![]() |
se pare ca multa ura au unii dintre voi la adresa proetilor.
fatarnicia a invadat romania, un adevar adevarat. deci, toti cei fatarnici si plini de ura, sa ia distanta fata de BOR si sa ii lese in pace pe oamenii care vor sa apartina de aceasta religie. indreptati-va ura impotriva celor care isi bat joc de banii vostri si ai altora. |
nu-i vorba de ura, ci de un semnal de alarma impotriva acelor care au luat slujirea preotiei din interes, ortodoxia nu este religie este o confesiune din religia crestina si noi nu vrem sa o parasim pt ca nu suntem indiferenti fata de ea pentru ca ne pasa de Biserica noastra spunem aceste lucruri fi sigur ca daca eram indiferenti ne durea in cot de tot ce fac preotii sau ierarhii
|
Citat:
|
sint sigur ca daca te durea macar in cot ai fi facut ceva constructiv pentru Biserica...deci, semnalul de alarma ce l-a produs? existenta unor masini, de lux, dupa parerea ta? si?
masinile nu sint in proprietatea lor, deci nu si le insusesc ei. sora monica a ajuns la un adevar, dupa parerea ei, de netagaduit, si anume : ei fatarnici sunt deobicei chiar cei care conduc BOR. Foarte interesant. iti dai cartile pe fata, sora? |
Citat:
|
sora monica
as zice ca fatarnici sint in primul rind oamenii politici, PENTRU CA EI GUVERNEAZA ROMANIA, NU? din cite stiu BOR nu guverneaza nimic. si daca sint cersetori in fata TUTUROR BISERICILOR DIN ROMANIA, asta este din cauza Bisericii? sau din cauza modului in care este administrata Romania? nu prea stiu de programe sociale prin care sa fie ajutati saracii romaniei, in schimb Biserica face atit cit poate. deci, pina la urma, oamenii politici nu sint vinovati, tot "popii" sint, nu? |
Pe mine nu ma intereseaza ce masina are P.F.Daniel sau alti ierarhi ci ma intereseaza sa ramana credinciosi si cu frica de Dumnezeu sa nu vanda ortodoxia sa nu aduca ecumenismulsa pastreze ortodoxie asa cum este ea curata si sincera..intr- un cuvant sa nu amestece invatatura bisericii ortodoxe cu erezii.
|
Nu cred ca foloseste nimanui sa ignoram ceea ce e sub ochii nostri. Si nici nu e nimic de facut. Nu pot sa impui unui om sa nu cheltuiasca mai mult decat trebuie daca nu sunt nici banii lui, si nici nu are impresia ca ar cumpara pentru sine. Asa si eu as risipi si cumpara cate si mai cate si mai scumpe daca nu ar fi din banii mei, si daca in locul celor cheltuiti ar aparea altii si altii si altii. Si ce bine! Apoi mi-ar aparea si aparatori care sa spuna ca de fapt eu nu am facut nimic rau ca doar folosesc acea masina, si nu e a mea, si nici nu o sa ramana rudelor mele. Nici macar nu trebuie sa ma scuz me mine, sunt altii care sa imi gaseasca scuze.
Mie nici nu mi-ar pasa daca as avea o masina super sa o conduc daca este sau nu in proprietatea mea. :D Cui ii pasa, masina super sa fie! :D |
Cred ca Nesis a pus punctul pe i cum se spune,intradevar justificarea lor se pare ca este aceasta nu cumpara pentru ei dar oare conteaza asta cand singurii care le folosesc sunt ei sincer daca ar da mai multi bani parohiilor sarace nici nu m-ar interesa aceste lucruri, dar cand exista lacasuri in paragina in sate unde saracia credinciosilor este mare si care cu greu isi permit sa cumpere o lumanare darmite sa mai de-a ceva bani dar nimeni nu ii ajuta sa nu credeti ca nu exista astfel de locuri eu una am vazut si pot spune ca acolo am intalnit oameni smieriti cu adevarat credinciosi dar care se vad nevoiti sa se roage printre ruine cunosc un caz in care ani de zile peretii,tavanul erau sprijinite de grinzi sa nu cada si degeaba cereau sprijin de la mitropolie caci nu l-au primit din lipsa de fonduri apoi credinciosi au mers prin sate si au cerut oamenilor ajutor si au primit fiecare a dat ce a avut chiar si pasari,grane pe care vanzandule au reusit sa consolideze bisericuta sa o renoveze apoi la sfintire au aparut prea inaltul mitropolit intr-o limuzina care sincer contrasta cu saracia din jur si in jurul careia sa strans tot satul si mi-a ramas in minte vorbele unui batran"ce biserica frumoasa iesea din asta"
|
se cunoaste ca a inceput postul...:(
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 18:01:26. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.