mihaila_alin |
17.01.2013 07:42:40 |
Citat:
În prealabil postat de Sergiu_B
(Post 496239)
nu stiu ce sa iti spun. In urma cu 10 ani , cand eram in gimnaziu, am fost in excursie cu scoala si ne-au dus pe la mai multe manastiri. Se poate sa fi fost, dar nu mai tin minte exact, deci nu stiu.
|
mai bine recunoaste,nu ai fost.de mergi sincer, o singura data, nu uiti toata viata.
la tine nu vad decit o destabilizare a credintei ortodoxe la care multi apleaca urechea nefiind intemeiati in credinta, si bruma lor de ortodocsie intra intr-un nor intunecos.pe acest forum de citiva ani defileza tot felul de suspecti:atei,sectari,apostati,rocari,homosexuali, etc, care vor sa-si impuna teoriile lor neavenite,si forumul se transforma intr-un sir interminabil de povesti ce nu isi au locul,si sensul.fiecare expunindu-si propriile idei uneori filozofind,uitind smerenia,si invatatura buna a sfintilor, fiind scoasa din ecuatie.
dl.sergiu nu uita,biserica ortodoxa stie sa ierte,ca cea mai buna rugaciune este iertarea.toti oamenii nu sunt lipsiti de pacat,si se greseste intr-un fel sau altul.Dumnezeu iarta si pe criminali, vezi exemplul de pe cruce,noi suntem oare mai presus,de judecam ceia ce biserica a hotarit?si te asigur ca asa ramine.
|