Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   am moralul la pamant (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15233)

patricia2006 16.07.2012 22:15:31

Citat:

În prealabil postat de Adriana Cluj (Post 459231)
mergi si tu

nu pot.......el trece de la serviciu

Mia Mia 16.07.2012 22:19:10

Nu esti singura

In aceasta incercare Il ai aproape pe Dumnezeu, pe Hristos, pe Maica Domnului si sfintii si de ce nu, ne ai pe noi; roaga-te lor si Sfantului Efrem cel Nou, e grabnic ajutator si mare facator de minuni.

Domnul pazeste pasii tai!
Curaj, Domnul nu-si lasa copiii Lui!:)
Te imbratisez!

antoniap 16.07.2012 22:32:26

Citat:

În prealabil postat de patricia2006 (Post 459206)
asta e prob.ca sunt medici incapabili...oscileaza mai mult spre hemangiom hepatic.dar nu stiu sigur poate la fel de bine sa fie si metastaza........deci imi ramane sa aflu peste 6 luni.......

Pana atunci, fa o cura de detoxifiere. Exista remedii pentru o imunitate mai buna. Argila si aloea, de asemenea pot fi administrate chiar si preventiv.

laurastifter 16.07.2012 22:51:39

Citat:

În prealabil postat de patricia2006 (Post 459159)
deci nu mai pot.imi vine sa mor.......daca ce sa vazut la rmn nu e o recidiva ci metastaza.in cazul acesta nu mai am mult de trait.......nu DOAMNE

Dar fizic te simți bine, Steliana?
Te întreb pentru că bunicul meu a avut metastază și se simțea foarte rău, avea dureri... Dacă tu ai o stare generală relativ bună, cred că nu poate fi vorba de ceva atât de grav, mai ales pentru că te-ai operat. Bunicul meu, Dumnezeu să-l odihnească, ajunsese la metastază pentru că i-a fost teamă să se opereze, a refuzat orice tratament... Dacă s-ar fi tratat, ar fi putut trăi și astăzi... :(
Așa cum ți s-a mai spus, medicul are curaj să mai aștepte 6 luni, tocmai pentru că, din experiența și cunoștințele pe care le are, și-a dat seama că rezultatul analizei nu este grav. În plus, repet: dacă ai avea metastază (Doamne, ferește!), ți-ar fi foarte rău...
Oricum, draga mea, un aspect pozitiv este faptul că tu poți comunica despre frământările tale sufletești. Este bine că nu te închizi în tine însăți. În primul rând, ar fi foarte bine să-I spui lui Dumnezeu, în rugăciune, tot ceea ce ne-ai povestit nouă despre viața ta și despre starea sufletească pe care lupți s-o depășești. Vorbește-I lui Dumnezeu despre tine! Tu n-ai nevoie de predici, ci sufletul tău însetează după Hristos!
Apoi, îți sugerez să vorbești deschis despre tine cu cei în care ai încredere, cu cei care știi că te înțeleg sincer (rude, prieteni... pe cine simți tu mai apropiat de inima ta). Ar fi foarte bine dacă ți-ai găsi și un părinte duhovnic, unul care să aibă timp să te asculte și să aibă o atitudine iubitoare, caldă, părintească.
Dacă cei apropiați nu te înțeleg, este util și să scrii în continuare aici, pe forum. Să știi că mulți dintre cei de aici sunt sincer alături de tine. Și eu, păcătoasa, te-am pomenit și voi continua să te pomenesc în rugăciunile mele. Îți sugerez să mai intrii și pe site-ul www.ortodoxiatinerilor.ro, vei întâlni și acolo persoane deosebite.

Dumnezeu să fie cu tine și cu fetița ta, Steliana!!!
Să ai multă pace și bucurie întru Hristos, Domnul nostru!

Magda M. 16.07.2012 22:56:46

Cred ca te inteleg prin ce treci si cred ca numai cineva care a fost suspectat de cancer poate intelege cu adevarat.Ce a ajutat sufleteste? M-am rugat sfintilor pe care ii purtam in inima : Sf.Nectarie, Sfintilor din inchisori, apoi si Parintelui Papacioc, care mi-a fost tare drag,m-am rugat. Cu lacrimi, din tot sufletul. Rugaciunea a avut raspuns.Oricand,in orice clipa,oricare dintre noi poate deveni victima acestui monstru, care este cancerul.Altceva este a trai aceasta decat a-ti inchipui.... distanta mare...intre teorie si practica. Dumnezeu sa ne pazeasca pe toti!Sanatate multa!!!!!!!

glykys 16.07.2012 23:00:42

Citat:

În prealabil postat de Magda M. (Post 459247)
Cred ca te inteleg prin ce treci si cred ca numai cineva care a fost suspectat de cancer poate intelege cu adevarat.Ce a ajutat sufleteste? M-am rugat sfintilor pe care ii purtam in inima : Sf.Nectarie, Sfintilor din inchisori, apoi si Parintelui Papacioc, care mi-a fost tare drag,m-am rugat. Cu lacrimi, din tot sufletul. Rugaciunea a avut raspuns.Oricand,in orice clipa,oricare dintre noi poate deveni victima acestui monstru, care este cancerul.Altceva este a trai aceasta decat a-ti inchipui.... distanta mare...intre teorie si practica. Dumnezeu sa ne pazeasca pe toti!Sanatate multa!!!!!!!

Magda, poate doresti sa povestesti ceva despre parintele Papacioc?:25:

AlinB 16.07.2012 23:04:14

Citat:

În prealabil postat de antoniap (Post 459242)
Pana atunci, fa o cura de detoxifiere. Exista remedii pentru o imunitate mai buna. Argila si aloea, de asemenea pot fi administrate chiar si preventiv.

Si care e legatura intre cancer si imunitate?
Sigur ca pot fi administrate preventiv, daca suporti costul (pentru aloe) dar indoilenic ca au vreun efect pentru cancer.

Nu am auzit pe nimeni sa se vindece de cancer doar cu argila si aloe.

Ea a mai avut problema asta, a facut un tratament serios si a scapat.
Acum ii este frica (daca ar fi cazul) pentru ca tratamentul este unul f. dur.

Tu ce-i propui, sa nu mai faca tratamentul si sa ia in schimb argila si aloe?
E crima.

simona 17.07.2012 00:35:56

Citat:

În prealabil postat de patricia2006 (Post 458970)
datorita rez la RMN sunt terminata,sunt la pamant,nu am puterea sa fac nici macar patul,nu ma gandesc decat la cancer si la moarte,simt ca nimeni nu ma ajuta,simt ca m-am rugat degeaba Sf Nectarie si Maicii Domnului,,cred ca nu m-a auzit si nici nu ma va ajuta si nu ma va auzi,,,cert este ca nu voi mai suporta o recidiva a cancerului,nu stiu ce as face,,oricum nu as suporta,,,,,nu stiu ce sa fac,,,,de ce nu ma ajuta DUMNEZEU?de ce sa am eu soarta asta?offffff DOAMNE............................

As dori sa va trimit un email daca se poate,acum cateva minute l-am primit si nu crd ca intamplator,santate multa,DOAMNE AJUTA!

patricia2006 17.07.2012 08:12:34

nu am nici un simptom cum ca as suferi de ceva.ma simt foarte bine cu exceptia zilelor astora de cand am auzit rez la rmn.......dupa cum am mai spus am inceput sa folosesc colon help si bitter suedez......nu am cui ii spune tot oful meu.decat voua....altii ma critica si se uita la mine parca as fi nebuna......chiar si parintii mei.refuza sa creada ca as avea ceva.....

AlinB 17.07.2012 09:08:49

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 459191)
Stii cum se zice, toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara.

Tu cand te gandesti la moarte la ce te gandesti de fapt?

Repet intrebarea...

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:23:11.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.