![]() |
Silana, ce ne-ai arata tu in poze sunt cu adevarat cruci: cea din rosie si ea de pe cer. Insa nu trebuie sa te preocupe atat de mult treaba asta. Intradevar sunt niste cruci si gata! :)
Cel mai bine este ca omul sa se preocupe de sufletul lui, adica de pocainta si marturisire de pacate, si nu de aparitii sau semne in diverse obiecte, si in nici un caz sa devina o pasiune sau obsesie aceasta vanare de aratari de semne miunate. |
Citat:
-CAND A INCEPUT ICOANA SA SE CURETE SI IN CE RITM? |
Citat:
“Putini oameni stiu despre semnul divin ajuns aici(manastirea Celic Dere) pe vremea razboiului ruso-turc din anii 1806-1812. Intamplandu-se a trece prin aceste locuri sau chiar cautand sfintele urme ale Apostolului Andrei ori pe ale Cuviosului Gherman si tovarasului sau intru cele dumnezeiesti Sfantul Ioan Casian, ori cercetand pur si simplu centrul monastic de la Niculitel, un ostas roman, intors din inclestarea imperiilor care ne-au asuprit, a poposit la Manastirea Celic Dere. De sub tunica a scos o icoana innegrita de patina timpului, pe care abia daca se distingea un chip. Era chipul Mantuitorului. El a donat icoana staretului, spunandu-i ca se va curata singura, o data cu trecerea anilor si – cutremuratoare profetie – ochii Mantuitorului pictat pe lemn se vor deschide, ceea ce va insemna sfarsitul lumii. “ "De peste 180 de ani, traitorii manastirii, calugari si maicute marturisesc despre icoana care “curateste singura”. "In urma cu 200 de ani icoana era in totalitate intunecata. Acum, cea mai mare parte a chipului s-a luminat" In paraclisul din vale, unde parintele Dorotei, preotul si duhovnicul maicilor, venit tocmai de la Manastirea Cernica, tine slujbe de trei ori pe zi, exista alte doua icoane miraculoase, la care vin sa se roage foarte multi credinciosi. Una dintre ele, adapostita in altar si scoasa in biserica numai la zile de sarbatoare, reprezinta un chip al Domnului nostru Iisus de o frumusete suprafireasca, atins usor de tristete, cu ochii plecati spre pamant. Cu crestetul imprejmuit de un nimb facut din aur, batut in rubine, safire si diamante, chipul Domnului pare adancit in visarea unei prelungi rugaciuni. In mod bizar, icoana e scufundata insa pe jumatate in umbra si pe jumatate in lumina, fapt pe care parintele Dorotei il lamureste... miraculos: Cristul de la Celic Dere face parte din rarele icoane aflate in lume, care se curata singure. Umbrita integral la vremea aducerii ei in biserica, icoana s-a "spalat" continuu prin vreme, minunea grabindu-se parca in ultimul timp. Si, pe masura ce chipul Domnului isi dezvaluie frumusetea, vindecarile si rugaciunile implinite se inmultesc." Din cele de mai sus eu nu pot decat sa inteleg ca icoana a inceput sa se curete in urma cu 200 de ani si ca in decursul acestor ani RITMUL DE CURATIRE NU A FOST CONSTANT!!! VOI CE INTELEGETI???? SUNT CURIOASA SI EU SA AFLU MAI MULTE DETALII DE LA CEI CARE CUNOSC MAI BINE |
SA-MI FIE SPRE IERTARE ALEXANDRA28, CA M-AM GRABIT SA SCRIU SI ABIA MAI APOI AM VAZUT POSTATREA TA DE PE O PAGINA ANTERIOARA IN CARE DADEAI ACELEASI DETALII DESPRE ICOANA... SCUZE!!
|
dar atzi observat ca sunt lacrimi? shi un zimbet cristalin? ???
|
Citat:
|
domnule administrator,de ce m-ati eliminat de pe forum fara pic de preaviz,cum am inteles ca se procedeaza?de ce intru eu la categoria 'special"?de ce dubla masura?iar!chiar v-a dat atat de rau peste cap formularea 'fata mare"incat ati decis ca sub nici un chip nu mai pot aparea pe forum?din cate stiu,cineva de pe forum l-a trimis la origini pe un confrate de pe forum si nu ati luat masuri,nu v-a deranjat cu nimic.de ce va deranjeaza atat expresia 'fata mare',de altfel o realitate inocenta si aproape pe cale de disparitie in zilele noastre?au n-ati apucat niciodata la vreo fata mare?ati avut esecuri in acest sector?ca altfel nu imi explic.v-a soptit cineva ca trebuie sa dispar,ca prea dau din gura?pai unde e diversitatea de opinii atunci?in regulile de comportament postate pe forum ar trebui sa scrieti si ca trebuie sa fim toti trasi la indigo,sa fim toti yes-mani,gretos de blanzi si cu capul in pamant unii cu altii,ca,deh,suntem crestini.din cate stiu,si iisus a scos biciul.nu avem dreptate mereu,asa ca nu vad de ce nu putem avea opinii diferite.am aflat ca se practica si un obicei nepotrivit cu specificul acestui forum:la sugestia unor pretenasi forumisti,deranjati de pana unuia sau a altuia,interziceti accesul unora pe forum.chiar asa,domnule hadrian?pana aici ati ajuns?si va numiti crestin,ziceti?si asta e un forum crestin,unde regulile trebuie sa fie aceleasi pentru toti?haida de,ca daca si atitudinea dumneav e crestina si mama e fata mare,na,ca sa inchei cu aceasta expresie care va dat peste cap mai mult decat e cazul!da sensibil mai sunteti!la revedere ca vad ca nu aveti nevoie de oameni cu o dunga in plus pe creier!multumesc ca mi-ati oferit ocazia sa ma distrez copios!cu bucurie,silana! p.s.ar fi trebuit in mod normal sa imi fie iertate ceea ce dv considerati a fi derapaje,macar in virtutea acelei cruci din rosie,primita in dar de la Dumnezeu de Ziua Crucii,ca semn ca sunt ok din punctul LUI de vedere.va situati cumva peste divinitate,de vreme ce ganditi altfel si de vreme ce nu indrazniti sa iertati,sa imi dati un preaviz-cum am inteles ca faceti cu toti- si o ultima sansa?reconsiderati-va atitudinea,caci se impune.no,pa!
|
Sunt semne vrednice de crezare si asa zise semne, care indeamna spre ratacire. Eu opinez ca semnele vrednice de crezare sunt cele pe care le confirma preotii.
|
Citat:
|
Silanush, alt semn , pe blana unei mite pe nume Sissy
Vedeti ca incepe cu o reclama, rabdare... http://www.cnn.com/video/#/video/offbeat/2008/07/30/stang.holy.cat.wndu |
Ora este GMT +3. Ora este acum 23:40:16. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.