![]() |
Se pare ca Iosif a inteles ce e in sufletul meu.
|
Ce sa mai zic, toti aveti dreptate. Multumesc pentru ele si pentru rugaciuni, chiar aveam nevoie, probabil ca eu nu mai aveam puterea s-o fac si sa trec peste...
Daca faceam vreun pacat nu stiu cum mai "dadeam ochii" cu duhovnicul meu oricum o sa-i spun. Omul cat traieste este supus tentatiei mai ales cand are si un motiv intemeiat...sper sa ma "vindec". Doamne ajuta! |
depinde ce boala ai Caci a fi nefericita intr-o casnicie ratata mi se pare destul de bolnav...
|
Calator, sunt complet de acord cu tine
|
O casnicie aparent ratata la un moment dat, poate devine o mare implinire! N/aveti de unde sti care este situatia, de aceea e bine sa fiti mai rezervati in astfel de comentarii...parerea mea! Ne-o cere insusi bunul simt!
|
superb. iti doresc sa imi spui peste vreo muna cum rugaciunea ti-a dezalcolizat sotul si te-a facut fericita. presupun ca asta este urmatoarea etapa.
|
Sigur ca poate deveni atata timp cat faci ceva in acest sens dar sa stai intr-o situatie nefericita in ideea ca "poate deveni" "la un moment dat" este o atitudine necastigatoare.
Pana la urma fiecare isi traieste viata pe care si-o doreste si pentru care este pregatit afectiv dar cel putin sa fim sinceri cu noi si sa ne asumam responsabilitatea acestui lucru nu sa ne amagim ca Dumnezeu vrea sa fim fericiti sau sa ramanem langa o persoana care nu ne bucura/ implineste. Mai mult chiar sa credem ca prin faptul ca le ramanem altaru am dat dovada de curaj , sacrificu etc Curajul, sacrificul are valoare atata timp cat se concretizeaza in roade folositoare. Dar sa stai langa un sot care bea si el sa bea in continuare si tu sa stai si sa -ti plangi de mila langa el nu consider a fi o forma de curaj si nici un mod de a ti arata credinta sau dragostea pentru Dumnezeu. Avand in vedere ca au fost unii care au scris ca Dumezeu a vrut comunismul faptul ca acum se sustine ca Dumnezeu vrea sa stam in astfel de situatii nu ma mira. Ce dragoste este aceea ce se manifesta doar in situatii de tortura psihica, situatii limita, situatii de gen comunsite si nefericite.... |
Lilia, toate parerile mele de rau, nu sunt in locul tau si sunt de acord ca nu se compara starea pe care o ai tu cu ce simt eu acum. Dar pot face o afirmatie obiectiva: ceva tot se va intimpla - si asta dupa cata putere mai ai sa rezisti sau nu, dupa cata vointa ai in ceea ce alegi sa faci incluzand si faptul ca Dumnezeu nu te va lasa sa inebunesti, ci doar te trece printr-o proba de foc ca sa zic asa.
Iar acum o parere de a mea subiectiva: daca tot ai ajuns pana aici si totusi te-ai "calit" prin modul asta de viata, o idee buna zic eu ca ar fi sa ramai tot cu el, pentru ca intr-un fel sau altul orice ai face de acum incolo fericirea aceea pe care o doreai nu o vei mai avea pentru ca ai alta varsta acum, percepi altfel acum viata, dar daca insa nu poti incearca sa mai iei legatura si cu acel individ ca sa mai ai si "ferestre de respiratie temporar". Apropo de faza cu barbatul pe care l-ai cunoscut, vreau sa-ti zic ceva: este posibil ca acel barbat sa te simpatizeze doar pe tine si atat, dar nu si pe copil. Si nu in ultimul rand gandeste-te ca daca iti vei duce aici crucea doar vremelnic, dupa ce vei muri vei avea fericire vesnica. Nu uita ca mare poate fi rasplata ta in CERURI! |
Dumnezeu ma pune la incercare, dar viata mea este insasi o incercare...ceva de genul: nu conteaza cum traieste, hai sa vedem daca face fatza. Se pare ca fac fatza, dar vai de viata aia cu incercari!! Cred ca si de-asta sunt un pic egoista pe mine acum. Daca tot nu am rupt casnicia cand a trebuit, acum nu as mai vrea fericire tocmai ca o pedeapsa ca nu am aceptat-o cand a trebuit. Din cauza asta sunt in dilema cu mine insami referitor la barbatul care ma doreste. Pe buna dreptate ca ma simpatizeaza si ar vrea sa fie cu mine...dar se pare ca daca nu e sa fiu fericita ca asa e destinul nu voi fi si voi renunta pentru ca mi-e mila de sot- of, of! ce multe as mai scrie, dar nu o mai fac ca tot nu am curajul sa rup casnicia...
|
sotul asta viciat te afecteaza atat pe tine cat si pe copil in plus e un focar de boli venerice . Daca esti asa convinsa ca vrei sa renunti la viata ta complet pt D-zeu, divorteaza de viciat, si stai numai cu copilul tau fara barbati, nu ai nevoie de asa ceva. Nu esti singura pt. ca ai copil.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 22:28:49. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.