![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
Fiti cu ochii pe profetiile adventiste si vedeti masura in care se implinesc. |
Citat:
Mergand pe logica dansei, putem spune si noi ca miscarile spirituale din sec.XIX sunt "fiara", ce a iesit la suprafata si a devorat Biserica, ranind-o profund, insa n-a reusit sa o distruga de tot. Fiti sigur ca se pot face "profetii" si demonstratii cate vreti . De ce doar BC? :) |
Citat:
P.S. Unde v-a numit Ellen White "supusi ai diavolului"? Poate incrimina unele practici care fac placere celui rau. Cred ca si eu ii mai dau satisfactie uneori si nu m-as supara daca cineva mi-ar atrage atentia. |
Citat:
Citat:
|
Grasu77
In cartea Marea Lupta; dovada supunerii fata de satana e cinstirea duminicii, ca zi a Domnului. Doamna suferea de un usor fanatism psihopatologic al obsesiei pentru “sabat fals” si “nemurire”. Cititi-i cartea si va veti convinge. Partea cu "nemurirea" sa spun ca o inteleg, la sf. sec. al XIX-lea era la moda spiritismul, "joc" favorit al saloanelor burgheze, deci probabil a vrut sa traga un semnal de alarma, desi credinta noastra n-are nicio legatura cu necromantia sau spiritismul. Culmea e ca unii adventistii aveau acelasi crez cu noi, in privinta vietii dupa moarte, doar dupa ce doamna si-a formulat convingerile, influentata fiind si de practica sociala, i le-au adoptat. In privinta "sabatului" a mers mult prea departe cu supozitiile. Si daca se aliaza papalitatea cu protestantismul american ce?! Ar fi chiar indicat sa se intoarca protestantii la Biserica mama :)
@99: da, domnule, stiu, stiu, toti suntem "balaur, fiare", doar d-voastra niste sfinti! |
Citat:
|
Cand vorbesc despre numarul fiarei, ma raportez la Apocalipsa, capitolul 13, la sfintii ortodocsi care ne-au calauzit prin scrierile lor. Nu astept sa fiu anuntata oficial despre aceasta, deoarece atat numarul fiarei cat si Antihrist se vor impune prin inselarea vigilentei multora.
Nu astept ca membrii altor confesiuni sa gandeasca la fel ca sfintii nostri. Dar stiu ca orb pe orb calauzindu-se, ajung amandoi in groapa. Deci, in probleme de acest fel trebuie sa fim atenti pe cine ascultam. |
Citat:
|
Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
O seară plăcută de asemenea!:1: |
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:20:19. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.