Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   V-ati bucura daca as parasi forumul ? (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15255)

apophis 24.07.2012 12:52:32

Incredibil cum reusesti sa citesti omul, esti un adevarat talent. Dar ai fi surprinsa sa afli ca nu e deloc asa, ai impresia falsa ca ma cunosti, dar nu e asa.

DragosP 24.07.2012 13:04:36

Cunoaște tipologia umană ce cu succes o reprezinți.
Și cât mai durează "sondajul"? Să știu când te mai întreb de ce mai ești pe aici.

apophis 24.07.2012 16:51:42

Te deranjeaza crestinule ? Ma bucur ca esti priceput la tipologie umana, esti tare.

O sa mai dureze pana n-o sa ma mai intrebi.

DragosP 24.07.2012 17:25:19

Nu mă deranjează. Ești simpatic.

ory 25.07.2012 04:49:10

Citat:

În prealabil postat de apophis (Post 460932)
Incredibil cum reusesti sa citesti omul, esti un adevarat talent. Dar ai fi surprinsa sa afli ca nu e deloc asa, ai impresia falsa ca ma cunosti, dar nu e asa.

Nu, tu ai impesia falsa ca te cunosc si, ai dreptate, nu este deloc asa, nici nu-mi doresc sa fie. Dar trebuie sa intelegi ca atitudinea ta este pur infantila.

apophis 25.07.2012 10:01:19

Deci, citeste bine ce am scris, am spus ca ai impresia ca ma cunosti, nu ca m-ai cunoaste, nici nu ma intereseaza ce vrei tu, ai impresia ca fara tine nu traiesc bine?

Atitudinea mea e facuta sa fie in concordanta cu comportamentul unora de aici.

Stiu ca ai avut o copilarie grea, dupa cum spuneai prin alt topic, dar nu e nevoie sa fii asa intepata cu cei pe care nu-i intelegi.

Ia o gura mare de aer si incearca sa iesi din prizonieratul propriei minti, traiesti in lumea reala.

AlinB 25.07.2012 11:59:46

Citat:

În prealabil postat de apophis (Post 461042)
Atitudinea mea e facuta sa fie in concordanta cu comportamentul unora de aici.

Ba mai degraba in concordanta cu educatia care (nu) ai primit-o.

Sau vrei sa spui ca esti un fel de molusca-camelon social, individ fara personalitate, principii, coloana vertebrala?

Citat:

Ia o gura mare de aer si incearca sa iesi din prizonieratul propriei minti, traiesti in lumea reala.
"lumea reala" fiind cea din capul tau?

apophis 25.07.2012 12:12:03

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 461065)
Ba mai degraba in concordanta cu educatia care (nu) ai primit-o.

Sau vrei sa spui ca esti un fel de molusca-camelon social, individ fara personalitate, principii, coloana vertebrala?

"lumea reala" fiind cea din capul tau?

Vezi niste posturi in care ma faceai betiv sau nesimtit fara sa-ti fi spus ceva si fara sa ma cunosti. Acolo e vorba de educatie, aia care iti lipseste, nu esti in stare sa vorbesti civilizat.

Lumea reala e aia in care traim zi de zi, nu cea din capul meu. Si da, eu consider ca traiesc in lumea reala, spre deosebire de multi de pe aici.

Pe forumul asta sunt destui care citesc si nu sunt de acord cu atitudinea si comportamentul vostru, ca si presupusi nu stiu ce crestini evlaviosi. Chiar daca nu o spun public pe forum, am primit destule mesaje.

AlinB 25.07.2012 17:14:15

Citat:

În prealabil postat de apophis (Post 461066)
Vezi niste posturi in care ma faceai betiv sau nesimtit fara sa-ti fi spus ceva si fara sa ma cunosti. Acolo e vorba de educatie, aia care iti lipseste, nu esti in stare sa vorbesti civilizat.

Ia mai citeste o data aici contextul in care am spus si ce am spus exact.

Partea cu alcoolul (betiv - este inventia ta, fiecare intelege ce vrea din asta) se referea la atei in general - nu am cunoscut nici unul caruia sa nu-i placa alcoolul la limita si chiar nitel peste.

Este o prejudecata? Dar cea a ta ca cei credinciosi sunt rupti de realitate si cei de aici de pe forum nu sunt "normali la creier" cum ai afirmat pe softpedia (da, sa nu uitam cu 2-3 exceptii).

Ca esti lipsit de bun simt ai recunoscut mai sus, dar dai vina tot pe cei de aici.

Citat:

Lumea reala e aia in care traim zi de zi, nu cea din capul meu. Si da, eu consider ca traiesc in lumea reala, spre deosebire de multi de pe aici.
Ai venit cu o tona de idei superficiale si preconcepute si tot cu ele ai ramas.
Pui pe altii la documentat cand tu iei de bun orice aiureli ce ti se par interesante.

Cam greu sa evadezi din "realitatea virtuala" care ti-ai creat-o.

Citat:

Pe forumul asta sunt destui care citesc si nu sunt de acord cu atitudinea si comportamentul vostru, ca si presupusi nu stiu ce crestini evlaviosi. Chiar daca nu o spun public pe forum, am primit destule mesaje.
Cine se da evlavios?
Si cine esti tu in masura sa judeci evlavia daca n-ai nici o tangenta cu ea?

Evlavia nu are nici o legatura cu asteptarile tale, sa lasi indivizi tupeisti si nesimtiti (generic vorbind, dar daca te simti..) sa-si bata joc de convingerile tale doar pentru ca ar fi chipurile "realisti" pe cand ceilalti "sunt prizonierii propriei minti" sau nu sunt "normali la creer".

apophis 25.07.2012 17:20:31

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 461124)
Ia mai citeste o data aici contextul in care am spus si ce am spus exact.

Partea cu alcoolul (betiv - este inventia ta, fiecare intelege ce vrea din asta) se referea la atei in general - nu am cunoscut nici unul caruia sa nu-i placa alcoolul la limita si chiar nitel peste.

Este o prejudecata? Dar cea a ta ca cei credinciosi sunt rupti de realitate si cei de aici de pe forum nu sunt "normali la creier" cum ai afirmat pe softpedia (da, sa nu uitam cu 2-3 exceptii).

Ca esti lipsit de bun simt ai recunoscut mai sus, dar dai vina tot pe cei de aici.

Ai venit cu o tona de idei superficiale si preconcepute si tot cu ele ai ramas.
Pui pe altii la documentat cand tu iei de bun orice aiureli ce ti se par interesante.

Cam greu sa evadezi din "realitatea virtuala" care ti-ai creat-o.

Cine se da evlavios?
Si cine esti tu in masura sa judeci evlavia daca n-ai nici o tangenta cu ea?

Evlavia nu are nici o legatura cu asteptarile tale, sa lasi indivizi tupeisti si nesimtiti sa-si bata joc de convingerile tale doar pentru ca ar fi chipurile "realisti" pe cand ceilalti "traiesc in capul lor" sau nu sunt "normali la creer".

Arata-mi unde am zis ca toti userii nu's normali la creier. Iar insinuezi ca as fi nesimtit.

Astept adminul sa ia masuri, daca intr-adevar isi face treaba pe aici si nu-i baneaza doar pe unii.

Ora este GMT +3. Ora este acum 13:49:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.