zaharia_2009 |
25.06.2013 21:28:53 |
Citat:
În prealabil postat de Annyta
(Post 524439)
Nu prea ați nimerit-o cu aceste întrebări retorice, zic eu.
Am zis într-adevăr că fiecare se străduiește după puteri, iar în timp, cu harul lui Dumnezeu și cu strădania sa, poate ajunge să asculte cât mai multe din și cât mai bine poruncile Sale.
Dumneavoastră cum procedați cu neputințele dumneavoastră? Le-ați depășit pe toate? Sau e musai ca îmbrăcămintea adecvată să fie primul pas obligatoriu și cel mai ușor de făcut și în special la asta s-a referit intervenția dumneavoastră?
Sau cunoașterea, ați dobândit-o pe toată și dintr-o dată? Nu puteți admite că suntem diferiți, dar această diversitate nu ne împiedică să ne rugăm lui Dumnezeu să ne primească? Nu am avut gânduri viclene când am scris, nu sunt adepta amânării momentului ascultării șamd, dar îmi păreți intransingent, deși adesea am luat în considerare ce ați scris...
Intransigența îmi pare că împiedică iertarea... Să fim într-adevăr atenți cu ce măsură judecăm...
|
Iarta-ma sora ca nu am nimerit-o cu intrebarile astea ezoterice !
Nu vezi ca si-asa nu este nimic de capul meu ?!
Chiar spunea un frate, Nila Morometianul (imi place mult asemanarea cu acest personaj livresc) ca doar in mod accidental si numai nocivii mai zabovesc pe postarile mele, cum de v-ati incumetat ? Cred ca ati gresit !
Ma intrebati cum am procedat eu ?
In clipa in care m-am hotarit sa ma apuc de arat am cautat sa respect cu scrupulozitate tot ceea ce mi se recomanda.
Aveam deja experienta scolilor petrecute si eram convins ca daca vrei sa faci ceva cit mai bine este musai sa asculti dumnezeieste ce ti se spune, ce esti invatat !
Este atit de simplu ! Sa asculti ! Altceva nu ai de facut ! Mai mult nu ti se cere !
Eu nu m-am ocupat decit cu simplitati ! Nu stiu mai multe, desi ma tot dau mare ca as fi citi eu nu stiu ce, pe nu stiu unde !
Aiurea, mofturi ! Pai nu ?
|