![]() |
Citat:
Cand au venit magii era Prunc , dar nu era unul obisnuit , era Fiul lui D-zeu intrupat...chiar daca era Prunc CRED ca avea putere ca D-zeu (doar era D-zeu)... Magii nu au fost crestini , dar prin Providenta Divina au veni si s-au inchinat Lui aducandu-i daruri , DE CE D-ZEU A INGADUIT ACEST LUCRU ? Crezi ca avea nevoie, putea (repet) sa-i impiedice sa vina...daca Lui nu-i placea aceste daruri (si aici ma refer in special la TAMAIE) aceasta relatare BIBLICA cred ca nu-si avea rostul, ...deoarece erau multe fapte facute de Iisus care daca s-ar fi scris in aceasta Carte n-ar incapea in lumea asta toate cartile. Sunt intrebari firesti care isi au raspunsul in Biblie si, spre deosebire de cultele eretice, in viata Bisericii. Eu asta cred , iar daca nu ar fi bine ce cred, am nadejdea ca asa cum nu i-a respins pe Magi , asa nu nu va respinge si pe noi atunci cand ii aducem DARURI. |
Citat:
Si din cate se vede, este considerat bun. In timpul sarbatorilor de iarna se merge cu "steaua magilor" (din cauza careia au murit o multime de prunci). De ce nu se merge cu "ingerii", care i-au condus pe pastori direct la staulul in care s-a nascut Iisus? |
Citat:
http://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/...IconShadow.gif |
Citat:
|
Citat:
|
Citat:
Sa mergem cu "ingerul"(un nou obicei), pentru ca si acesta (ingerul) a anuntat Nasterea Mantuitorului, fara sa provoace vre-un rau. De ca sa mergem cu "steaua" magilor cand putem marge cu "ingerul" Domnului? |
Scuze. Am postat de doua ori acelasi raspuns deoarece mi se paruse ca primul mi-a "disparut".
|
Citat:
Dar sa sti ca chiar se merge cu "ingerul" in traditia populara exista multe scenete de craciun si colinde in care apar pastori, irozi, ingeri si toate acestea pt a vesti Nasterea lui Hristos |
Citat:
|
Citat:
Vedeti aici este si o greseala a cultelor NP....i-au ce le place. Dar d-ta crezi ca in Biblie sta scris si lucruri care nu-si are locul? Parca am mai spus-o , CREZI CA ACELE LOCURI NU PUTEAU FI UMPLUTE CU CEVA CARE sa aiba o importanta?? Am ajunge sa spunem ca Biblia este un ROMAN SF , luam doar ceea ce credem noi ca se potriveste cu viata noastra, restul lasam de ordinul fantasticului. Dar la NUNTA DIN CANA GALILEII , de ce a mai sporit Iisus vinul, nu crezi ca poate era destul in nuntasi ...de ce Domnul "incurajeaza" si sustine BAUTURA ???...de ce nu a facut SUC de struguri ??? vinul=bautura alcoolica...iar NP spun ca sunt pocaiti si nu beau...or fi ei mai curati ca Iisus???. Ce coincidenta biblica intre Iisus si Pavel care condamna bautura....a.a.a nu , pe BETIVI. |
Ora este GMT +3. Ora este acum 14:59:07. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.