Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   ura (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=6592)

Dunnamite 16.11.2009 21:08:53

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 148037)
Cheia intelegerii sta in gelozie. Gelozia este o putere a sufletului care reactioneaza de fiecare data, atunci cand se cere o impartire a ceea ce iubim. Acesta este un alt aspect al dragostei jertfelnice.

prietene, deja o iei pe aratura! gelozia este o putere a sfuletului? wow ! gelozia este cancer pt. suflet, boala, gelozia distruge nu e nicio putere a sufletului! iar cheia intelegerii sta in iubire nu in gelozie! cumva la tine Nord e Sud si Sud e Nord!

Dunnamite 16.11.2009 21:24:47

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 148079)
Ca sa completez, daca era doar dragoste platonica puteam accepta sfatul tau windorin dar ma deranjeaza ca a fost si fizic. De asemenea, nu-mi pasa de fetele cu care a fost doar pt fizic, si de ar fi fost cu un milion. Ma deranjeaza fosta asta, pt ca a fost si iubire si fizic laolalta..:107:

yo sunt curios cum ti-a zis el chestia asta!

"iubitule!
da draga mea!
ai fost tu cu fufa aia?
da iubirea mea, da' n-a fost ceva interesant!
si?!
cum adica draga si?!
nu face pe prostu si zii tot!
ce sa zic draga!?
zii, era buna la pat?
nu prea draga! tu esti mai buna!?"

asa ti-a zis? sau ai aflat tu de la pretenii lui? au venit sacalii aia si l-au parat!
da' tu esti fata mare de esti asa strofocata ca iubitul tau are nitzica experienta sau poate multa?!
inca o intrebare! daca tot a fost iubire intre ei, nu inteleg cum ai aparut tu in asa zisa iubire dintre ei!? i-ai despartit tu sau a parasit-o el pe ea pt. tine?

Dunnamite 16.11.2009 21:29:22

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 148081)
Dar de ce pentru binefacatori? Mi-a facut mie un bine ca s-a culcat cu el si apoi l-a parasit?:22: Macar de o parasea el:62:

aaaaa deci ea l-a parasit pe el! wow! pai atunci e grav! statistic vorbind un mare procent din femeile care se culca ocazional cu un barbat e pt. ai da o boala venerica! ups! t-am speriat? fa-ti un control (asta in caz ca ai avut contact cu el) mai bine amandoi! parerea mea!

Dunnamite 16.11.2009 21:34:38

Citat:

În prealabil postat de topcat (Post 148121)
Implica sistemul limfatic, descarca-te,

prietene, ce sa implice? adevarul e ca fara voia ei sistemul limfatic nici nu-si face treaba de a transporta substantele nutritive si preia deseurile celulare! foarte tare!

Dunnamite 16.11.2009 21:37:22

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 148122)
Am vorbit cu el si nu mai are treaba cu ea, dar n-o uraste :107: As vrea s-o urasca:107: Sau macar sa nu mai aiba nici un gand bun despre ea:20:

draga fata, tu chiar ai o mare problema! iar baiatul tau e chiar bazat! sa-ti zic una! cand urasti, urasti pt.ca inca mai sunt sentimente la mijloc!

Dunnamite 16.11.2009 21:41:31

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 148123)

25.06.2009, 13:4 3:31
Am vorbit cu el si nu mai are treaba cu ea, dar n-o uraste As vrea s-o urasca Sau macar sa nu mai aiba nici un gand bun despre ea

25.06.2009 13:4 5:12 No, fie ce-a fi, ce-mi doresc n-o sa se intample niciodata, adica sa se stearga relatia ce a fost intre ei, asa ca ma resemnez. :52:

uau! in mai putin de 3 minute te-ai schimbat total!

Dunnamite 16.11.2009 22:03:18

Citat:

În prealabil postat de anna21 (Post 148139)
Cel mai bun sfat cred ca este: NU TE MAI GANDI.

oftez dupa aceasta putere! daca as reusi macar pt. o secunda sa nu mai gandesc nici macar un gand sa nu-mi treaca prin mintea mea haotica atunci cu siguranta L-as auzi pe Domnul cum imi vorbeste!

anna21 16.11.2009 22:05:37

Cred ca tu tanjesti dupa o telenovela, de fapt (urmarind implicarea ta in topic)

Dunnamite 16.11.2009 22:24:21

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 148037)
Diavolul este singurul care ne face sa traim in trecut sau in viitor, in toate tristetile si caderile trecutului, si in toate visele si dorintele viitorului, cu temerile lor.

o, da! sigur! ce simplist esti in gandire! yo unu as vrea sa-l vad pe ala care traieste in viitor! da' daca traiesit in bucuriile trecutului nu mai e diavolul! da' daca yo imi doresc pe viitor sa ma mantuiesc inseamna ca diavolul e de vina?

Dunnamite 16.11.2009 22:31:20

Citat:

În prealabil postat de Anna (Post 148424)
Dupa cum am spus, nu e chiar ura, am confundat. Nu stiu ce e...

hopa! nu mai este ura! uraaaaaaa, nu mai este ura!

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:18:09.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.