![]() |
Nu-mi place sa cer de la altul ceea ce eu nu pot face.
|
Ca tot vorbirati despre gatit,nici eu nu ador sa gatesc,desi sunt creativa,prefer sa pictez,sa modelez in lut,am o dalta cu care mai fac cate o jucarie din lemn,am pictat de curand cu niste culori acrilice camera copiilor mei,iubesc florile,oamenii in general si pe cei sinceri ,care nu sunt plafonati,..nu imi place sa fac compromisuri,am 35 de ani dar ma simt emotional mult mai tanara fiindca sunt inconjurata de copii atat acasa cat si la scoala..sunt un copil un pic mai mare.Sunt o pers.hotarata,sigura pe mine,ma supara cei care ezita;, am o latura un pic intunecata datorata temperamentului meu ma manii repede,sunt ironica chiar rautacioasa si cum spune sotul meu nu prea stiu sa tac.Era vorba parca despre ce ne place si ce nu...nu imi plac oamenii prefacuti,unii dintre colegii doamne-ajutisti ai sotului meu si baticaresele lor timide si complexate,goana lor dupa capatuiala cu un viitor preot ,apelurile lor disperate pentru orice falsa problema..in sfarsit nu-mi place ca-s nevasta de preot.,ma copleseste titulatura ..barfele oamenilor,faptul ca omul de langa mine este asaltat ca un superstar(doar nu i se cer autografe pe strada),faptul ca de cate ori iesim sa ne plimbam se imbraca cuviincios ca o fata mare(ca deh..il cunosc oamenii)si-mi impune si mie o atitudine rigida.Marturisesc ca nu ma pot relaxa lucrurile acestea,ma fac sa ma simt un personaj ieftin,imi ingradesc personalitatea,trebuie sa repet si sa ascult clisee.
|
:):rolleyes: mi-ar place sa stiu ce le place si celor mai nou veniti pe forum...
|
Imi plac oameni deschisi care spun adevarul asa cum este el urasc minciuna si prefacatoria si mai ales imi place natura pura nepoluata imi place sa stau de vorba cu omeni simpli de la tara neintinati de imoralitatea care salasuieste in asa zisa civilizatie.:)
|
Imi place: sinceritatea, onestitatea, blandetea, bunatatea
Nu imi place: locurile unde toti vorbesc si nimeni nu asculta:D |
sa vedem:imi place sa pictez,sa scriu,sa discut politica,mitologie,sa stau cu prietenii,sa merg la plaja,sa inot,si sa citesc(in special SF),......aaa,si filmele horror.
nu imi place sa ma scol de dimineata,nu imi plac discutiile interminabile despre moda,si persoanele care au ca singur ideal sa se casatoreasca cu cineva bogat,sa nu lucreze si sa participe la evenimente mondene. |
Citat:
|
Da,si punctele de vedere,si sunt un pic cam prea pasionata de internet:)
nici eu nu am teluri foarte inalte:sa imi termin studiile,sa intru in politica(de fapt,cam mult spus,vreau sa devin membru PNL),sa imi iau permis de conducere,iar mai apoi as vrea sa pot intra intr-un grup ecologist(Greenpeace ar fi cel mai important,dar nu cred ca sunt foarte multi prin romania)-din cate stiu,au si actiuni de voluntariat.A,si sa gasesc o carte despre mitologia nordica:) |
IMI PLACE TOT CE E FRUMOS, NATURA, FLORILE
NU IMI PLACE DE MINE SI DE DEFECTELE MELE |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:47:34. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.