![]() |
Da, si eu am fost impresionata de gestul acestui om cu suflet mare. Si noi tot asta trebuie sa facem: fapte, nu vorbe. Sper sa se alature tot mai multa lume la rugaciune, caci atata timp cat ne rugam pentru cineva viata merge inainte... si noi inca speram sa-l vedem pe domnul Stelica sanatos si in stare sa ne scrie personal, ca se simte bine.
|
Citat:
Si mai e ceva care m-a determinat (si asta ma face sa ma gandesc ca e mana lui Dumnezeu la mijloc pentru rugaciunile domnului Stelica si ale familiei sale): eu am pe peretele de rasarit icoanele, iar pe peretele de sud am o fotografie a Parintelui Cleopa luata anul trecut de la Sihastria, cand am fost la mormantul Sfintiei Sale. O tin pe peretele de sud pentru ca inca n-a fost canonizat. Stiu ca a fost Sfant dar respect regulile canonice si n-o pun langa icoane deocamdata. Ei bine, acum cateva zile am descoperit forumul asta crestin ortodox si in prima mea postare am luat apararea Parintelui Cleopa. De atunci parca s-a rasucit un comutator si simt dorinta sa iau parte la slujbe chiar si in timpul saptamanii! Iar rugaciunea merge altfel, mai usor. Eu cred ca Parintele Cleopa s-a rugat pentru mine sau i-a zis lui Dumnezeu: Doamne, ia-l pe pacatosul asta ca m-am saturat sa-i vad necuratiile ce le face zilnic aicea (macar de mi-ar da jos poza de aicea sa nu-l mai vad pe pacatosul asta), ia-l sau fa-i ceva ca m-am saturat. Si Dumnezeu nu m-a luat ca ar fi insemnat sa ma trimita direct in iad, dar mi-a dat o felie de prajiturica duhovniceasca, sa-si odihneasca ochii un pic (cateva zile) si Parintele. Si in plus o prietena mi-a oferit aproape toate cartile Parintelui Cleopa (vreo 10 dintre ele) dupa episodul cu articolasul! In alta ordine de idei, s-a rugat cineva aseara la ora 22? Ca eu m-am simtit cam singur la rugaciune! |
Imi pare rau ca te-ai simtit asa singur aseara la rugaciune; eram si eu pe acolo, dar mai in umbra...
|
ieri s-a simtit mai bine!
Ieri Stelica s-a simtit mai bine (sau cel putin asa mi-a spus). Astazi n-am mai fost la el dar maine o sa incerc sa ajung si promit sa va tin la curent cu evolutia sanatatii lui. Sper sa dau de Parintele staret de la manastirea unde ma rog, ca sa organizeze o cheta duminica. Nu l-am gasit ieri dar am vorbit cu duhovnicul meu si o sa vina si Sfintia Sa zilele astea sa-l vada si sa faca o sfestanie. Ieri a venit la Stelica si o foarte buna prietena a mea, care a fost bolnava de cancer acum 8 ani si s-a insanatosit miraculos, cand nu mai avea nici-o sansa. Desi nu era credincioasa inainte, de atunci s-a schimbat radical devenind un adevarat stalp al rugaciunii. I-am lasat singuri sa discute si sper ca l-a intarit sufleteste destul cat sa reziste pana vin ajutoare mai consistente de la Domnul prin oamenii Sai de bine sau prin Duhul Sfant spre vindecarea sufletului si a trupului.
Doamne ajuta |
Din pacate, sotul meu nu se simte prea bine. De marti-miercuri nu mai poate merge, este purtat pe brate de fratii lui. Abia-si mai simte picioarele si-mi este teama de ce-i mai rau: paralizia. Ieri i-am repetat analizele si are anemie foarte mare, asa ca nu va face radioterapie. Si avea atatea sperante!
Va rugam sa fiti alaturi de noi in continuare, sa va rugati impreuna cu noi pentru sanatatea lui. Din pacate, e unul din putinele lucruri care se mai pot face. Nu stiu cata importanta mai au banii acum. Pentru dna. Adriana, din Roma, Italia, care ne-a trimis niste bani, as vrea sa-i comunic ca nu-i pot ridica deoarece nu stiu numele complet al dansei. Doamne ajuta! |
Dumnezeau sa va intareasca!
Citat:
|
Doamna Mariana, cum se simte Stelica, si-a mai venit in fire?
Doamne, toata dragostea si nadejdea noastra, milostiv fii cu acest tata! |
eu shtiu o retzeta ieftina dar periculoasa!!!:
-sa-i pui cateva picaturi de apa sfintzita shi untdelemn de la candela in mancare iar retzeta babeasca pe care o shtiu de la un medic care a aplicat-o pe el insushi timp de 3 luni shi s-a simtzit mai bine este cam asha (nu avea cancer ci a luat preventiv ca o cura): "se ia o planta de rostopasca (crucea voinicului sau nigelaritza) intreaga shi proaspata shi se pune intr-o sticla plina de 2 litri cu apa care se tzine la intuneric, in frigider eventual, fara macerare ci asha cum este ea, cum s-a cules proaspata, se ia una singura, o singura planta intreaga shi se pune in 2 litri de apa, adica o singura radacina, o singura tulpina cu frunzele shi florile, o singura planta cat mai proaspata, NU un manunchi. Din aceasta apa se bea zilnic dimineatza shi seara o linguritza care se amesteca in ceai sau in mancare sau se inghite inainte de mancare, deci o linguritza mica mica, vre-o 10-15picaturi maxim/zi... sau daca nu se simte bine de la ea atunci doar o linguritza 5-10 picaturi/zi timp de 1-3 luni ca o cura. Orice doza mai mare este nociva intrucat planta este otravitoare shi poate crea intoxicatzii, moarte sau boli de ficat deci trebuie o deosebita prudentza caci doza ce depasheste cateva picaturi din apa aceea poate deveni nociva, toxica daca e vorba de un copil sau un om foarte slab... iar la gravide sau bebelushi eu nu ash recomanda sa se joace, deci este contraindicata. Se mai poate pune cateva frunze ca o impachetare exact peste locul canceros, acolo unde este cancerul, in exterior, se tzine acolo pe locul respectiv cat mai mult timp, dar atentzie ca daca se ia pe maini shi se pune pe gura sucul respectiv e tioxic, otravitor, deci trebuie avut grija daca sunt copii in preajma ca sa nu bage in guritza sau sa roada involuntar din planta ca mor intoxicatzi, deci copiii trebuiesc feritzi de buruieni shi plante otravitoare" eu n-am folosit aceste tratament, dar acest tratament il foloseau unii oameni de pe langa zonele puternic radioactive shi spuneau ca se ameliorau... shi altzii puneau in apa gainilor shi scapau de tot felul de boli animalele, deci ceva efect interior bun trebuie sa aiba... iar eu doar am testat o doza destul de mare shi am avut nishte reactzii ciudate, mi se parea ca nu mai trece timpul... dar eu nu prea ma bazez pe medicamente decat atunci cand este absolut necesar, shi nici pe plante, buruieni, naturism, decat atunci cand am intzeles ca boala nu-mi mai aduce rabdare shi folos duhovnicesc ci doar suferintza in deshert shi moarte shi durere peste puterile mele de rezistentza shi deci e in zadar sa continui cu incapatzanarea shi atunci primesc tratamentul medical... de care o fi. |
Citat:
Daca se va modifica ceva in starea lui de sanatate, va voi da de stire. Doamne ajuta! |
pungi de gheata
Citat:
Doamne ajuta! |
Ora este GMT +3. Ora este acum 12:46:23. |
Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.