veilur |
02.11.2008 18:38:06 |
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
(Post 98716)
Nesigurantei ? ? ? Ce este sigur in asta lume Stefane ? Sigure sunt doar patimele noastre , in rest gandurile si mintea patimasa ne creaza nesiguranta, deznadejdia, uitarea, ura, tinerea de minte a raului , a supararii fata de cel de langa noi. Nu crezi ?
|
Pai da' asta am vrut si eu sa spun, de ce ne-ar fi frica sa ne intilnim fata-n'fata sa ne vedem care suntem ?
Citat:
În prealabil postat de antoniap
E atat de frumos ca ne intalnim in duh. Cand intru pe acest forum imi inchipui ca toti forumistii se afla de fata cu mine intr-o biserica si stau cu privirile atintite spre pamant si cu mintea la rugaciune.
|
Antonia, iti spun din proprie experienta ca intilnirile fata in fata sunt mult mai valabile decat inchipuirile tale. Ti-am spus-o ca o recomandare, un stimulent la ceva mai mult ;)
Citat:
În prealabil postat de eclat_de_lune
Nesiguranta de ce? Ca nu suntem pe masura vorbelor pe care le graim aici? Ca ne-am dezvalui adevaratul chip, nemascat de vorbe si de citate? Ca ne-am arata asa cum suntem?
Sau frica de oameni?
|
Eclat, m-am referit la frica de oameni, care as crede eu ca o au unii de nu prea sunt de acord cu aceasta idee. Eu unu m-am intilnit cu cativa membrii ai acestui forum si nu am murit, traiesc, sunt bine sanatos, iar pe langa asta am mai si ramas cu amintiri placute.:1:
A, si referitor la faza cu evitarea de a ne dezvalui adevaratul chip: n-am nici un stress in privinta asta, n-am de ce sa ma feresc in a ma intilni cu cineva, atata timp cat individul se comporta decent si in limia bunului simt. :3:
|