![]() |
Citat:
Nu neaparat ca ne baga in inchisori,ca acum nu mai e asa, dar nu mi ar fi placut ca ei sa fie la putere si sa aud de dimineata pana seara minciuni si manipulari, cum era pe vremea lui Dragnea.Eu apreciez ca demagogie si minciuna ce zic ei, aceea de a explica comportamentul politicienilor actuali prin vanzarea de tara. E jignirea in corpore a unei generatii de politicieni,chiar daca slabi, dar totusi onesti in fata uniunii eurpene care ne a tras ea inainte. |
Citat:
Daca ar tacea el sau eu sau unul din noi ar vorbi singur, atunci fiecare din noi nu si ar mai verifica si intari ideile. Dar promit sa ma abtn sa mai ating pe cineva, limitandu-ma la idei |
Citat:
Sau dacă le auzi de la digi sunt mai credibile ? Deci tu ai vreo 50 de ani și ai îmbătrânit în spiritul maoist, așa ca un flăcăiandru din ăsta mereu în luptă cu stafii imaginare, tu și la 70 de ani o reacționezi pavlovian la mantrele haștagiste ? Politicienii actuali ne-au băgat în groapă, că se mai trage câte o dâră de asfalt nu e evoluție, dacă judeci în principiile corporatiste de potențial maxim vs potențial atins sunt grave discrepanțe, dacă lucrau la patron erau concediați de buni administratori ce sunt pentru rezultatele lor. |
Citat:
Iar rezultatele slabe de care zici ,au fost asemanatoare si in evolutia altor tari, o societate se construieste cu zeile si sutele de ani. Doar ca ai nostri au avut o gaselnita , aceasta a haiduciei , luam de la cei care mai au ceva, dam saracilor, si apoi ne mai facem si noi parte, ca doar avem imaginea ca avem grihja de popor deci ne permitem. Si iluziia aceasta pesedista vanduta ani intregi si care le a asigurat o anumita imunitate in a fura, nbe a facut sa stam pe loc,provocand in mare inflatie. Dar in paralel ,incet incet,uita te in jur,s-a mai si construit. Nu trebuie sa ne acuzam prea tare, toater popoarele au avut o evolutie in istorie ,cu suisuri si coborasuri. Iar despre AUR zic ca minte in a identifica corect cauzele inapoierii tarii . Nu obedienta fata de straini a fost, ca si PSD a avut un brand patriotic , ci targul politic care l-au facut: noi amantem viitorul tarii si al copiilor iar voi ne lasati sa ne vedem de treaba. |
Citat:
Tu crezi că dacă iei din pensiile peste 3.000 de lei și banii ăia nu se văd nicăieri, oamenii o să uite ? Nu mă-nțelege greșit, față de bătrânii care votează Nicușor Dan, față de profesorii care votează ND, față de studenți, olimpici ei au căutat-o cu mâna lor, mie mi-e milă de cei care nu votează sau sunt prinși la mijloc în malaxorul unor nenorociți, care-i ard pe toți, pt ei România e ca o pradă. Citat:
Citat:
Citat:
|
Citat:
-Cu TVA a fost totusi mai transparenta treaba ,dar da, a sfarsit prost in incredere -Cu luatul din 3000 de ron normal ca suna prost,dupa ce le ai dat mereu. Face parte din iluzia vanduta de psd,caci probabil si in alte tari se ia impozit pe pensie. -E normala alternanta partidelor, e normal sa vina si AUR , problema e ca prin discursul lor sperie , dar asta nu ii impiedica sa ajunga maine la guvernare. Poate cine stie,trec chiar de 50% cu balbaielile celorlati si cu partenerii si atunci nu mai pot fi opriti. Eu doar zic ca dpdv personal imi e greu sa suport minciuna pe fata care ei ar promova-o ,sa zica ca e alba cand e neagra, desi si cei de acum mai mint,dar in general in occident e cutuma sa se minta si fure mai pe ascuns. -Esti nerecunoscator sa zici ca nu s-a construit nimic, pentru ca nu ai termen de comparatie. Eu stau in Cluj si pe vremea lui Funar s-a facut mai putin decat acum,multa propaganda si putina actiune. Deci chiar cu furaciunea care a existat in tara ,s-a si facut ,si au fost multi oameni devotati care au facut treaba in functii puiblicce ,apreciez ca hotii au fost undeva la 20% iar restul cinstiti. Dar e totusi mult , si ii strica si pe ceilalti |
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Deci unde te uiți pe hartă sunt condiții mai bune ca acu 35 de ani, atunci ce nevoie mai aveam de UE, care a impus ca și condiție de preaderare o tâlhârire pe față a PETROMULUI și a altor active strategice. |
Citat:
|
Citat:
Cred că asta e, merge să ajute, ajută de când e pe băncile liceului, gata zici tu că face din interes, tu care stai la tastatură. Când ai avut o problemă legată de servici acu niște ani îmi aduc aminte, nu mergeai la țintă o luai pe ocolite, te sperii de ce-ți dă presa la servite fără să te gândești că presa apasă intenționat de 35 de ani butoanele de panică din creierul omului. Nu te gândești că toți ticăloșii care au nenorocit România au fost mângâiați pe creștet de presă în timp ce ceilalți erau prezentați ca ultimii oameni, n-ai învățat nimic din demonizarea lui Vadim în 2000, din demonizarea lui Rațiu și Câmpeanu în 90 șamd. |
Oare este ok ca principala preocupare sa fie evitarea dezastrului bugetar? E adevarat ca e un subiect trist si nemilos, si daca nu iei masuri rapide , scade ratingul si urmeaza dezastrul lumii de pana acum. Caci toate s-a narui ,la dobanzi mari,in conditiile in care nooi traim pe imprumut.
Dar absolutizarea unei singure probleme, parca cumva taie elanul , parca lumea s-ar astepta si la o directie , la o motivatie, dincolo de posibilul dezastru. Adica cu ce vii tu nou ca sa schimbi modul de a interactiona al nnostru cu statul. Inteleg ca vii cu ideea ca dupa ce se face curatenie ,lucrurile vor merge altfel. Dar nu ai putea sa ne spui inca de acum cum vor merge? Nu de alta dar te ar ajuta sa ai un model. Ce se va face cu arbitrariul din CA uri? cu nepotismul? Cum vei preveni ciuma tentatiei furtului din insasi echipa ta? Cum vei aduce oamenii de partea ta si ii vei promova? Nu ar trebui orice abordare plitica sa inceapa cu un set de valori ,cu putere ,putere populara de a crede intr-o idee ? Ceva care sa ne dea putin umanism si collaborare intre noi, ca sa simtim ca tragem la aceiasi caruta ? Pe vremuri era stanga si dreapta ,te grupai in jurul unor principii. Dar la acest sfarsit de lume totul s-a diluat , nici macar o urma de unitate nu mai gasesti, decat frica colectiva ca nu mai avem unde ne imprumuta , frica zilei de maine. Mi ar place sa stiu daca e interesat cineva ,ce valori ar crede ca ar coagula cu adevarat o masa de oameni,un partid,o miscare, ca sa te simti cu adevarat increzator in ele, si sa nu mai facem doar politica pompieristica, ci cu adevarat actiune care sa te aduca in slujba cetatii, si fiecare sa simta ca are un rol al sau. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 03:04:11. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.