Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Generalitati (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=503)
-   -   windorin si costel (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7085)

dorinastoica14 24.11.2010 09:41:06

Citat:

În prealabil postat de windorin (Post 307303)
Multumesc pentru cuvant si pentru grija, Florin Ionut.
Ai dreptate, impartasesc si eu gandul ca nu e bine sa rostim pe fata aprecierile.

Cea mai mare bucurie a unui "cuvantator" este aceea de a se fi folosit cineva din cuvintele lui, iar aceasta se va vedea la judecata. Daca cele spuse sunt de la Domnul, ele vor izvora si fara aprecieri, ba inca si dupa critici, in acelasi duh de pace si bucurie, iar de nu sunt de la Domnul, ele isi vor arata adevarata fata in momentul unei dezaprobari sau al unei critici. Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ceva de genul ca nu de aplauze are nevoie, ci de infaptuirea celor spuse de el.. abia atunci cuvantul isi atinge rostul.

Cu toate acestea, nu "cuvantatorii" tin lumea, ci "infaptuitorii".

Desi nu obisnuiesc sa imi "propovaduiesc" bucuriile, fac totusi un pogoramant, pentru iubirea voastra,
si va marturisesc ca din data de 19 octombrie sunt tata. Sotia a nascut o fetita.
Slava Domnului pentru minunatul dar. Dea Domnul sa aiba mintea luminata, sa fie credincioasa si sanatoasa.

Felicitări Dorin. Dumnezeu și Maica Domnului să vă țină alături pe toți trei în sfânta lucrare a faptelor creștinești .

LapetiteMoc 24.11.2010 09:56:41

Felicitari!!!

Citat:

Multumesc pentru cuvant si pentru grija, Florin Ionut.
Ai dreptate, impartasesc si eu gandul ca nu e bine sa rostim pe fata aprecierile.

Cea mai mare bucurie a unui "cuvantator" este aceea de a se fi folosit cineva din cuvintele lui, iar aceasta se va vedea la judecata. Daca cele spuse sunt de la Domnul, ele vor izvora si fara aprecieri, ba inca si dupa critici, in acelasi duh de pace si bucurie, iar de nu sunt de la Domnul, ele isi vor arata adevarata fata in momentul unei dezaprobari sau al unei critici. Sfantul Ioan Gura de Aur spunea ceva de genul ca nu de aplauze are nevoie, ci de infaptuirea celor spuse de el.. abia atunci cuvantul isi atinge rostul.

Cu toate acestea, nu "cuvantatorii" tin lumea, ci "infaptuitorii".

Desi nu obisnuiesc sa imi "propovaduiesc" bucuriile, fac totusi un pogoramant, pentru iubirea voastra,
si va marturisesc ca din data de 19 octombrie sunt tata. Sotia a nascut o fetita.
Slava Domnului pentru minunatul dar. Dea Domnul sa aiba mintea luminata, sa fie credincioasa si sanatoasa.

Fericit copilul trimis de Domnul in familie de crestini! Sa fiti binecuvantati!

Florin-Ionut 24.11.2010 10:01:23

Citat:

Cred ca este fapta cea mai buna pe care ai facut-o pana acum.

Sa fiti sanatosi cu totii si sa-i dati un fratior sau o surioara cat de curand!

raisa2006 24.11.2010 13:13:34

Felicitari windorin, e minunat sa fii parinte! (19 oct este si ziua de nastere a mamei mele -o mama minunata, dar si a IPS Mitopolit Teofan).

Referitor la topic si mie imi plac mult postarile voastre si l-as adauga si pe Marius22, care are ceva aparte....postarile lui sunt un balsam pt suflet!

LapetiteMoc 27.04.2011 23:15:04

windorin, costel, Marius 22, Ioan Cezar ...

Citat:

În prealabil postat de raisa2006 (Post 307376)

Referitor la topic si mie imi plac mult postarile voastre si l-as adauga si pe Marius22, care are ceva aparte....postarile lui sunt un balsam pt suflet!

... si Ioan Cezar .

Cat ma bucur ca existati pe acest forum !

Crestin_Simona 28.04.2011 13:53:26

Citat:

În prealabil postat de LapetiteMoc (Post 307313)
Fericit copilul trimis de Domnul in familie de crestini! Sa fiti binecuvantati!

Subscriu si eu!
Felicitari Dorine si iertare ca te felicit asa de tarziu, abia acum am citit si eu topicul (de altfel mereu aflu ultima stirile :1:)

LapetiteMoc 21.05.2011 09:37:34

@Costel

La multi ani cu bucurie intru Domnul si sanatate, Costel ! Sfantul al carui nume il porti sa te ocroteasca!

Ora este GMT +3. Ora este acum 20:25:19.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.