![]() |
Citat:
Profunzime, inseamna mai presus de toate sa fii tu insuti... |
Dex
PROFUNZÍME, profunzimi, s.f. 1. Adâncime. 2. Capacitatea sau calitatea de a judeca și de a înțelege lucrurile în esența, în adâncimea lor; profunditate. – Mai inseamna "maturitate".
Profunzimea nu are legatura cu subiectivismul, ci cu esenta lucrurilor. |
Citat:
|
Citat:
Si acum va intreb doamna, dumneavoastra ce detineti pe traseul dintre minte si inima...in afara de citate, cuvinte, teorii din alte parti ? Stiu prea bine ce-am vrut sa spun prin profunzime, dar se pare ca nu puteti intelege, fiindca, cartile nu ofera si simtirea necesara, doar definirea acesteia. |
despfre profunzime
Citat:
"A fi tu insuti" exclude profunzimea, deoarece nimeni nu este prin el insusi profund, ci devine studiind, cercetand, cautand fara incetare in hatisul dur al ideilor. "A fi noi insine" inseamna a fi cum suntem, cu bune, cu rele, cu nuantele lor. Adica nefals, sincer, onest, chiar daca in jur se desfasoara neincetat carnavalul mastilor! Sa fim iubiti asa cum suntem e marea reconpensa daruita noua de Domnul! |
"lista lui Florin"
... dar subiectul topicului este lista cu pacate oferita noua spre cugetare de Florin-Ionut... Sa revenim si sa ne straduim sa curatim, nu sa inmultim ...
Doamne ajuta! |
Citat:
Nu, nu am ascultat -- mi se pare o aberatie, asa ca nu imi mai pierd timpul. Si eu am spus ca este de datoria fiecarui individ, barbat sau femeie, sa stie sa faca ceva mancare, macar de baza. Nu vad cum anume ar fi un pacat in sine...mi se pare mai mare pacat sa stii sa faci ceva de mancare dar sa nu faci spunand ca e de datoria femeii, prin faptul ca este femeie, sa faca de mancare. Sau ca parinti de baiat sa nu il inveti sa isi spele o haina, sa isi calce o camasa sau sa faca niste mancare spunand ca e de datoria femeii sa faca lucrurile astea. |
Citat:
|
Erata
Citat:
"profunzime" / in loc de "propfunzime" "Cuvintele" / in loc de "Cuvantele" "opereaza" / in loc de "opereza" "recompensa" / in loc de "reconpensa" |
Citat:
|
Ora este GMT +3. Ora este acum 00:14:44. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.