur durere!

Dumitru73 12.04.2012 18:32:24

Citat:

În prealabil postat de JoyDivision (Post 439697)
nu vorbim aici de Legea mozaica dar esti in afara legii libertatii - Iacov 2:12.

ba nu! parul meu lung este o expresie a libertatii mele.

Laura19 12.04.2012 20:30:57

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 439759)
ba nu! parul meu lung

Par lung? Serios? :71:

Dumitru73 13.04.2012 18:49:59

Citat:

În prealabil postat de Laura19 (Post 439776)
Par lung? Serios? :71:

ce te mira?

JoyDivision 14.04.2012 11:56:15

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 439857)
ce te mira?

esti rocker?

Dumitru73 14.04.2012 14:24:05

Citat:

În prealabil postat de JoyDivision (Post 439891)
esti rocker?

imi place o parte din muzica rock, dar nu sunt rocker.

JoyDivision 14.04.2012 14:50:43

Citat:

În prealabil postat de Dumitru73 (Post 439902)
dar nu sunt rocker.

atunci e foarte probabil ca nici tatuaje nu ai.

Dumitru73 14.04.2012 15:52:44

Citat:

În prealabil postat de JoyDivision (Post 439907)
atunci e foarte probabil ca nici tatuaje nu ai.

am unul mic (un punct) pe partea interna a degetului mic de la mana dreapta :D
m-am intepat cu stiloul in clasa a 3a :P

Claudiu_FT 15.04.2012 15:07:31

Tatuaje

Am vazut tatuaje care chiar erau artistice si sunt unii oameni care isi dedica viata ca sa le deseneze. Deobicei eu sfatuiesc cine ma intreaba sa nu isi faca tatuaj. In primu rand, personal, eu nu mi-as permite se iau decizii si sa fiu constient ca o sa imi marcheze toata viata. Viata e o continua transformare si maturizare si stiu ca peste cativa ani voi privi altcumva lucrurile. Ar fi nedrept fata de mine insumi, sa iau niste decizii pentru acel ''eu'' de peste cativa ani.
In al doilea rand, vad mult teribilism in tatuare. Adica la majoritatea oamenilor, nu la toti. Vrei sa iesi in evidenta, sa te expui, sa te stigmezi, sa imbraci o imagine manipulata a persoanei tale. Virtutiile si calitatile, la fel si viciile si defecte;e au glasul lor, ca vrei ca nu vrei, vorbesc de la sine.
Am mai intalnit o situatie cand tatuarea devine o boala, o obsesie. Primul tatuaj incepe la o varsta cand esti nesigur pe tine si multi si le fac fiind in stare de ebrietate. Insa ca sa areti lumii ca esti sigur pe tine, iti faci tot mai multe si negi faptul ca esti frustrat. Asta o zic din propria experienta cu oameni de genu.

In concluzie, cred ca ar fi intelept sa nu se apeleze la acest gen de manifestare. Vizavi de ortodoxism, e clar ca nu se admite asa ceva. Ortodoxismul e reteta intelepciunii din punctul meu de vedere, asa ca intelept si ortodox e sa eviti orice gest care sa te tulbure intr-un timp mai mult sau mai putin scurt.

Hristos a Inviat! Griji de voi...

Ora este GMT +3. Ora este acum 09:22:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.