AndruscaCIM |
12.02.2010 17:57:08 |
Citat:
În prealabil postat de copacel
(Post 211434)
Danyel, tu pareai un forumist mai cerebral. Ce s-a intamplat? Ti-a suflat si tie "Andrusca"(sau altii ca ea) in gura de ai inceput sa o dai cu "E White". Eu habar nu am cum interpreteaza E.W. parabola in discutie. In schimb, cunosc destul de bine ce spune Sfanta Scriptura referitor la starea omului in moarte (pana la inviere). Hai sa discutam numai pe baza Cuvantului lui Dumnezeu. Sau, daca ai tendinta sa devii obsedat de E.W. (ca alti cativa forumisti), macar da citate din lucrarile ei (ca sa arati ca stii ce spui).
|
Dar de ce va luati unii dupa altii si recurgeti la textul asta ca si cum va deranjeaza faptul ca cineva pomeneste de White :" devii obsedat de White, esti obsedat de White"??? Care e logica acestei afirmatii...ce legatura are femeia asta cu mentalitatea noastra, a ortodocsilor, cand de fapt ea e cea care v-a modelat voua gandirea, sau nu iti place sa recunosti...simti ca nu ai credibilitate daca acest argument e adus in discutie, vrei sa eviti pomenirea ei pentru a putea fi credibil....sau ce sentimente te incearca???
Eu da, pur si simplu o aduc in discutie pentru ca va defineste, este fondatoarea acestei secte, singura fondatoare ( bine, exceptandu-l pe Miller saracul, care a fost parasit in camp de adepta lui...care i-a furat doctrina si puterile supranaturale si a mai si "imbogatit-o" pe ici pe colo).
White a interpretat Biblia asa, iar voi, adventistii credeti, la fel ca si cei care au urmat-o atunci cand i-a venit ideea de separare/parasire...in doctrina ei, mai simplu decat atat nici ca se poate!
Uite, poti enumera si tu pe toti Sfintii Parinti ai nostri, si zau daca ma supar...si nu ma bucur foarte tare chiar!:11:
O seara placuta!
P.S. Tu nici nu ai nevoie sa stii cum interpreteaza White aceasta parabola, de fapt poate ca nici nu a citit-o vreodata in viata ei( NT era asa, mai prea complicat pentru ea, era dat la o parte)...dar tie si adventistilor va este foarte de ajuns atat, faptul ca vi s-a spus ca nu exista viata vesnica....si atunci te invarti in jurul acestui punct doctrinar " inteles" de ea...asa cum a dus-o boala...sau mai multe, cate o fi avut ea!!:1:
|