![]() |
cu riscul ca o sa ziceti ca sunt rea, nu pot sa spun decat ca... le-a dat Domnul dupa sufletul lor. :|
|
Citat:
|
ce vroiam sa spun este ca daca cineva ar fi dat un ajutor financiar nu ar fi venit sa spuna aici "uitati-va ce am facut eu..."
|
Nu, Mirela, nu cred ca esti rea, ci mai degraba saraca, si poate esti si tu in situatia de a cere ajutor. Daca am inteles corect, atunci spune-ne si te vom ajuta.
Eu cand promit ma tin de cuvant! Dar daca am inteles gresit si aceasta este doar o manifestare rautacioasa din partea ta, atunci e cazul sa te spovedesti si sa te indrepti, caci cuvintele rautacioase aduc osanda, dupa cum stii! |
Citat:
|
:dozingoff: anca, cu siguranta ai inteles gresit (poate ca ar fi cazul sa te spovedesti?!) ptr ca nu am fost rautacioasa ci pur si simplu am spus ceea ce cred despre acele conturi ramase goale, dupa cum spuneai tu; iar saraca nu ma consider, desi nu ma dau banii afara din casa. in ceea ce priveste ajutoarele financiare care s-au mai solicitat aici pe forum, eu una nefiind asa perfecta precum altii, am retineri cand vad ca oameni care nu stiu sa ierte asteapta ajutor din partea altora!
|
Citat:
|
Mirela, daca stii ca nu vrei sa ajuti, din motive cunoscute tie, macar nu judeca.
Sa-L lasam pe Dumnezeu sa ne judece! Iar a judeca pe omul sarac, e lucrul cel mai rau posibil! |
Citat:
|
Mirela: perfecta precum altii, am retineri cand vad ca oameni care nu stiu sa ierte asteapta ajutor din partea altora!
Daca tu nu esti perfecta, de ce nu accepti ca nici ceilalti nu sunt perfecti, si ca din motive stiute de ei nu pot ierta inca?!? |
Ora este GMT +3. Ora este acum 10:36:32. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.