![]() |
Rolul parului este simplu: de a tine cald si de a proteja cel mai important organ, creierul. Chestia cu antenele chiar nu am mai intalnit-o niciodata si mi se pare o MARE ignoranta, sa nu spun mai urat.
|
Citat:
Duhovnicul meu e in Romania si nu il pot deranja pentru orice intrebare de-a mea. |
Citat:
|
Am gasit aici informatii destul de interesante despre avantajele parului lung si chiar am gasit ceva referitor la antenele lui Anca :)
...se pare ca ar avea un rol important in captarea razelor solare care la rindul lor ajuta la crearea unei cantitati sporite de vitamina D in organism Deci de unde s-ar deduce ca monahii care traditional au nevoie de un supliment de vitamine pentru a fi sanatosi poarta parul lung si chiar intr-un fel de coc deasupra capului si...li s-a recomandat si de Sf. PArinti sa poarte parul lung. Cocul se pare ca maximalizeaza transferul de radiatii de la soare ...prin antene http://www.sikh.net/sikhism/W/Hair1.htm |
Citat:
|
Citat:
Ma intreb "antenele" de la subrat ce or transmite. :D |
Citat:
|
Citat:
Poate ca nu trebuie sa ne spalam pe "antene" :D ? |
Citat:
|
Este interesant punctul unde a ajuns discutia. De multe ori imi vine in minte intrebarea asta, de ce a lasat Dumnezeu sa creasca acele fire de par la subtioara? Care o fi rostul lor? (Trebuie sa aibe unul, caci nimic nu exista in trup, in suflet sau in lume fara a avea si un rost.)
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 20:47:10. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.