![]() |
"Sa va iubiti unul pe altul "! ! ! Nu poti iubi pe Dumnezeu cu adevarat de nesocotim iubirea si acceptam scrasnirea de dinti si tinerea de minte a raului. Toleranta nu este egal - iubire si cine este in afara iubirii , este in afara dragostei de Dumnezeu.
|
Poate ca si rugaciunile voastre Anca, Cristi, si toti ceilalti ce ma pomeniti m-au ajutat. Sau poate... nu sunt atat de inspirate insa voi le cititi cu blandete si le simtiti "taria". Maica Domnului sa va rasplateasca tuturor!
Sarbatori fericite!:1: |
Citat:
|
Citat:
[SIZE=3]Nu numele si chipul care,[/SIZE] [SIZE=3]Pe timp si pe pamant se scrie[/SIZE] [SIZE=3]Ci-adevarata infatisare [/SIZE] [SIZE=3]E care-mi trece in vesnicie."[/SIZE] |
f bine te-ai gandit Dar unde tre sa scriem despre noi?:D
|
Citat:
|
Citat:
|
[COLOR=navy]Ce-ar fi să-i rugăm pe cei nou veniți pe forum sau pe cei care încă nu s-au prezentat să facem cunoștință?[/COLOR]:6:
|
Citat:
:24:Asa cum am spus, nu stiam daca te refereai la mine sau nu?! Ma ierti! |
Unde trebue să dăm detalii n-o facem dar știu și de ce .Poate că lumea e mică pe acest forum și nu se știe niciodată .Dar totuși -nu e bine să te ascunzi după deget -eu am completat formularul de înscriere pe forum și am să completez , datele modific în continoare .Asta cu cunoașterea nu cred că interesază pe nimeni mai ales că aici pe forum sînt mulți căsătoriți poate și Preoți . Poate dacă era unu forum special dedicat topicului.
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 01:55:21. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.