![]() |
Chiar daca ai avea dreptate cand e vorba despre Uniunea Sovietica totusi cum se poate sa nu-ti dai seama ca Georgescu Calin nu e rus ci român, nu e securist sau spion rus ci român, nu e tradator ci credincios? Deci daca negi evidenta in halul asta in direct ori esti oarba ori esti in stare de orice, sa minti de ingheata apele ca sa ajungi presedinte cu orice pret, mintind cu naivitate si crezand in minciunile ce-ti ies pe gura in direct dansand pe toate televiziunile dupa cum iti canta sistemul globalist sorosist lgbtqist care te vrea papuse gonflabila sa poata baga Romania in razboi alaturi de Ucraina dupa cum i-ar conveni la vicleanul domn Mark..o Polo ?
N-ai cum fi presedinte daca te lasi tarata in halul asta sa negi evidenta prostind electoral in fata romanii in direct! Io nu vreau un presedinte mitoman sau naiv! Am avut unul care ranjea toata ziua in timp ce te vindea si la rusi si la americanii democrati vicleni sustinand ca a iesit curcubeul cand am finalizat negocierea... E vorba de piliescu mai animalule si de puii lui care au implementat demoncratia de cumetrie si statul de nedrept pe care o apara acuma naiva doamna Lasconi negociind bine mersi cu Marcel, fix cu ciuma rosie, uitand toate relele de dragul... de dragul la sfanta Ursulancoaste si de dragul lui Mark..o Polo! Desi Rusia nu a atacat NATO toti se pare ca sunt in razboi de facto si cu Putin si cu Rusia de parca Ucraina le-ar apartine deja lor si vor inapoi si Crimea... plina de rusi 100%. Iata deci cum se lupta ei si pentru Romania, ca nu cumva sa faca pace cu Rusia desi nu suntem noi in razboi, socotind ca UE e a lor si numai a lor si nicidecum si a noastra, o colonie de mana a treia cu cetateni de rangul doi ce au ales extremistii. Deci iata, acum se vede bine, ca prin UE si NATO ne-am pierdut de facto suveranitatea, caci sefii lor isi impun legile lor si razboaiele lor si erziile si toate marfurile lor si acum noi, ajunsi sclavi ar trebui sa incercam sa ne-o recucerim prin vot, sa luptam pentru o europa de state suverane unite in valorile noastre crestine si nu o uniune de slugi slugarnice ce is in stare de orice pentru banii lor pe care nu ni-i da decat ca imprumut si vanzand noi lor totul pe nimic, tot ce avem, tot ce mai avem ca deja s-a vandut totul si nimic nu mai e al nostru, decat demnitatea si de platit taxe si impozite sa-i tinem pe ei alesii, la Bruxelles si sa le aparam privilegiile, pensiile si salariile nesimtite, soldele de mercenari de saracii rusi care pot invada a doua oara Europa daca sunt atacati ajungand de data asta pana la Londra si Madrid!.. daca nu pe jos ca badea Cartzan la Paris atunci cu TikTokul. |
Comunicat de presă oficial al BISERICII ORTODOXE ROMÂNE.
Biserica Ortodoxă Română citez: "Biserica Ortodoxă Română nu este indiferentă față de prezentul și viitorul României, ci apără și promovează în societate valorile credinței creștine și ale DEMOCRAȚIEI EUROPENE, spre binele poporului român." "Biserica Ortodoxă Română reafirmă angajamentul ferm față de APARTENENȚA ROMÂNIEI LA UNIUNEA EUROPEANĂ , spațiu al prosperității și COOPERĂRII ÎNTRE POPOARELE EUROPEI, ai cărei părinți fondatori au fost profund ancorați în creștinism." Mai jos aveți articolul integral. https://basilica.ro/comunicat-de-pre...prezidentiale/ N-am iubit Biserica Ortodoxă Română niciodată la fel ca acum, că îmi vine să-mi trec aici la religie din nou ortodox, când văd LUCIDITATEA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE. BRAVO BOR. Așa este, alegerea trebuie sa fie una pro-europeana,care îndeamnă la rămânerea în UE. BOR nu sprijină și nu a sprijinit niciodată un eretic și dovedit acum ca fiind agent rus de către DOCUMENTELE CSAT DECLASIFICATE. BOR sprijină prin aceasta declarație alegerea unui candidat pentru DEMOCRAȚIE, UNIUNEA EUROPEANĂ SI CREȘTINUL EUROPEAN. Chiar PSD,prin Marcel Ciolacu a declarat că o sprijină pe Elena Lasconi,iar prin această declarație inclusiv Biserica Ortodoxă Română o sprijină indirect, fiindcă nu are voie să facă politică,pe Elena Lasconi, întrucât Biserica a văzut necesitarea sprijinului către creștini,de a nu cădea în capcana și atacurilor Rusiei prin acest profet mincinos numit Călin Georgescu |
Citat:
ULTIMELE ZVÂRCOLIRI ale SISTEMULUI IOHANNIS: Declasificarea unor ”documente secrete” pline de banalități, speculații și interpretări, cu excepția STS. Jihadul anti-Georgescu declanșat de artificiul lingvistic ”AR FI FOST” susținut de un ”actor statal” Citat:
Citat:
SE RUPE PSD? Victor Ponta: ”Îl voi vota pe Călin Georgescu. La fel ca majoritatea votanților PSD” SE RUPE PSD? Victor Ponta face anunțul momentului! Fostul premier și lider PSD a declarat, într-o intervenție pentru ziarul Financial Times (FT), că îl va vota pe Călin Georgescu, la fel ca „majoritatea votanților PSD”, totul din cauza atacurilor constante lansate de partidul Elenei Lasconi la adresa sa. El nu a fost influențat de avertismentele Elenei Lasconi că Georgescu va scoate România de pe traseul său pro-occidental, calificând astfel de atacuri drept „propagandă”, notează FT, citat de Știripesurse. „Noi nu suntem Moldova”, a declarat fostul premier. „Moldova a fost în pericol real de a alege estul în loc de vest. România nu va părăsi NATO sau UE, cu sau fără Georgescu”, a dat asigurări Ponta. Ponta: „N-am întâlnit PSD-ist care să vrea să o susținem pe Lasconi în turul 2” Victor Ponta a spus recent că în județul Dâmbovița, acolo unde deschide lista PSD la Camera Deputaților, nu a întâlnit niciun votant PSD care să vrea ca partidul să o susțină pe Lasconi. „Pot să vă spun un singur lucru, vorbesc cu foarte mulți pesediști mai ales la Dâmbovița și n-am întâlnit niciun pesedist care să-mi zică, sau vreun votant al meu 'Dl Ponta, să votați cu Lasconi'. N-am întâlnit niciunul. Poate or fi, dar nu-i cunosc eu”, a declarat Ponta, la postul de televiziune Antena 3 CNN. |
Voi trăiți într-o realitate paralelă, susținută de influența Satanei și a Rusiei care atentează la suveranitatea României prin incitare la ură, destabilizarea țării și scoaterea țării din Uniunea Europeană,NATO și influența sănătoasă a Creștinismului,care se vrea înlocuit de new age, și ale forme alterate de credință,pe care le cunosc foarte bine, fiindcă am fost înșelat de ele multă vreme.
Voi nu mai vreți să recunoașteți nicio autoritate a STATULUI,a BISERICII, a RAȚIUNII,a ISTORIEI și inclusiv a ROMÂNIEI. Ați căzut în această capcană,acest atac terorist, cibernetic, informațional, lansat de Rusia. ROMANIA, poate ,și sper sa o facă, invoca ARTICOLUL 4 NATO(consultarea cu membrii cu privire la posibilitatea unor amenințări),și imediat după chiar ARTICOLUL 5(solicitarea de ajutor,chiar armat,in cazul in care există atacuri asupra țării, inclusiv armate),pe care l-am menționat într-o altă postare recentă,fiindcă din documentele CSAT , reiese că au existat atacuri asupra țării noastre și amestecuri străine în suveranitatea și politică internă, inclusiv alegerile libere și democratice ale țării, prin sprijinirea într-un mod ilegal a unui candidat care speculează și manipulează țara într-un mod ocult, pentru a o destabilizara și a o preda Rusiei. Eu consider că acesta este direct un atac asupra României și sper sa nu fiu singurul. Rusia pregătește terenul, și fără să tragă un singur glonț,deja au căzut milioane de oameni, victime ale manipulărilor ei. |
Citat:
Plus că s-ar supune unui referendum orice decizie de genul deci ar decide peste 6 milioane asta. Citat:
Citat:
Vești proaste pt tine Nu mai suntem în 2000 să punem botul la spaimă. Nu mai suntem în 2018 la Referendumul pt familie când mințeați că Referendumul e pus de ziua lui Putin. Nu mai suntem în 2020 să acceptăm teroarea și închiderea în casă. Ați epuizat și arma fricii, e capăt de linie pt voi. Ghinion. |
Mișcarea Legionară/Corneliu Zelea Codreanu și Ion Antonescu (extremiști, antisemiți,antirromi, criminali, ucigașii lui Nicolae Iorga)
Eroii(ilegali)lui Călin Georgescu și ai Suveranistilor. In primul rând, Corneliu Zelea Codreanu nu a fost român, părinții săi nu au fost născuți pe Glia Neamului Românesc și nici măcar nu au fost creștin ortodocși. Părinții lui și inclusiv el au devenit artificial români și ortodocși. Vedeți mai jos: “Corneliu Zelea Codreanu s-a născut în data de 13/25 septembrie 1899, la Huși, județul Fălciu, Regatul României, cu numele Corneliu Codreanu (conform actului de naștere). În anul 1902, tatăl său, Ion Zelinski, și-a românizat numele în Zelea Codreanu. Mama sa, Eliza născută Brauner, era de origine germană, provenind dintr-o familie originară din Bavaria. Străbunicul din partea mamei, pe numele său Adolf Brunner, a sosit din Bavaria în Bucovina ca funcționar vamal. Corneliu a fost botezat într-o biserică ortodoxă odată cu părinții săi, care s-au convertit și ei la credința ortodoxă. Corneliu și tatăl său, Ion Zelea Codreanu, s-au străduit să-și afișeze o origine neaoș-română, reclamându-se a se trage dintr-o veche familie de răzeși și arătând că numele Zelea ar fi provenit de la zale și nu de la Zelinski, care înseamnă în poloneză Codreanu. La procesul din anul 1938, avocata lui Corneliu Zelea Codreanu susținea că străbunicul său, pe care ea îl numea Simion „Zelea”, se trăgea dintr-o familie de răzeși moldoveni din satul Igești din Bucovina, care în perioada 1786-1848, când Bucovina aflată sub stăpânire austriacă a făcut parte din provincia Galiția, a fost obligată de autorități să-și schimbe numele în Zelinski” Așa că degeaba se tot screamă Sosoaca și cu Georgescu să le aprindă lumânări și să li închine și alte forme de ovație și cinstire publică,care pe lângă că sunt interzise de lege, sunt și false și ipocrite,mai ales în duhul aceasta fals naționalist. Codreanu, liderul acestei mișcări legionare, deasemenea ilegală,nu a fost ROMÂN și nici ortodox (s-au convertit după toți,așa cum scrie mai sus,din interese obscure și oculte) Tatăl său era polonez și mama lui nemțoaică…. MIȘCAREA LEGIONARĂ A ASASINAT PE CEL MAI MARE ISTORIC DIN ROMANIA ȘI UNUL DIN CEI MAI MARI AI LUMII NICOLAE IORGA |
Citat:
Omule Călin Georgescu a ținut un speech într-o adunare penticostală, ce legionar e acesta ? Nu vezi că exagerezi cu mult orice temă sub imperiul fricii ? Ocultismul pt care ți-ai deschis inima și mintea te-a vătămat foarte rău încât ai dobândit o sensibilitate mult prea mare. Problema e doar că Lasconi duce tineri în stradă și-i folosește ca pe niște brigăzi de asalt de tip hitler ss șamd. |
Nu , începând de astăzi îmi declar înapoierea la CREDINȚA ORTODOXĂ,o voi face și oficial în viața reală și voi lupta împotriva acestui pericol real pentru poporul român și credința ortodoxă și creștină în general...
De ani de zile nu m-am declarat ortodox pe acest forum însă,nu mai pot lupta singur împotriva acestui val de atacuri pe care multi nu le vad, percep sau înțeleg. |
Citat:
Tu nu ai cu ce să te lupți Profesorul Doctor Călin Georgescu, care se trage dintr-o familie de preoți e incluziv, adică îi respectă și pe neoprotestanți și pe cei care culeg maxime și zicale cu tâlc din cărțile lui Osho. Lăsconi are „doctoratul telectual” la Bioterra cu nota 6! Asta e va fi președintele tuturor, în același timp nu trasează directive Sfântului Sinod cum a făcut-o Papahagi să renunțăm la lingurița de împărtășanie că e contagioasă, să sărbătorim Pascalia doar cu catolicii că vezi doamne și rușii o sărbătoresc cu noi și noi trebuie să băgăm dracul geopoliticii în teologie. Nu vezi că ăștia sunt ereticii și el e democratul ? |
Mi-am încheiat mandatul de discurs politic.
Am adus destule argumente și date concrete. Restul să decidă populația, organele statului și alte instituții competente. Am căzut în capcana politicii dintr-un imbold de căutare a adevărul și a unei alegeri informate. Momentan sper să-mi găsesc răspunsurile, îndrumarea, chemarea și drumul in BISERICĂ. BISERICA,nu face politică,doar îndrumări spre anumite direcții. Biserica a îndrumat spre Europa, Uniunea Europeană și Democrație. Punct. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 04:01:51. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.