Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Umanitare (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5050)
-   -   Doi oameni au nevoie de rugaciunea voastra (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=4804)

sherlock_holmes 03.11.2008 07:59:45

Domnul sa-l ierte!

Constantin va mai sta inca 3 zile pe pamint,revazind toate locurile pe unde a trait in trup,dupa care va pleca in cea mai importanta calatorie a omului,la capatul careia il va vedea pe Dumnezeu fata la fata si i se va hotari vesnicia.Dumnezeu sa-l ierte si alaturi de cei drepti si frumosi sa-l aseze...si sa nu uite Constantin sa se roage si pentru noi,de acolo de sus,din tara iubirii,Doamne ajuta!

Bunul nostru Dumnezeu Iisus Hristos sa o intareasca si pe Catalina,sa-i fie aproape si sa o ajute in zilele si anii care urmeaza.Doamne ajuta!

Si sa-i rasplateasca Domnul nostru si pe cei care au fost aproape de Constantin si Catalina.

sherlock_holmes 03.11.2008 09:20:19

..si sa nu uiti Constantine,sa te rogi si pentru noi,de acolo de sus,din tara iubirii,Domnul sa te ajute in toate prin care o sa treci!

mara2008 04.11.2008 01:09:12

Marti 4 noiembrie sujba inmormantari lui Constantin

Marti ,4 noiembrie,ora 11,30 v-a avea loc slujba inmormantari lui Constantin,Dumnezeu sa-l ierte si sa-l odihneasca,Doamne milueste-l!
Multumesc tuturor din aceasta mare famile a acestui forum fara de care apelu meu si rugaciunea mea era singura,ati facut o minune
Multumesc cu respect din inima,daca imi veti spune numele de botez real pe toti voi avea grija sa va pomenesc la fiecare Sf Liturghie!

eduardd 04.11.2008 08:29:31

Odihneste Doamne cu dreptii pe robul Tau Constantin, care a trecut Doamne prin baia suferintei. Maicuta Domnului sa ii ajute la Judecata sa dobandeasca Raiul.

philalex 04.11.2008 08:58:17

Doamne ajuta! o sa ma rog pentru cei doi....ajung duminica si la Icoanei si o sa aprind lumanari...doamne ajuta!:1:

MarinaAlca 04.11.2008 09:46:02

Dupa spusele Marei, peste aproximativ trei sferturi de ora, se va oficia slujba inmormantarii celui ce a fost Constantin... aducem si noi o lumanare ptr sufletul lui, si ne rugam sa aiba parte de o inmormantare asa cum trebuie, intarire Catalinei in aceste clipe sfasietoare de ramas bun pana la viitoarea intalnire si nu in ultimul rand raspuns bun sa afle Constantin la Dreapta Judecata.:77:

costel 04.11.2008 10:47:05

Pomeneste Doamne sufletul adormitului robului Tau Constantin, iertandu-i toata gresala cea de voie si cea fara de voie. Daruieste-i imparatia si impartasirea vesnicelor Tale buntati, indulcirea Ta cea fara de sfarsit si fericita viata.

eduardd 23.12.2008 18:33:11

Mara, cum se mai simte sotia lui Constantin? Vina sarbatorile...poate e trasita..poate se simte singura...transmite-i salutarile noastre si spune-i ca o mana de necnoscuti o poarta in inima lor..:8:

eduardd 23.12.2008 18:33:48

trista :1:

mara2008 28.12.2008 10:09:56

Multumesc

Multumesc eduardd ca nu ai uitat-o pe Catalina,e cumplit de trista, pe 6 dec i-a facut de 6 saptamani apoi eu mamei,ne-am sustinut reciproc,ce sa facem,i-am transmis mesaju si ea v-a transmis tuturor mii de multumiri ca ati fost alaturi de ea si sotu ei si Sarbatori binecuvantate tuturor!cu sanatate si belsug si voie buna.
E foarte greu fara el,are multe de facut cu o fiica ce da bacu anu ce vine.e grea singuratatea.dar viata merge inainte ,ce putem face.

Ora este GMT +3. Ora este acum 22:27:02.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.