Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Biserica Ortodoxa Romana (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=507)
-   -   New Age (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=455)

heaven 13.05.2009 20:18:27

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 137252)
Nu inteleg, Heaven, ce sustii. Spui ca ortodocsii nu stiu ce este iubirea??? Sau ca sunt incapabili sa-si iubeasca aproapele???
Pai eu multe rude apartinand altor religii.. cum crezi ca ma port cu ei???
Dar nu pot sa ma prefac ca religia lor este ok, nu pot!!

Am scris eu asa ceva?Unde?
Si ca un mic amanunt: inteleg si fara atatea semne de intrebare si exclamare,pe cuvantul meu de pionier! :)

heaven 13.05.2009 20:19:09

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 137252)
Nu inteleg, Heaven, ce sustii. Spui ca ortodocsii nu stiu ce este iubirea??? Sau ca sunt incapabili sa-si iubeasca aproapele???
Pai eu multe rude apartinand altor religii.. cum crezi ca ma port cu ei???
Dar nu pot sa ma prefac ca religia lor este ok, nu pot!!

Si inca un mic amanunt: inteleg si fara atatea semne de intrebare si exclamare,pe cuvantul meu de pionier! :)

anna21 13.05.2009 20:21:47

Citat:

În prealabil postat de heaven (Post 137269)
Si inca un mic amanunt: inteleg si fara atatea semne de intrebare si exclamare,pe cuvantul meu de pionier! :)

O sa incerc sa fac economie de semne de punctuatie
As pune emoticons, dar nu stiu cum

axios 13.05.2009 20:46:42

...

mai bine relaxati-va si uitati-va aici...
http://www.crestinortodox.ro/forum/a...hp?albumid=268
si plangeti in liniste... de fericire ca sunteti ortodocsi...
sa fiti iubiti!

axios 13.05.2009 21:14:05

...

si daca mai vreti... cereti si vi se va da.

heaven 13.05.2009 21:26:25

Citat:

În prealabil postat de axios (Post 137300)
si daca mai vreti... cereti si vi se va da.

Multumim!Esti un dragutz! :)

Anca-Miha 14.05.2009 20:55:59

Care sunt urmarile aderarii la New Age, exceptand belciugele, tatuajele si creasta de cocos? Din cate am putut vedea, sunt stapaniti de dorinta de imbogatire cu orice mijloc; prostitutia nu mai e un pacat ci un mijloc rapid de imbogatire. Bautul peste masura. In general se cultiva pacatele si se adoarme constiinta.
Totusi ce-i atrage pe tineri si nu numai, sa adere?

zoridezi 14.05.2009 21:27:45

Citat:

În prealabil postat de Anca-Miha (Post 137858)
Care sunt urmarile aderarii la New Age, exceptand belciugele, tatuajele si creasta de cocos? Din cate am putut vedea, sunt stapaniti de dorinta de imbogatire cu orice mijloc; prostitutia nu mai e un pacat ci un mijloc rapid de imbogatire. Bautul peste masura. In general se cultiva pacatele si se adoarme constiinta.
Totusi ce-i atrage pe tineri si nu numai, sa adere?

Am avut eu un prieten care se ocupa cu yoga si mi-a spus ca prin intermediul actului sexual te poti apropia mai repede de Dumnezeu decat prin intermediul rugaciunii... din cauza ca se genereaza o cantitate mare de energie...am ramas stupefiata :22:. Sa ma ierte Dumnezeu ca am zis asa o mare blasfemie!! cat de usor se poate rataci un om!!

zoridezi 14.05.2009 21:31:53

New age-istii sunt niste oameni foarte rataciti care au nevoie de ajutor!!
Nu stiu cati dintre ei au citit biblia sau macar cartile Sfintilor Parinti, ca sa isi dea seama de aceasta inselaciune, dar in biblie scrie clar ca nu poti sluji si lui Dumnezeu si lui mamona!

Anca-Miha 14.05.2009 23:51:41

Citat:

În prealabil postat de zoridezi (Post 137870)
Am avut eu un prieten care se ocupa cu yoga si mi-a spus ca prin intermediul actului sexual te poti apropia mai repede de Dumnezeu decat prin intermediul rugaciunii... din cauza ca se genereaza o cantitate mare de energie...am ramas stupefiata :22:. Sa ma ierte Dumnezeu ca am zis asa o mare blasfemie!! cat de usor se poate rataci un om!!

Asa e cum zice, dar nu e vorba de Dumnezeul Treimic, ci de Stapanul acestei lumi, care li se arata ca inger de lumina si ei cred ca e Dumnezeu. E o mare diferenta.

Ora este GMT +3. Ora este acum 18:06:16.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.