Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Teologie si Stiinta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5039)
-   -   Teoria Evoluționistă se desființează (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=16873)

Barsaumas 18.12.2013 09:26:11

Citat:

În prealabil postat de Mandea77 (Post 544026)
Barsaumas, Alin.D.Zaharia, t4ilgunn3r & restul ateilor, voi ati vizionat filmele propuse spre vizionare ?
- Daca NU, va invit sa aveti rabdarea necesara sa le vedeti.
- Daca DA, ati fi aflat ca oamenii de stiinta deja au renuntat la teoria evolutionista a lui Darwin.

Doar din nestiinta sau dintr-o dragoste marxista pe care nu si-o poate explica, cineva mai poate sustine azi evolutionismul.

Mandea, eu NU sunt ateu, nici agnostic. Eclesiosceptic, da, dar asta e alta discutie. M-ai bagat gresit in lista aia. :)
Acum, serios, combati bine, dar Iuliu are dreptate.
P. S. Cred ca te-ai luat dupa avatarul meu, de m-ai clasificat astfel. Ei bine, aveam la avatar pe Gye Baek din Baekje, dar acela a fost un erou; as vrea sa fiu eu cit a zecea parte din el. Asa ca, pentru smerire, mi-am pus un Paranthropus simpatic (ma rog, o reconsitituire computerizata).

iuliu46 18.12.2013 10:47:23

Lup in haina de oaie. :p

Dalian 18.12.2013 10:53:54

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 544218)
Lup in haina de oaie.

Cred că ai greșit topicul.
Probabil ai intenționat să postezi aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...821#post542821

Barsaumas 18.12.2013 14:00:03

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 544218)
Lup in haina de oaie. :p

Cine, io? :)

iuliu46 18.12.2013 18:41:01

Citat:

În prealabil postat de Dalian (Post 544221)
Cred că ai greșit topicul.
Probabil ai intenționat să postezi aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...821#post542821

Daca a fost o gluma e chiar reusita. Sincer, nu m-am suparat, ai umor.
Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 544239)
Cine, io? :)

Da cine, io ? Noroc ca ai fost demascat. :p

Barsaumas 18.12.2013 20:34:42

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 544254)
Daca a fost o gluma e chiar reusita. Sincer, nu m-am suparat, ai umor.

Da cine, io ? Noroc ca ai fost demascat. :p

:P Pai nu sunt decit..vezi raspunsul dat lui Alin pe topicul Laurei lu' Stifter.

iuliu46 18.12.2013 22:08:29

Acum sincer, eu sunt curios ce crede fiecare despre lumea in care traim. Eu cred in creationismul biblic, intr-un univers si un pamant tanar < 10.000 ani, desi privesc cu simpatie si spre Intelligent Design atata timp cat nu sunt adusi in discutie alieni sau mai stiu eu ce. In schimb nu pot fi de acord cu evolutionismul ateist sau chiar cu cel teist in masura in care sunt oameni care sustin ca Dumnezeu nu stia un anumit lucru, ca sunt lucruri lasate la voia intamplarii etc. Mi se pare o tampenie sa vii tu sa spui ca stii ce nu stia Dumnezeu.
In schimb idea unui univers/pamant batran sau chiar idea unei evolutii planificate nu mi se pare total incompatibila cu crestinismul. Poate asa trebuia sa se intample. Dar eu personal nu am destule motive ca sa cred in aceasta idee.

Barsaumas 18.12.2013 22:17:24

Citat:

În prealabil postat de iuliu46 (Post 544282)
Acum sincer, eu sunt curios ce crede fiecare despre lumea in care traim. Eu cred in creationismul biblic, intr-un univers si un pamant tanar < 10.000 ani, desi privesc cu simpatie si spre Intelligent Design atata timp cat nu sunt adusi in discutie alieni sau mai stiu eu ce. In schimb nu pot fi de acord cu evolutionismul ateist sau chiar cu cel teist in masura in care sunt oameni care sustin ca Dumnezeu nu stia un anumit lucru, ca sunt lucruri lasate la voia intamplarii etc. Mi se pare o tampenie sa vii tu sa spui ca stii ce nu stia Dumnezeu.
In schimb idea unui univers/pamant batran sau chiar idea unei evolutii planificate nu mi se pare total incompatibila cu crestinismul. Poate asa trebuia sa se intample. Dar eu personal nu am destule motive ca sa cred in aceasta idee.

Eu cred intr-o creatie/evolutie continue. Sa ma explic: stii, recent a fost descoperit un tapir nou undeva in Amazonia. Un tapir totusi nu o vrabie, nu ar fi scapat satelitilor care numara cite rosii am eu in salata la prinz. Deci...animalul acela pur si simplu...a fost creat. Fara tam-tam, surle-trimbite: discret, cum lucreaza Tatal si Fiul deopotriva, dupa marturia a Insusi Fiului.
P. S. si nu sunt lup in blana de oaie.

iuliu46 18.12.2013 22:28:17

Citat:

În prealabil postat de Barsaumas (Post 544283)
Eu cred intr-o creatie/evolutie continue. Sa ma explic: stii, recent a fost descoperit un tapir nou undeva in Amazonia. Un tapir totusi nu o vrabie, nu ar fi scapat satelitilor care numara cite rosii am eu in salata la prinz. Deci...animalul acela pur si simplu...a fost creat. Fara tam-tam, surle-trimbite: discret, cum lucreaza Tatal si Fiul deopotriva, dupa marturia a Insusi Fiului.
P. S. si nu sunt lup in blana de oaie.

Iti dai seama ca e o gluma, am scris asa pentru ca te-a "deconspirat" cineva aici trecandu-te intr-o lista a ateilor.

DragosP 18.12.2013 23:14:20

Glumind spunem, de cele mai multe ori, adevărul.

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:07:41.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.