Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Noua carte de identitate biometrica din 2013 (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=15854)

Eugen7 18.12.2012 21:00:16

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 489584)
In acest moment, aceste cipuri sunt lipsite de semnificatie duhovniceasca.
Nu a cerut nimeni lepadarea in schimbul primirii cipului, deci deocamdata nu avem despre ce vorbi din acest punct de vedere.
Problema se pune din punct de vedere al intimitatii, asa cum spunea Eugen 7.

Nu cipurile in sine sunt rele, ci modul in care RFID este utilizat.
Intocmai ca si un topor daca il foloseti pentru ce trebuie, adica pentru taiat leme e bun, insa daca il folosesti sa dai in cap la cineva este rau... evident actiunea si intrebuintearea si nu obiectul in sine.

Citat:

În prealabil postat de bogdan81 (Post 489584)
Cat priveste pericolul "satanic" al cipului, as da ca exemplu un raspuns al tatalui meu care mi-a zis o data : pai internetul pe care stam toti si pierdem vremea e mult mai satanic prin prostiile pe care le contine si cu toate astea nu ni se pare ca facem ceva rau cand citim sau scriem pe net toate cele.

Sunt in asentimentul tatalui tau Bogdan.

Doamne ajuta.

Eugen7 18.12.2012 21:07:09

Citat:

În prealabil postat de Lavrentiu (Post 489589)
Un loc bun, dupa parerea mea, pe care nu "pierdem vremea" ci ne putem imbogati duhovniceste este acest site.

Intr-adevar unii se imbogatesc duhovniceste, zidindu-se unii pe altii.
Insa din nefericire, unii isi arata coltii si lovesc virtual: jigniri, calomii, atacuri la persoana, denigari, incercari de depersonalizare si ostracizare...
toate acestea fac parte din realitatea trista a acestui site. Sper ca toti impreuna sa contribuim la eliminarea acestor manifestari negative ce au profunda influlenta negativa duhovniceasca.
Sunt de parere ca doar discutiile oneste, polemicile civilizate pot fi benefice.

Doamne ajuta.

Patrie si Credinta 18.12.2012 23:15:59

Citat:

În prealabil postat de alecsander_van_doom (Post 489525)
Dragul meu frate intru Hristos , legat de criminalistica , marturisesc ca nu am cunostinte, dar cand am fost nevoit din cauza jobului, care acum nu-l mai detin, a imi face Visa pentru SUA atasata la pasaportul biometric, vreau sa precizez ca toata palma dreapta si stanga, inclusiv degete au fost scanate si introduse in pasaport ca date electronice, si inca o parte a unui ochi a fost fotografiata sau scanata , nu stiu cum sa denumesc procesul cert este ca ochiul a fost analizat. nu este doar cip in pasaport este un intreg circuit integrat format din mai multe cipuri, asemanator conceptului de "mother board" . Spun aceasta pentru ca l-am vazaut eu fiind fostul posesor al unui act de acest gen. Stiu ca este nevoie de elemente de siguranta unui act oficial guvernamental dar pana la scanarea integrala a unor organe , mi se pare dubios , lucru care ma ingrijorat dupa o temeinica analiza interioara cu privire la viata mea si daca chiar am nevoie de un act purtator de semne satanice pentru am imi facilita deplasarea chiar daca nu este propriuzisa pecete.
Adaug ca Visa Amricana de tip Business obtinuta pe 10 ani are ca elemte de siguranta distincte 2 insemne ingrijoratoare pentru un om simplu crestin, si anume o pentagrama orientata in jos si nu e vorba de steluta americana, iar alta insemn este Bufnita utilizata de miscarea "Bohemian Groove"(semnificatie a demonului moloch) la care adera multi politicieni americani, tin inca sa precizez ca aceste insemne sunt sub marimea de un milimetru.
Cine citeste sa socoteasca dupa cum il va indruma Domnul.

Cu dragoste frateasca intru Hristos. Mantuire tuturor

ok, si eu sunt anti-cip, dar nu cred in toate simbolurile oculte pe care le-ar fii descoperit unii prin lucrurile noastre.

p.s.: cum au reusit sa bage un MOTHERBOARD intr-un carnet? ca sincer, vreau si eu tehnologie asa compacta, pt alte scopuri.

Miha-anca 19.12.2012 01:13:32

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 489470)
Dar tu de hackeri ai auzit?
Atunci cum iti permiti sa ai calculator si mai mult, sa intri cu el pe Internet?

Am auzit de hackeri; dar esti off-topic.

Miha-anca 19.12.2012 01:35:53

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 489472)
Vezi ca nu stii?
Da, poate fi clonat, datele pot fi copiate dar semnatura lor electronica nu poate fi falsificata, deci la validare "clona" va pica.

Uite ca doar in baza "datelor biometrice din actul de identitate" nu poate fi nici reperat nici identificat.

Da, poate sa lase la locul faptei o copie dupa buletinul tau (costa cateva sute de Euro sa-ti faci unul), poate chiar si o copie dupa amprentele tale care zilnic le lasi pe unde apuci, dar la o verificare atenta e usor de identificat falsul (mai ales daca tu ai orginalul) iar doar in baza amprentelor nu neaparat se obtine o condamnare (mai ales daca nu exista un motiv).

Ca sa vorbesti despre chestiile astea, trebuie sa stii totusi mai mult decat 1+1=2

Dar ma rog, unii isi permit si luxul de a friza penibilul cu dezinvoltura.

Ce usor sa spunem prostii si sa ne credem in cunostinta de cauza.. :76:

Ce urmeaza? Aia cu 666 scris in cip?
Da o cautare dupa "666" in C:\Windows sa vezi cati de 666 gasesti. :24:

Am impresia ca faci abstractie de liberul arbitru al fiecaruia. Jignirile nu te ajuta ca sa ne convingi. Chiar dimpotriva!
S-au scris carti pe acesta tema, pe care se pare ca nu le-ai citit; abunzi insa in pareri personale, pe care incerci sa le impui cu forta altora. Nu tine!

Miha-anca 19.12.2012 01:52:25

Citat:

În prealabil postat de alecsander_van_doom (Post 489586)
Draga Alin
prin renuntarea la acest pasaport si viza SUA , am purces la distrugerea lui dezmembrandul, in alcaturea lui sta un sistem complex de stocare si emitere, prin urmare stocarea se face pe baza unei benzi magnetice asemanatoare cardului bancar dar mult mai mare ( martor am fost la un control in Germania la contralele organelor competente), , referitor la "motherboard" si circuite, toate cumulate sunt de marimea unui buletin tip cartela de plastic, incastrat intr-o masa de polimer si aceasta gravata cu laser , masa de polimer are grosimea de 1.22mm - marimea unui pasaport conventional(nu iti trebuie lupa, marimea e considerabila). si cuprinde toata aceasta tehnologie , insumi cercetand-o. in cele din urma am purces la un tratament cu microunde in laboratorul meu specializat(cuptorul din bucatarie) pur si simplu a explodat pasaportul, daca ar fi fost asupra persoanei , ar fi creat ceva leziuni.
Spre folos am scris si nu in deradere.

Cu dragoste frateasca intru Hristos.

Cine are urechi, sa auda! Cine nu are urechi, macar sa citeasca cele de mai sus.

Raoul 19.12.2012 02:50:57

Citat:

În prealabil postat de Miha-anca (Post 489444)
Raoul, cum de ai de mult pasaport cu cip, cand ele s-au dat abia de anul trecut?!?

Poate m-am exprimat gresit. De anul asta il am, dar are cateva luni bune...

Demetrius 19.12.2012 05:18:54

Citat:

În prealabil postat de AlinB (Post 489563)
Da, dpdv al americanilor ca si imigrant esti un potential criminal.
...

Din punctul lor de vedere esti un veritabil goym, goymii avand "drepturi depline" garantate; potrivit acestor drepturi, statul asigura finantarea "supravegherii" tale.

andra_v 19.12.2012 08:10:54

Citat:

În prealabil postat de Demetrius (Post 489698)
Din punctul lor de vedere esti un veritabil goym, goymii avand "drepturi depline" garantate; potrivit acestor drepturi, statul asigura finantarea "supravegherii" tale.

Uite cum sta treaba. Este un obicei scarbos si profund anticrestini sa arunci apropouri antisemite in ajunul Sarbatorilor. Intinezi Craciunul cu astfel de provocari. Evreii sunt un popor credincios si curajos. Un numar impresionant de israelini s-au opus masacrarii palestinienilor in Fasia Gaza. De altfel, atitudinea acestor oameni cu frica de Dumnezeu a reprezentat elementul hotarator pentru incheierea armistitiului:

http://www.ziuaveche.ro/internationa...za-134317.html

antoniap 19.12.2012 12:08:28

Citat:

În prealabil postat de andra_v (Post 489702)
Uite cum sta treaba. Este un obicei scarbos si profund anticrestini sa arunci apropouri antisemite in ajunul Sarbatorilor. Intinezi Craciunul cu astfel de provocari. Evreii sunt un popor credincios si curajos. Un numar impresionant de israelini s-au opus masacrarii palestinienilor in Fasia Gaza. De altfel, atitudinea acestor oameni cu frica de Dumnezeu a reprezentat elementul hotarator pentru incheierea armistitiului:

http://www.ziuaveche.ro/internationa...za-134317.html

In schimb, respectul pentru adevar nu poate fi un obicei scarbos. Desigur, nu evreii de rand se fac vinovati de cipuirea crestinilor. In cele din urma, fiecare raspunde pentru pacatele proprii: si cei care care cauta sau ofera raspunsuri la intrebari incomode si cei care vor sa ia locul lui Dumnezeu pe pamant, evrei sau neevrei.

Ora este GMT +3. Ora este acum 23:05:32.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.