Forum Crestin Ortodox

Forum Crestin Ortodox (http://www.crestinortodox.ro/forum/index.php)
-   Nunta (http://www.crestinortodox.ro/forum/forumdisplay.php?f=5022)
-   -   urasc barbatul (http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7240)

eu_rationez 01.12.2010 19:40:27

Citat:

În prealabil postat de ionut12 (Post 308831)
Doamne ajuta ana

de mine ce sa mai spun ca pe mine femeia ma distrus
de fapt mai mulye
nu au fost sotiile mele dar ce gemeia a intrat in contact cu mine pur si simplu
ma distrus. Dar o fata crestina care e la manastire desi si ea mia gresit
ma facut sa fiu fericit si s aiubesc femeia. Ba chiar pot sa spun ca daca nu
exista imi parea rau.
Trenuie iertat si trebuie s ate gandesti ca pana la urma nu barbatul conteaza
cel mai mult.dumnezeu iar oamenii dupa
asa ca roagate sa nu mai ai ura pe barbati daca e asa
sau e valabil pt celelalte femei

daca toate femeile te-au distrus si ti-au gresit inseamna ca ai nevoie de ajutor de specialitate. poate problema e la tine. ;)

chefdejoaca 10.12.2010 00:07:25

Eu stiu foarte bine ce vreau si nu la mine ma refeream, dar asa este cand citim un rand da si sapte ba.
am spus clar ca pe acest topic (nu forum) sfaturi concrete nu a gasit, iar afirmatia domnisoarei este puerila.
daca tu consideri ca eu ma insel, e parerea ta.
eu contra-exemple nu am gasit.

medusa 11.12.2010 18:15:23

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 306696)
Eu cred ca ai urat barbatul,fiindca nu poti sa nu-l iubesti,si asta te face sa suferi ,fiindca esti dependenta de el,ti-e indispensalbil tie FEMEIE.

bine spus !

Seraphim7 16.12.2010 18:47:35

Cred ca esti barbat,dar as fi vrut sa aud SI din gura unei FEMEI asta.

medusa 16.12.2010 18:57:26

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 313896)
Cred ca esti barbat,dar as fi vrut sa aud SI din gura unei FEMEI asta.

nu vor sa recunoasca.

heaven 17.12.2010 07:23:07

Dependenta izvoraste din atasament,nu din iubire si intr-adevar e o mare sursa de suferinta,iar de asta pot fi afectati in egala masura atat femeile,cat si barbatii.

Seraphim7 23.12.2010 16:54:36

Dependenta izvoraseste din insasi natura biologica si spirituala a femei,atasamentul poate fi si este reciproc,iar asa cum ai spus suferinta este strict legata de iubire atat la barbat cat si la femeie(invers).

Jamaica 23.12.2010 19:54:54

Citat:

În prealabil postat de Seraphim7 (Post 315829)
Dependenta izvoraseste din insasi natura biologica si spirituala a femei.

cum e cu dependenta biologica a femeii ?

Anghel Craciun 23.12.2010 20:04:30

Eu cred ca un barbat e mai dependent de o femeie decit invers. Eu cel putin recunosc!
Femeile cred ca ele depind de noi pentru ca se simt ocrotite, dar barbatii depind de ele caci de la afectiunea unei femei gasim puterea de a razbi.

Hermiod 23.12.2010 23:22:56

Sunt noua pe forum, recunosc nu am citit raspunsurile, am vazut doar titlu
SI Eu urasc barbatul! Si va spun si de ce.
Desi s-a dovedit stiintific ca este mai capabil, ca este mai destept, sa recunoastem, nu are puterea sa fie pe deplin barbat. Nu vrea sa isi foloseasca mintea la capacitatea pe care i-a dat-o Dumnezeu si se lasa condus de instincte, simturi...stiti la ce ma refer.
Urasc barbatul si pentru ca el poate face , chiar foarte bine aproape tot ceea ce poate face o femeie (exceptand nasterea), pe cand o femeie nu poate indeplinii anumite treburi, munci ale barbatului, din simplu motiv ca nu are forta lui fizica. Ex. Cei mai buni bucatari sunt barbatii, cei mai buni croitori sunt barbatii, cei mai buni medici sunt barbatii, cei mai buni pedagogi sunt barbatii. etc. In orice locuinta, fie ea si manastire de femei este nevoie de un barbat care sa ajute la treburile mai grele.
Daca ar fi dupa mine, i-as extermina! Am motivele mele.., evident ;)

Ora este GMT +3. Ora este acum 07:06:36.

Rulează cu: vBulletin Version 3.7.3
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.