![]() |
Citat:
|
Pocaitii sustin ca apostolii nu au folosit niciodata apa sfintita si nici Hristos nu a invatat asta.O fi adevarat?
|
Citat:
|
Citat:
"Lasati-i: sunt niste calauze oarbe; si cand un orb calauzeste pe un alt orb, vor cadea amandoi in groapa." (Mat.15:14).Intrebarea mea e daca sfintii mijlocesc pt noi pt ca si aici am avut discutii cu pocaitii si ei raspun simplu:"Caci este un singur Dumnezeu, si este un singur mijlocitor intre Dumnezeu si oameni: Omul Isus Hristos, (1Tim.2:5). |
Citat:
dar patinina se referea la altceva. |
Citat:
|
Citat:
Ori se stie ca a existat cate un papa eretic. Noi, ortodocsii credem in Iisus Hristos avand ca indreptar pe Sfintii Parinti si cele 7 Sf. sinoade ecumenice. Noi avem dreptul sa nu facem ascultare de un preot eretic; libertate pe care catolicii nu o au. Exista o lista intreaga cuprinzand ereziile Papei IoanPaul II. M-am cutremurat numai citind-o.Urmareste te rog si interviul acesta: http://video.google.com/videoplay?do...10609337909557 |
Simona, mie nu-mi place cum pui tu problema. Tu, ca ortodoxa, ar trebui sa citesti si sa te edifici asupra credintei ortodoxe, nu sa verifici credinta ortodoxa prin prisma pocaitilor. Tu nu trebuie sa ai doua sisteme de referinta, unul ajungand si acela e credinta ortodoxa.
Daca incepi sa crezi si sa lucrzi cu tine petnru curatirea de pacate, vei ajunge si tu pocaita, dar nu ca membra a "pocaitilor", ci a BOR. Noi toti trebuie sa ne pocaim, prin spovedirea pacatelor si prin indepartarea definitiva de ele. Aceastae adevarata pocainta. |
"Dar Duhul spune lamurit ca, in vremile din urma, unii se vor lepada de credinta, ca sa se alipeasca de duhuri inselatoare si de invataturile dracilor, (1Tim.4:1)","Lasati-i: sunt niste calauze oarbe; si cand un orb calauzeste pe un alt orb, vor cadea amandoi in groapa." (Mat.15:14)".
|
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 11:34:35. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.