Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   Să nu furi software (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16468)

DragosP 08.05.2013 17:55:58

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 517857)
frumos spus si adevarat

Și drogurile tot de Domnul sunt lăsate.

antiecumenism 08.05.2013 19:37:27

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 517862)

-hai ca exagerezi,..parca lucrezi in domeniu it daca nu ma insel poate din cauza asta esti impotriva download-ului gratis de pe torente.....

Theodore_of_Mopsuestia 08.05.2013 20:03:17

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 517875)
-hai ca exagerezi,..parca lucrezi in domeniu it daca nu ma insel poate din cauza asta esti impotriva download-ului gratis de pe torente.....

Exact, omul e subiectiv: daca e din casta proprietarilor/producatorilor/patronilor, se solidarizeaza cu ai de sunt in casta, nu? Faptul ca toti suntem subiectivi e ceva de asteptat, dar nu de laudat. Asa cum pacatul e de asteptat, caci suntem fiinte cazute, dar trebuie luptat pina la singe. Subiectivismul e un fel de orbire, ca sa ma exprim in stil patristic, care asfixiaza in primul rind ratiunea si empatia.

Theodore_of_Mopsuestia 08.05.2013 20:08:02

Citat:

În prealabil postat de antiecumenism (Post 517860)
-eu invat si lucrez cu softurile de la adobe,mai ales pe partea de design...

-stiti cat costa adobe master collection -suita de la adobe care contine multe softuri printre care photoshop,illustrator,indesign,flash,fireworks...?

-150 de milioane !!!!!!

-sa-l vad eu pe cel care da banii astia in Romania dintre utilizatorii home

-nu mai zic de training,carti,tutoriale alte softuri care trebuie instalate pe pc...asa ca ubuntu linux e frumos si mie imi place,l-am folosit o vreme ,e bine sa-l stim dar pt a ne angaja la o firma trebuie sa stim win,office,adobe...

Incearca Debian GNU/Linux, edtia instabila ("sid"), caci e mai sigur decit Ubuntu. Stiu, cuvintul "instabil" sperie, dar e de fapt vorba de o rolling release. Sau, tot ca rolling release, invata Arch sau Gentoo: e foarte greu la inceput, dar se merita: iti poti compila propriul sistem from scratch. Ceea ce inseamna ca, functie si de ce cunostinte ai, poti ridica stacheta securitatii tale cit de sus vrei. Si asta e de departe extrem de important.

DragosP 08.05.2013 21:23:08

Nu lucrez în nici un domeniu it. Am doar o viziune idealistă (pare-se) despre lume.
Tedy, vezi că riști să te umpli de ridicol.

DragosP 08.05.2013 21:57:05

Antiecumenism: am impresia că nici link-ul din semnătura ta nu prea este în ordine.
Toate cărțile alea sunt deja în biblioteci, pot fi citite acolo sau împrumutate de acolo. Nu ține justifucarea că ar costa zeci sau sute de mii de lei.

Theodore_of_Mopsuestia 08.05.2013 23:56:09

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 517907)
Antiecumenism: am impresia că nici link-ul din semnătura ta nu prea este în ordine.
Toate cărțile alea sunt deja în biblioteci, pot fi citite acolo sau împrumutate de acolo. Nu ține justifucarea că ar costa zeci sau sute de mii de lei.

Ce dragut! Avem un erou al demascarilor de furturi soft, si de furturi in general. Pariez ca autorii marilor seriale politiste yankee fie au avut o viziune cu tine cind fumau ierburi si prizau prafuri, fie te-au cunoscut personal. Cind DragosCop demasca "ideologii hotiei", precum neinsemnatul de subsemnatul, Alin sau antiecumenism, baietii din platou tre' sa nu uite sa puna melodia de urmarire palpitanta: ceva ritmat si dramatic, cu mult bass si claviatura. Da dom'le, forumul asta e plin de hoti. Un portofel nu poti scoate, ca ti-l subtilizeaza astia.

AlinB 09.05.2013 01:52:05

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 517862)

Exact. Si au intrebuintari medicale foarte utile.
Problemele apar atunci cand sunt folosite prost.

Ex.
Utilizare buna:
1. folosesc MS Office desi n-am platit licenta pentru a trimite lucrarea de licenta profesorului coordonator care are 60 de ani si abia stie sa foloseasca MS Office -ul instalat de altcineva, nici vorba de instalat/folosit OpenOffice.

2. folosesc Adobe Cutare desi n-am platit licenta pentru a invata sa lucrez cu el - un utilizator profesionist in plus inseamna un plus pentru firma Adobe, ceea ce inseamna beneficii directe si/sau indirecte pentru aceeasi firma.

3. Sunt un utilizator de PC din lumea a IIIa, a carui venit lunar se masura in zeci de euro, poate cateva sute si nu-mi permit achizitionarea de documentatii si tutoriale facute pentru piata celor a caror castiguri se numara in mii de euro si a caror profituri substantiale provin in buna parte din explotarea fortei de munca si a resurselor din tara mea.

Utilizare rea:
1. sunt firma multinatioanala de milioane de euro, am sute de calculatoare cu Windows si Office dar refuz sa achizitionez licentele corespunzatoare
2. sunt firma de milioane de euro a carei activitate de baza depinde strict de software -ul X, dar refuz sa achizitionez licentele corespunzatoare
3. imi deschid o afacere pe baza jocurilor de PC, inchrierii de filme, etc. dar nu cumpar licentele necesare.

AlinB 09.05.2013 01:52:40

Citat:

În prealabil postat de DragosP (Post 517907)

Sigur n-ai mai calcat de ceva vreme intr-o biblioteca.
Dar si fudulia e pe masura ignorantei.

DragosP 09.05.2013 06:31:18

Așa e Alin (să-mi trimiți un IBAN pentru a mă achita de datorie). Așa e Tedy. Mă iertați. Dormiți liniștiți și smeriți.

Ora este GMT +3. Ora este acum 16:56:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.