![]() |
Scuze !
Scuze nu vreau sa supar pe nimeni.Respect pe fiecare om.
|
Citat:
Stii cum este... daca esti sceptic cu privire la aberatii (ma refer strict la pseodostiinta)... nu esti bagat in seama! Lui Cristian Roman ia fost scoasa din grila emisiunea "Partizanii Ratiunii"! Lumea vrea paine si circ! Cu ironii ii tii uneori la distanta pe unii oameni cu anumite idei! Mi-ar placea sa raspund la restul opiniilor dumneavoastra dar nu prea am timp acum! Mai pe seara sau maine o sa incerc sa va raspund la cateva opinii aici pe forum si la restul printr-un mesaj privat... fiindca sunt asaltat cu opinii si intrebari iar singur nu le pot face fatza si... mai am si altele de facut! |
sper că nu folosești tehnica "dacă nu-i poți convinge, zăpăcește-i"!!
cum că un creștin n-ar fi mai bun ca un ateu veritabil.... Și ateismul este o formă de "credință"... exemplu de logică simplă: un bătrân indian îi explică nepotului său ce lupta teribilă se dă în interiorul fiecărei persoane. Și îi spune așa: Exista în fiecare dintre noi doi lupi: Lupul Răului – el este furia, gelozia, invidia, tristețea, regretele, aroganța, stupiditatea, vinovăția, inferioritatea, minciuna, orgoliul, superioritatea și egocentrismul; și Lupul Binelui – el este bucuria, pacea, iubirea, speranța, liniștea, modestia, bunătatea, bunăvoința, generozitatea, adevărul și compasiunea. După o clipă de gândire nepoțelul îl întreabă: ”Bunicule și care lup câștigă?” La care bătrânul îi răspunde simplu: “Cel pe care îl hrănești.” ce mi s-a părut interesant, deși "lupul" ăsta fioros se poate preface în înger de lumină, a fost declarația doamnei Merkel, care numai ortodoxă nu e, dar care a declarat că: Declarația cancelarului a stârnit furie și ură în grupările de opoziție, dar mai ales în rândul instituțiilor ateiste sau militant seculariste din occident. Deși cifrele arată fără putință de tăgadă că creștinismul este religia unde la fiecare câteva secunde un om moare pentru credința sa în Hristos, reacțiile violente arată cât de puternică este atitudinea anti-creștină care guvernează mare parte din Uniunea Europeană. http://www.doxologia.ro/lumea-cresti...-religie-lumii observi amănuntul? furie și opoziție MAI ALES în rândul instituțiilor ateiste?? vezi pe cine hrănești?? te crezi discriminat de afirmațiile preotului respectiv? să fim serioși!! nu cumva deranjul "ce aveți cu ateii" e un impuls ipocrit? |
Citat:
Am intalnit un ateu a crescut de mic in strainatate! Sunt atei fiindca parintii lor nu aveau bani pentru taxele de botez (nu mai tin minte in ce tara este situatia asta). Apatia religioasa este o stare de normalitate in unele tari dezvoltate! Fortele anticrestine sunt diferite! Daca vreti sa nu le intelegeti si sa le bagati pe toate in aceeasi oala... treaba voastra dar sa nu plangeti cand va izbeste cate un "val" mai nasol. La acestea adaugam tensiunile din interiorul crestinismului. Daca vrei sa accept afirmatiile acelui preot si sa le iau ca atare, sa stii ca nu ma intereseaza! Puteti sa ma considerati intruchiparea rautatii absolute daca asta vreti! |
Citat:
In Evanghelii se vorbeste despre Dumnezeu al lui Avraam ,al lui Iacob ,deci al celor vii intru credinta. Mi se pare mie sau va lezeaza afirmatiile mele ? Legile lui Dumnezeu sunt cele din Decalog ,in plus a venit Hristos si a implinit legea ,ne-a vorbit de legea iubirii. Daca d-voastra respectati o lege iar altele nu e ca si cum nu ati respecta nici o lege caci toate sunt cuprinse in legea iubirii de Dumnezeu si aproapele. |
Citat:
dacă vrei să accepți afirmațiile acelui preot, ar trebui să gândești că poate greșești! că poate concepțiile tale despre "religia care te-a împins la ateism" sunt eronate!! și-ar trebui să mai cercetezi! caută și vei găsi!! vezi că Celsius ,ăla cu dictonul " crede și nu cerceta" era ateu convins! mai devreme sau mai târziu, ateii își vor da pe față ura lor asupra creștinilor.... e chestiune de timp și de... ocazii!! să-ți ajute Maica Domnului să te trezești! La Adevăr! |
Citat:
in fine, noi sa fim sanatosi! Doamne ajuta! |
Citat:
Citat:
|
Citat:
Ura? Poate aparea! La fel cum poate aparea la crestini... Frica? Ateilor le este frica de crestini... desi sunt protejati de legi (aceleasi legi care ii protejeaza si pe crestini... ). Stau si ma intreb ce s-ar intampla daca o anumita biserica ar deveni o biserica de stat in Romania! Citind carti adventiste mai demult, am gasit o situatie interesanta: cand au inceput adventistii sa fac misionariat in Romania, niste preoti sau dus la Nicolae Iorga ca sa-i ceara sa ia atitudine. Nicolae Iorga le-a dat un raspuns: oferiti ceva mai bun decat adventistii... ! Ai remarcat ca ateii nu lupta impotriva religiei in sine ci lupta pentru separarea totala a religiei de stat? Consideri legitim amestecul religiei in politica? Acum am o intrebare! Din moment ce vad o anumita atitudine la tine... ce ai de reprosat ateilor? (o lista sintetica cu liniute e mai buna decat fraze lungi) |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:22:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.