![]() |
Va recomand "Ghidul nesimtitului" de Radu Paraschivescu.
|
Citat:
"Scara" a lui Ioan Scararul, mi-a placut foarte tare |
"Cristofor magul din Carpati" de Aryana Havanah si "Inuaki reptilianul din mine", de aceeasi autoare.
In ambele carti se trateaza subiectul : Cine suntem , de unde venim, cate universuri parale sunt si cum lucreaza Dumnezeu prin noi |
"Drumul spre Vozia"-(mai mult decat) un roman fantasy al parintelui Mihai-Andrei Aldea.
se poate citi si online:http://www.drumul-spre-vozia.ro/ |
"Pe urma pasilor Tai, Iisuse...", Olga Greceanu.
|
"Transformation in Christ" de Dietrich von Hildebrand
|
Impartasirea continua cu Sfintele Taine. Dosarul unei controverse — marturiile Traditiei -> Traducere si studiu introductiv: diac. Ioan I. Ica jr
In urma cu 225 de ani — pe 13 ianuarie 1772 — ierodiaconul Neofit Kavsokalivitul, refugiat la Brasov, incheia redactarea primului Manual de Impartasire continua care isi propunea restabilirea sensului apostolic si patristic al practicii euharistice ortodoxe. Publicat anonim in 1777, manualul s-a izbit de rastalmaciri si a starnit polemici. In 1783 a intervenit in dezbatere si Cuviosul Nicodim Aghioritul cu un al doilea manual publicat anonim: Carte foarte folositoare de suflet despre Impartasirea continua, relansand o aprinsa controversa care a durat trei sferturi de veac. Patriarhia Ecumenica a tinut in tot acel rastimp o serie de sinoade si a emis nenumarate scrisori si documente oficiale. http://www.edituradeisis.ro/index.ph...&product_id=13 E o carte care ar trebui sa nu lipseasca din biblioteca unui ortodox. Costa doar 25 de lei. |
Pe langa cartile crestine,religioase,ale Sf.Parinti imi plac si romanele lui Jules Verne.Sunt un copil,am suflet de copil si citesc cu interes toate aventurile create de el.Sunt frumoase si misterioase.
|
Jakob Lorber
Toate operele
|
Citat:
Imi vine sa cred ca doar o inima de femeie putea scrie atat de tandru si miscator despre Locurile Sfinte. Adaug la aceasta insa si "Pelerinaj la Mormantul Domnului", a Parintelui Ioanichie Balan. Aceasta imbina randuri intregi de istorie cu neincetate rugaciuni si ganduri de slava, multumire si pocainta, inaltate lui Dumnezeu. Recomand insa Sfanta Scriptura, o carte atat de putin citita, chiar si de catre teologi si crestinii practicanti. Am deschis in Vechiul Testament, la Cartea I Regi, si am ramas uimit cate raspunsuri poate gasi omul in Biblie, oriunde ar deschide'o. Cititi capitolele 1-4 din I Regi... raspuns la infertilitate, la intrebarea "cati copii sa facem", despre nadejdea in Dumnezeu si despre puterea Lui Dumnezeu asupra vietii, despre reaua crestere a copiilor de catre parinti si nepedepsirea greselilor copiilor, la nerespectarea Bisericii si la pangarirea darurilor aduse la Altar, la rautatea slujitorilor Altarului, etc. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:55:13. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.