![]() |
Florin-Ionut, in Timisoara incearca la parintele Dimitriu, Biserica de langa pompieri, langa depoul de tramvaie, de pe Take Ionescu.
Doamne ajuta! |
ionut a deschis sb acum 2 ani, cred ca intre timp a gasit ceea ce cauta.
recomandarea mea ar fi la studenti, sau ...la cebza.acolo pace, liniste, dragoste , comuniune |
Biserici si Manastiri
Citat:
Poate nu intamplator CEBZA este Manastirea mea de suflet. Cand eram copil, sora mea, mai mica cu un an decat mine, nu-mi putea rosti numele si-mi spunea Cebza. Cand am ajuns in Timisoara si am descoperit ca exista o Manastire cu acest nume, am ramas fara grai. Maicutele de acolo traiesc, intr-adevar, intr-o comuniune rar intalnita. Doamne ajuta! |
Citat:
De cand am scris posturile astea, am vizitat cam toate manastirile din judetul Timis (sunt vreo 10) si am schimbat un duhovnic... De obicei mergeam la studenti, dar acum frecventez catedrala. La mine in parohie, in Dacia, merg cand sunt de serviciu in weekend, ca in caz de urgenta sa ajung repede acasa. Doamne ajuta! |
Citat:
Daca vrei, iti pot da numarul lui de telefon pe privat. |
Citat:
Mai ales nu stim de unde ai scos cifra aia de 90%. Ai facut un sondaj moral? Pe ce esantion? Citat:
Ideea e ca tu nu cauti o BISERICA cauto o "adunare". Iar "adunarile" astea se gasesc de obicei pe la protestanti. Nu m-as mira sa ne saluti de acolo intr-o buna zi. Citat:
Gandesc ortodocsii nostri ca ei, de la ei ce pretentii sa mai avem? |
Citat:
Vezi ca postul ala e cam vechi. Dar, vorba zboara, scrisul ramane... Pacatele se sterg, dar consecintele lor raman pana la Judecata de Apoi... Cand eram student, au incercat unii colegi evanghelici si baptisti sa ma atraga la ei, dar n-au reusit. Asa ca ti-ai castigat un frate ortodox. :) |
Sper ca intre timp ai renuntat la ideea cu 90% ..
Apropo, despre ce preot vorbeai atunci cand ai fost la liceu? |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 05:20:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.